17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

3-4 farklı galibiyetle ayrılıp golleri de bu zamana kadar skor katkısı alamadığımız N'diaye,Gary ,Belhanda gibi isimlerden alırsak tadından yenmez.

Kötü oynadık diye lanse edilen ilk yarıda girdiğimiz bir sürü net pozisyon var en basit belhanda ve garrynin pozisyonları , kalecinin zor çıkardığı tolga ve gomisin pozisyonları bursanın gayette eli ayağı düzgün bu arada.
Bursanın nesi düzgün :) ben pozisyon bulmadık demedim ki.Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi pozisyon buldu.Bursa yarım takım.Gücümüzü ölçebileceğimiz bir maç daha oynamadık.Antalya da geçen seneki Antalya değildi.3 tane deplasman maçı belli edecek bizim gerçek gücümüzü.Onlar da 11.haftadan sonra

3-4 farklı galibiyetle ayrılıp golleri de bu zamana kadar skor katkısı alamadığımız N'diaye,Gary ,Belhanda gibi isimlerden alırsak tadından yenmez.

Benim en çok merak ettiğim oyuncu Ndiaye özellikle gol attıktan sonra nasıl bir tepki verecek adam sanki doğuştan Galatasaray'lı gibi mücadele ediyor :D

Bursanın nesi düzgün :) ben pozisyon bulmadık demedim ki.Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi pozisyon buldu.Bursa yarım takım.Gücümüzü ölçebileceğimiz bir maç daha oynamadık.Antalya da geçen seneki Antalya değildi.3 tane deplasman maçı belli edecek bizim gerçek gücümüzü.Onlar da 11.haftadan sonra

Evet konsantrasyon eksikti takımda maçın başlarında biraz saçmaladık katılırım , ama bursa kötü takım değil , 17 tane deplasman maçımız var 3 tanesi belli edecek öyle mi o 3 ünüde alamadık diyelim kötü takım mı oluyoruz herşey derbi değil bursada , antalyada taraftarı sayesinde iyi takım bunu senin gibi bir kaç kişi daha var onlara anlatmak zor ama onun için zorlamıyacam.

Karabükspor'un bugün büyük ihtimalle çıkacağı 11 ve whoscored'a göre bu yılki not ortalamaları:

Benim en çok merak ettiğim oyuncu Ndiaye özellikle gol attıktan sonra nasıl bir tepki verecek adam sanki doğuştan Galatasaray'lı gibi mücadele ediyor :D

Bir röportajında ''Taraftarla olan ilişkim her geçen maç daha da iyi olacak" demişti heralde taraftarın içine doğru dalar:)

Bursa maçından önce bizim puanımız 13 bursanın 9 puanı vardı içerde 2 maçı da kazanmışlardı yendikleri takımlar; Alanya, Akhisar deplasman da Yeni Malatya yenildikleri takımlarsa istanbul deplasmanında başakşehir ve beşiktaş'tı ki onları da baya bi zorladılar eğer ki pazar günü maçı alsalar 12 puan olacaklardı ve 1 puan fark kalacaktı bence yarım takım sayılmaz. Antalya konusundaysa rakip de eksikler gözükebilir ama dünyanın en tempolu takımını getirseler o gün maçı kaybetmezlerdi %95 nem ile dünya da baş edebilecek hiçbir takım yok soğuk hava bir noktaya kadar bünyeyi yıpratır ama sıcak ve nem konusunda resmen kendi oyuncuları gibi hava şartları ve sahayı kullandılar geçen sene ki Antalya'dan çok daha güçlü bir Antalya var ki eto, menez, nasri, maicon hattı başakşehir hücum hattından çok daha tehlikeli duruyor :hat:

Karabükspor'un en iyi topçusu Latovlevici idi, o da maça bizim yedek kulübesinde başlayacak gibi gözüküyor.

Bir röportajında ''Taraftarla olan ilişkim her geçen maç daha da iyi olacak" demişti heralde taraftarın içine doğru dalar:)

Nedense en çok sevdiğim oyuncu konumunda gerek hal ve hareketleri taraftarın seveceği tipte bir oyuncu umarım uzun yıllar bu formayı terletir ve o hırsıyla elinde kupaları kaldırır

Son düzenleme:
Ah o Antalya beraberliği olmayacaktı...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Bu takım Türkiye ligi takımlarından hiçbirine kendi sahasında puan vermez, en az 3 atar köylerine ugurlarız

Sen dün Konya %99 kazanamaz diyen arkadas degil misin?

Allah askina yukarida söyledigin gibi seyler söyleme ters etki yaratmasin :D

Tarihi ömem tasiyan mac. Kazanmak sart. Bjk TSnu yenemeyecek gibi bi his var

Erken gol bulursak fark atarız bunlara.

sent via GSC

DK7NqGiX0Ac1i0g.jpg
Lan Gece vakti ekranda baya karanlık ayarlı...
Gomis ve Badou çok geç farkettim :D

#EducationIsImportant

En fazla 4 tane atarız. Karabük kardeş takım başkanları falan adam gibi adam.

Saygıda kusur etmeyelim

Geri
Üst Alt