Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.918
ulan akşam pomem kursu var iyimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok negatifsin bu aralar
Saha dışı planlar beni bu negatifliğe itiyor.
Saha içindede dışındada az çakmadık yine çakarız
o ne renkdaş?ulan akşam por** kursu var iyimi
o ne renkdaş?
renktaş ben yukarda pomem yazmışım sende farklı görünmüş anlamadım polislik için spor kursu vardao ne renkdaş?
Yeme bizi Hasan.renktaş ben yukarda pomem yazmışım sende farklı görünmüş anlamadım polislik için spor kursu varda
Foruma hoşgeldiniz Sayın SunucuMerhabalar herkese,
Uzun zamandır forumu okuyorum ve hassasiyet gösterdiğiniz temel ilkelerde sizlerle aynı hizada olduğumu düşünerek foruma katıldım.
Yaşca pek çoğunuzdan büyük olmama rağmen okuduklarımdan pek çok şey öğrendiğimi de ifade etmeliyim.
Bu manada hepinize teşekkür ederim.
Bugün üyeliğimin aktivasyonu için çok acele ettim çünkü devredilmeyen kombinelere nasıl sağlam yüklendiğinizi biliyorum.
Twitter'dan bir öğrenci bularak kombinelerimden birini devredebildim , lakin karşıma çıkan diğer adaylara pek güvenemedim.
İlk mesajım bu olsun arkadaşlar.
Karabük maçına acil VIP koltuk devredebileceğim bir gerçek Galatasaraylı arıyorum.
Selamlar
Yeme bizi Hasan.
O p0rno kursunda halen yer var mı?
Biraz tecrübenlemek iyidir.
#EducationIsImportant
P0rno kursu diye hazırlıklı geleceğim...sonra birden bir Polis Testinde kendimi bulacağım ... kalsınson kayıtlar üstelik erken kayıt indirimide mevcut![]()