17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Karabügün 3 maçını izledim. Fiziksel olarak çok kötüler tuıdorun takımına göre, erkan sözeri çok kötü çalıştırmış. Pres yapamıyorlar hiç hemde. Sen yine olumsuzsporlu olarak böyle olmaya devam et :D Sen böyle oldukça kazanıyoruz :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bence sevinir. O bile artık beşiktaş şampiyon olmasın istiyor.
Sakin olun beyler, Fatihin dediğinde bişey yok. Bu tür maçları bende hiç sevmem, böyle herşeyin çok kolay göründüğü. Takımımız konsantrasyonunu bozmadan görevini yapacaktır inşallah.
Sen ne kadar olumsuz birisin kardeş. Dikkat ediyorum her mac olumsuz mesaj yazıyorsin. Kasımpaşa ve bursada da aynı mesajlarını hatırlıyorum.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün kerem inan , belhanda ayağına top bekleyen klasik 10 numara dedi asporda . Bunlarda 2 gram akıl varsa ben de bir şey bilmiyorum

Aynen bende seyrettim.bunu duyunca kapattim bi boktan anlamiyorlar diye.lan Belhanda tam klasik olmayan on numara hattanon nunara degil,Feg oynayinca takim sertligi kaybedebilirmis Selçuk onun icin onemli dedi. Alayi bos beles tipler iste

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouliyi inatla sol kanat diyorlarda o adam solda oynamaz bence, sağ kanat onun en iyi mevkisi.

bunu diyenler emin ol 1 macını bile izlememis sıgırlar

adam sag acık adamı zaten solla alakası bile yok garry ise bruma gibi ters ayaklı sol acık adamı

beyin kısmında üzüm pekmezi olan heriflerden fazlası beklenemez

haydi bismillah
allah utandirmasin ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Sakin olun beyler, Fatihin dediğinde bişey yok. Bu tür maçları bende hiç sevmem, böyle herşeyin çok kolay göründüğü. Takımımız konsantrasyonunu bozmadan görevini yapacaktır inşallah.
Sakinim zaten kenan , bir şey de demedim zaten . Istediği yorumu yapabilir , sadece dikkatimi çekti. Mac bence de öyle kolay gecmeyecektir

Çok zorlu önemli bir maç değil ama aşırıı heyecanlandım var ya ...

Sanirim kadroda bir yerli kaleci olma zorunlulugu var, ondan almis olabilir

Karabügün 3 maçını izledim. Fiziksel olarak çok kötüler tuıdorun takımına göre, erkan sözeri çok kötü çalıştırmış. Pres yapamıyorlar hiç hemde. Sen yine olumsuzsporlu olarak böyle olmaya devam et :D Sen böyle oldukça kazanıyoruz :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bence sevinir. O bile artık beşiktaş şampiyon olmasın istiyor.

Sen ne kadar olumsuz birisin kardeş. Dikkat ediyorum her mac olumsuz mesaj yazıyorsin. Kasımpaşa ve bursada da aynı mesajlarını hatırlıyorum.

karamsarlık konusunda sanırım haklısınız.

maç saati aklımda 19 diye kalmış
kaçırdım sandım
ucuz yırttık bu sefer

Geri
Üst Alt