- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.637
- 3.073
forzada bizim maça bal diyen it oğlu itler
bu maçın hakkı 6-1 idi hatırlatmak isterim
bu maçın hakkı 6-1 idi hatırlatmak isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atamazsan atarlar. Kotu maclarimizdan biriydi bu.
Sen bırak ya şu bakış açısını,hep dikenleri takıma çıkarıyorsun.Hakem net sıçtı o penaltıyı vererek,neyse ki 3'ü attık.
Ben belhandayi begendim. Su Belhandadan ne istiyorsunuz anlamadim. Aga her 10 numara alex gibi hagi gibi olmak zorunda degil ki
Can buyuk sevdigim saydigim birisi bu tavri beni cidden uzuyor.Adamlar belli musap can büyük ismail hepsınınde kuyruk acısı var
Ben antuya gidiyom beyler geliyor musunuz
Bugun nedense kimse kaleye vurmak istemedi hep ikram ettiler birbirlerineİkinci yarı beş altı olacak maçı az kalsın kötü bitiriyorduk. İlginç bir maç oldu, aslında çok iyi oynadık ama son paslarda bugün çok yanlış kararlar verdik. Ayrıca çok fazla pas hatası yapıyoruz, bu ekstra efor sarf etmemize sebep oluyor. Son iki haftanın en önemli sonucu takımın reaksiyon göstermesi, geçen hafta maçı çevirdik bugün maçı kopardık. Feghouli konusunda bahsettiğim buydu, bence çoktan hazırdı ama galiba Tudor gerekmedikçe riske etmek istemedi.