17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Tudor; Karabükspor maçında, sakatlanan Tolga'nın yerine Selçuk'u ilk 11'de oynatmayı planlıyor ancak taraftardan çekiniyor. (HT)
Yalan olmasını umut ediyoruz
Sakatlık kart cezası vs gibi şeylere karşı Selçuk unda form tutması önemli aslında.
Etrafı iyiyken ve içeride oynuyorken denenebilir. Sezon içinde muhakkak ihtiyaç olacak yedekten geleceklere de.

GSCimbom Mobile App

11 ve 10. Kategoriler var ama dolu gozukuyor ne sacma istir

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hava yağmurlu olacak gözüküyor.
yağmur etkileyebilir ama yine de 40-45bin arası olur diye düşünüyorum.
kasımpaşa maçında 41bin küsür vardı.

Tudor'un oyun anlayışında merkezi kalabalık tutmak çok önemli. Bursaspor maçında yaptığı değişiklikler de bunun bire bir kanıtı. Bundan dolayı Selçuk ile başlarsa şaşırmam. Hatta arttırıyorum, taraftarın Selçuk'a böyle büyük tepkileri olmasa direk onu oynatırdı. Ya da orta sahada başka bir alternatifi olsaydı formayı ona verirdi. Keşke şu Castro'yu alsaydık bedavaya. Bizim orta sahayı müthiş yedeklerdi. İçimiz rahat olurdu en azından. Acaba Selçuk mu oynayacak diye tedirgin olmazdık.

Fernando-Selçuk
Fegu-Ndiaye-Belhanda
Gomis

Çıkabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne Selçuk'u yahu? Herif bu teknik direktörlere büyü filan mı yapıyor abi anlamadım bir türlü vazgeçemiyor kimse bundan.

Adamın 3 metre çaprazındaki oyuncuyu kovalayacak hali bile yok mücadele yetisini kaybetmiş resmen bu takıma Selçuk'u koymak Hara-kiri olur adeta.

2⃣0⃣

Selçuk tehlikesi maalesef çok büyük..Korkuyorum çünkü bu adamın ayağı iyi 3-5 güzel pas atar bir de frikikten çakarsa kredi kazanacak.. Vay be kaptan kendine iyi bakmış diyecekler.. Ama selçuk aynı selçuk anlık performansıyla şişirilecek ..Bu yaşından sonra ondan bir cacık olmaz adamda tempo -1 olmuş umarım en kısa sürede kulüpten göndeilir..

abi hep 50 bin diyorlar biletler bitiyor ama bu enteresan kombineliler gelmeyerek 50 bini her defasında sabote ediyorlar. sadece derbilere gitmek için mi kombine alıyorsunuz kardeşim

Sakatlık kart cezası vs gibi şeylere karşı Selçuk unda form tutması önemli aslında.
Etrafı iyiyken ve içeride oynuyorken denenebilir. Sezon içinde muhakkak ihtiyaç olacak yedekten geleceklere de.

GSCimbom Mobile App

Denenmez denenmesi dahi teklif edilemez.Bu adi herif yıllardır hiçbir şey oynamadan milyonları cebe indiriyor.Madem defolup gitmiyor.2 sene sesini çıkarmasın ve sözleşmesi bitince defolup gitsin.Son Bursa maçında da misafir tribünündeydim ve destek çıkan tek bir kişiye dahi rastlamadım.Taraftar bunun kuyusunu kazdı ve defolup gidene kadar da kazmaya devam edecek.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Latovlevici
Fernando Selçuk
Feghouli Badou Belhanda
Gomis

Bu 11 çıkacak gibi gözüküyor.

selçuk oynamaz yahu delirdiniz iyice. 2 geriye oynasa ne anası ne babası kalır tribünden. gary rodriges oynayacak

Insan bazen gercekten sadece bakiyor.

Hala Selcuk'un iyi oynayabilecegini bunu gectim gercekten ufak da olsa bir katkida bulunabilecegini düsünen taraftarlarimizin olmasini gördükce insan gercekten hayret ediyor

Insan bazen gercekten sadece bakiyor.

Hala Selcuk'un iyi oynayabilecegini bunu gectim gercekten ufak da olsa bir katkida bulunabilecegini düsünen taraftarlarimizin olmasini gördükce insan gercekten hayret ediyor

Hala Selçuk'un oynayabileceğini düşünecek kadar güvensiz taraftarlarımız da var ayriyeten.

Hala Selçuk'un oynayabileceğini düşünecek kadar güvensiz taraftarlarımız da var ayriyeten.

Evet güvenmiyorum. Güven ortaminin olusmasi icin IBB,Trabzon,Fener ve Besiktas maclarindaki performansi önemli ve belirleyici bunu sezon basindan beri de söylüyorum zaten.

Kendi adima ölcü olacak ilk macta (Antalya) sicti batirdi. Geriye diger maclar kaldi, onlardaki performansimiz belirleyici olacak.

Evet güvenmiyorum. Güven ortaminin olusmasi icin IBB,Trabzon,Fener ve Besiktas maclarindaki performansi önemli ve belirleyici bunu sezon basindan beri de söylüyorum zaten.

Kendi adima ölcü olacak ilk macta (Antalya) sicti batirdi. Geriye diger maclar kaldi, onlardaki performansimiz belirleyici olacak.

Onlarda mağlup olmasa bu sefer şampiyon olsun ŞL'de görelim denecek bunun sonu yok.

Geri
Üst Alt