Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Haydi Bismillah ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin olun beyler, Fatihin dediğinde bişey yok. Bu tür maçları bende hiç sevmem, böyle herşeyin çok kolay göründüğü. Takımımız konsantrasyonunu bozmadan görevini yapacaktır inşallah.Karabügün 3 maçını izledim. Fiziksel olarak çok kötüler tuıdorun takımına göre, erkan sözeri çok kötü çalıştırmış. Pres yapamıyorlar hiç hemde. Sen yine olumsuzsporlu olarak böyle olmaya devam etSen böyle oldukça kazanıyoruz
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bence sevinir. O bile artık beşiktaş şampiyon olmasın istiyor.
Sen ne kadar olumsuz birisin kardeş. Dikkat ediyorum her mac olumsuz mesaj yazıyorsin. Kasımpaşa ve bursada da aynı mesajlarını hatırlıyorum.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen bende seyrettim.bunu duyunca kapattim bi boktan anlamiyorlar diye.lan Belhanda tam klasik olmayan on numara hattanon nunara degil,Feg oynayinca takim sertligi kaybedebilirmis Selçuk onun icin onemli dedi. Alayi bos beles tipler isteBugün kerem inan , belhanda ayağına top bekleyen klasik 10 numara dedi asporda . Bunlarda 2 gram akıl varsa ben de bir şey bilmiyorum
Feghouliyi inatla sol kanat diyorlarda o adam solda oynamaz bence, sağ kanat onun en iyi mevkisi.
Sakinim zaten kenan , bir şey de demedim zaten . Istediği yorumu yapabilir , sadece dikkatimi çekti. Mac bence de öyle kolay gecmeyecektirSakin olun beyler, Fatihin dediğinde bişey yok. Bu tür maçları bende hiç sevmem, böyle herşeyin çok kolay göründüğü. Takımımız konsantrasyonunu bozmadan görevini yapacaktır inşallah.
Batuhan Sen - Oyuncu profili | Transfermarkt
Yedek kalecimiz bu arkadaş galiba ben mi ilk kez görüyorum acaba Eray işsizi nerelerde ki
ıslandımmillet kek maç gibi görüyor da karabük tudor'un takımıydı pres ve top kapmada zirveye oynuyorlar.
umarım kaza yaşamayız. kazanıp geri zekalı milli araya kayıpsız girelim.
Karabügün 3 maçını izledim. Fiziksel olarak çok kötüler tuıdorun takımına göre, erkan sözeri çok kötü çalıştırmış. Pres yapamıyorlar hiç hemde. Sen yine olumsuzsporlu olarak böyle olmaya devam etSen böyle oldukça kazanıyoruz
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bence sevinir. O bile artık beşiktaş şampiyon olmasın istiyor.
Sen ne kadar olumsuz birisin kardeş. Dikkat ediyorum her mac olumsuz mesaj yazıyorsin. Kasımpaşa ve bursada da aynı mesajlarını hatırlıyorum.