17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

_____________Muslera______________
Mariano___Maicon__Serdar___Latovlevici
_________Ndiaye___Fernando_________
__Feghouli____Belhanda____Rodrigues__
_____________Gomis________________
Yasin,Eren,Linnes,Denayer

Bu kadro averaj kasar.

Yasin sol da Tolga nin görevini yapabilir bence, gol yollarında etkili adam

Rodrigues son maçtaki gibi oynarsa 45 de çıksın

Takım kazandıkça bilet fiyatlarını artırıyorlar.

3.hafta Sivasspor maçı bilet fiyatları

5. hafta Kasımpaşa maçı bilet fiyatları

7. hafta Karabükspor maçı bilet fiyatları

kafa calısmaya baslamıs

Sadece sampiyonluk degil , ciddi bir puan geliri ve gise geliri akmaya basladi

Hakikaten guzel para geliyor . Inceliyorum biraz da bazen ,durum ic acici denebilir

Sezona başlamadan önce Galatasaray mali konusu ile ilgili olumsuz görüşlerin hala devam ediyo mu

TapaTalK

Ediyor . 2-3 galibiyet sonrasi onca taahhudun karsilanmasi mumkun degil . Fakat muhtemelen bu oyuncu kadrosunun miyadi dolana dek 3-4 sene sampiyonluk cepte gorunuyor , haliyle ulke siralamasinda bir dengesizlik olusmaz ise 3-4 sampiyonlar ligi de demek oluyor bu

Ben gise gelirine biraz sasirdim , yani kisin bu kadar olmaz belki ama cok ciddi cereme cekerek bunca kalabaligin toplanmasi umut verici

Sadece sampiyonluk degil , ciddi bir puan geliri ve gise geliri akmaya basladi

Hakikaten guzel para geliyor . Inceliyorum biraz da bazen ,durum ic acici denebilir

IBB ye geciyorum dediginden beri adamlar kurudu bitti resmen. Göztepe yi yenemezlerse ve biz Karabük'ü yenersek daha simdiden fark 8-9 puan olacak.

Ediyor . 2-3 galibiyet sonrasi onca taahhudun karsilanmasi mumkun degil . Fakat muhtemelen bu oyuncu kadrosunun miyadi dolana dek 3-4 sene sampiyonluk cepte gorunuyor , haliyle ulke siralamasinda bir dengesizlik olusmaz ise 3-4 sampiyonlar ligi de demek oluyor bu

Ben gise gelirine biraz sasirdim , yani kisin bu kadar olmaz belki ama cok ciddi cereme cekerek bunca kalabaligin toplanmasi umut verici
Peki bir başka ciddi soru

Sezon başında başakşehir çok iyi oynuyodu ve bu sezon onu destekleme kararı almıştın o devam ediyo mu

Ve Galatasaray böyle devam ederse ligde hangi takımı destekleyeceksin bu sezon

TapaTalK

Rakam söylede bizde şaşırak , kışın tabi bu kadar olmaz ama yinede hatrı sayılı gelir gelicek

Sezona başlamadan önce Galatasaray mali konusu ile ilgili olumsuz görüşlerin hala devam ediyo mu

TapaTalK
Bir dakika yanlış soru. Sinan sadece malı açıdan olumsuz görüş bildirmedi, aynı zamanda vasat, hatta vasatın altında oyuncular önererek ucuz kadro kurulmasını önerdi. Daha o zaman kendisine anlatmaya çalıştık, kaliteli kadronun karşılığının alınabileceğini ama ucuz kadronun kendisini dahi amorti edemeyeceğini.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt