17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Saplayacağız inşallah sinerjiyi bozmayalım ltf.

⭐⭐⭐⭐

Reis konuşacak; Rakipleri Susturacak... Coşturacak bizi Tudorsssss

dc546fe454215b74427ccb3a5fb60e4a.jpg

#EducationIsImportant

5 çekeriz,7 çekeriz diyerek rakibi küçümsemeyelim.Yıllar önce zonguldak spora 5,5,5 yapmaktan bileklerimiz ağırmıştı.1-0 zor yenmiştik.Önemli olan sevincimizi maçtan sonra devam ettirmek.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Merhabalar herkese,
Uzun zamandır forumu okuyorum ve hassasiyet gösterdiğiniz temel ilkelerde sizlerle aynı hizada olduğumu düşünerek foruma katıldım.
Yaşca pek çoğunuzdan büyük olmama rağmen okuduklarımdan pek çok şey öğrendiğimi de ifade etmeliyim.
Bu manada hepinize teşekkür ederim.
Bugün üyeliğimin aktivasyonu için çok acele ettim çünkü devredilmeyen kombinelere nasıl sağlam yüklendiğinizi biliyorum.
Twitter'dan bir öğrenci bularak kombinelerimden birini devredebildim , lakin karşıma çıkan diğer adaylara pek güvenemedim.
İlk mesajım bu olsun arkadaşlar.
Karabük maçına acil VIP koltuk devredebileceğim bir gerçek Galatasaraylı arıyorum.
Selamlar

Merhabalar herkese,
Uzun zamandır forumu okuyorum ve hassasiyet gösterdiğiniz temel ilkelerde sizlerle aynı hizada olduğumu düşünerek foruma katıldım.
Yaşca pek çoğunuzdan büyük olmama rağmen okuduklarımdan pek çok şey öğrendiğimi de ifade etmeliyim.
Bu manada hepinize teşekkür ederim.
Bugün üyeliğimin aktivasyonu için çok acele ettim çünkü devredilmeyen kombinelere nasıl sağlam yüklendiğinizi biliyorum.
Twitter'dan bir öğrenci bularak kombinelerimden birini devredebildim , lakin karşıma çıkan diğer adaylara pek güvenemedim.
İlk mesajım bu olsun arkadaşlar.
Karabük maçına acil VIP koltuk devredebileceğim bir gerçek Galatasaraylı arıyorum.
Selamlar
Foruma hoşgeldiniz Sayın Sunucu
En elit GS Forumuna dahil olmanız bizi mutlu etti.

Yurtdışında olmasam faydalınırdım O VİP Koltuktan :)

Maddi durumu müsait olmayan ve maça gidebilir bir arkadaşı bulalım.

#EducationIsImportant

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt