17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Fenerin yenilmesi odağımızı bozmasın. Bugün çıkıp bam bam bam kazanmamız gerekiyor. KONSANTRASYON

Linnesin oynayacağını Nevzat dediydi dün bilmiyorum herhalde Latodan daha hazır durumda

Linnes, Lato'nun oynadığı 2 maçı baz alırsak ondan daha iyidi. Bok atmak için sebep aramayın. Sırf yeni diye adamın oynamasını istiyorsunuz. Adam sakat. Maskeyle rahat oynayamıyor işte

bu maçı 2 kere rüyamda gördüm ikisinde de 1-2 yeniliyorduk bakalım ne olacak.hakemler falan arayı açmamak için kesinlikle çabalayacaklar ama güçleri yetecek mi?

S.a arkadaşlar..Dün gece bu maçı rüyamda gördüm 3-1 öndeydik sonra gol yediknkötü şekilde uyandım..Sonra tekrar dalmışım..Tekrar gördüm maç 4-3 bitmişti..Çok sıkıntılı uyandım hala başım ağrıyor..İnş kolay bir maç olur..Açıkçası bu hava durumları ve rehavet olabilme ihtimali beni korkutuyor..

bu maçı küçümsemeye gelmez. Karabük'te Grozav ve Torje gibi hem uzaktan çok etkili şutlar atan,hem kontraya uygun isimler var. Yatabare ve Seleznov uzun boyuyla duran toplarda zorlayabilir.

Dolayısıyla rakip zor durumda kesin kazanırız denmemeli.

Valla Karabük 10 kişi kalmış Bjk'ye yenilen maç boyunca da bir tane organize iş yapamayan bir takımdı ne kadar değişmiş olabilirler bugün rahat bir galibiyet almalıyız hataya yer yok bu maç için.

melih acilir kapanir tavan surekli kapakli kullanilmiyor , ornegin su an stadyumda olsaydi , bugun nasil ustu aciksa o durumda kalacakti , GEREKTIGINDE kapatiliyor , ne zaman gerekir

mesela dogal afetler durumunda iceride dev bir salon yaratmak icin .. mesela organizasyonlarda , konserlerde , fransizlar ustu kapatip stadin basketbol turnuvasini stadyumda oynattilar

hava muhalefetine karsi bir onlem bu kapaklar , ama kapaklar acikken zaten suanki mevcut durumunda kaliyor

sadece kuzey avrupa ulkelerinde degil ki kapatilabilen stadyumlar , ornegin madrid in yeni projesi de uzeri acilip kapanabilen bir stadyum , ispanya turkiyeden farkli bir iklime sahip degil
organizasyonlarda kullanılması zaten zemini mahvedeceğinden pek mantıklı değil.

stad yapılırken projesi uygun olsaydı maliyeti düşük olsaydı yapılsın derdim ama defalarca projenin uygun olmadığı zikredildi , bence başımıza iş açmaktan başka bir halta yaramaz bu ..

rakip kim olursa olsun biz alışmaya çalıştığımız ve şimdilik nispeten iyi yaptığımız oyunu sahaya koymalıyız bursa maçında ilk yarı rakibe göre top oynadık ve sıkıntı yaşadık ikinci yarı şimdiye kadar oynadığımız neyse ona geri döndük ve maçı geri çevirdik bundan taviz vermemeliyiz.

Geri
Üst Alt