17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

forzada bizim maça bal diyen it oğlu itler

bu maçın hakkı 6-1 idi hatırlatmak isterim

Allahım çok şükür.

Oh bee arkadaş yaaa MAİCON ASLAN ASLAN BU ADAMI KIM ALDIYSA HELAL OLSUN ULAN MAİCON ADAMSIN .

İkinci yarı beş altı olacak maçı az kalsın kötü bitiriyorduk. İlginç bir maç oldu, aslında çok iyi oynadık ama son paslarda bugün çok yanlış kararlar verdik. Ayrıca çok fazla pas hatası yapıyoruz, bu ekstra efor sarf etmemize sebep oluyor. Son iki haftanın en önemli sonucu takımın reaksiyon göstermesi, geçen hafta maçı çevirdik bugün maçı kopardık. Feghouli konusunda bahsettiğim buydu, bence çoktan hazırdı ama galiba Tudor gerekmedikçe riske etmek istemedi.

Bu konuyu okuyan tinerci yavşaklar, hevesiniz kursağınızda mı kaldı len? Geçirdik mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk defa bu kadar çok pozisyon verdik. tolga'nın eksikliğini hissettik resmen.

Sen bırak ya şu bakış açısını,hep dikenleri takıma çıkarıyorsun.Hakem net sıçtı o penaltıyı vererek,neyse ki 3'ü attık.

Ben hakem hata yapmadi mi diyorum? Tüm ihale hakeme kalacakti. Resmen 5-6'lara gidecek maci veriyorduk az kalsin hunharca pozisyonlari harcadigimiz icin.

Bunlari unutup hakem tamamen ön plana cikacakti milletin gözünde.

Okadar dedim size yıllardır bıkmadınız gitti yok 4 0 yeneriz yok 5 0 yeneriz. Az daha elimizdeki maç gidiyordu yok yere.

umutlandırıp utandırdık tinercileri ahahahahahah

feghouli kelini seveyim ne güzel çeviriyorsun öyle arkaya

10 gol atacağımız maçı zar zor kazandık hakikaten ama 1 geriden gelip maç kazanma, 2 işler kötü giderken son dakikada gol atıp kazanma şampiyonluk belirtisidir.

Sorun yok sadece aşırı laubali oynadılar, ofansif ve defansif olarak. Öyle ya da böyle 2 avans da verip koyduk hadi eyvallah ağlayın kuşlar,kargalar :D

Maicon iyi ders verdi takımdaki beceriksiz zeka özürlü topçulara

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Ben belhandayi begendim. Su Belhandadan ne istiyorsunuz anlamadim. Aga her 10 numara alex gibi hagi gibi olmak zorunda degil ki

bende begendim bazen laubali gibi basit toplar kaybediyor ama bence cok normal attıgı paslar nefis ama cok az sut cekiyor nedense

ayrıca bu adam 10 numara degilki alexle sneijderle alakası yok bizim taraftar hala bu adamı 10 numara zannediyor

Adamlar belli musap can büyük ismail hepsınınde kuyruk acısı var
Can buyuk sevdigim saydigim birisi bu tavri beni cidden uzuyor.
Belhanda ya nefret akan bi post atilmis mesela like almis 2 3 tane mobilden kim like vermis diye bakmadan tahmin edebiliyorum uzucu olan hicte yanilmiyorum hep ayni kisiler.

İkinci yarı beş altı olacak maçı az kalsın kötü bitiriyorduk. İlginç bir maç oldu, aslında çok iyi oynadık ama son paslarda bugün çok yanlış kararlar verdik. Ayrıca çok fazla pas hatası yapıyoruz, bu ekstra efor sarf etmemize sebep oluyor. Son iki haftanın en önemli sonucu takımın reaksiyon göstermesi, geçen hafta maçı çevirdik bugün maçı kopardık. Feghouli konusunda bahsettiğim buydu, bence çoktan hazırdı ama galiba Tudor gerekmedikçe riske etmek istemedi.
Bugun nedense kimse kaleye vurmak istemedi hep ikram ettiler birbirlerine

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt