17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

10 kişi kalan beşiktaşa karşı top oynamayan karabük bize karşı köpek gibi oynadı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomise gol attırmaya çalışmasalardı maç 4,5 olacaktı. Kendi kendimize bu kadar sıkıntı yarattık. Maçın adamı Maicon, süperdi her anlamda.

Cok garip bir mac oldu gercekten. Tarihi fark atabilecegimiz maci zarzor uzatmada attigimiz gol ile aldik.

Karabük berbat ötesi bir takim gercekten, ben uzun yillardir bu kadar kolay pozisyon veren bir takim görmedim. Biraz akilli ve sansli olsak bugün bu mac rahat 7-1 falan olurdu.

Ben hakem hata yapmadi mi diyorum? Tüm ihale hakeme kalacakti. Resmen 5-6'lara gidecek maci veriyorduk az kalsin hunharca pozisyonlari harcadigimiz icin.

Bunlari unutup hakem tamamen ön plana cikacakti milletin gözünde.

Olabilir,rahatlıktan/lauballikten böyle oldu bu maç.Hatasız maç geçireceğiz diye bir kaide yok,şampiyon takım reaksiyonu vererek kazandık zaten.Bir sonraki maç böyle bir şey olmaz umuyorum.

Serefsiz Karabük hayatının macini oynadı. Belli ki Tudoru onlardan almamiz cok acitmis canlarını. Kopek gibi saldirdilar. Ama filmin sonu hep aynı koyan yine Cimbomummmmmmmmmmmmmmm

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

3-0 bitmesi gereken bir maçtı. Ama olsun, bjk puan kaybederse iyi olur.

Dua etsinler rakip karabuk, trabzon'a besiktas'a basaksehir'e bu rahatlikla oynamaya devam edersen pisman ederler, boyle oynanmaz, bu ne rahatlik, her mac aynisini yapiyorlar

Hic mi ozguveniniz yok, musait pozisyonda ikide bir Gomis'e pas verip duruyorlar, vurun iste kaleye

Ben gun gectikce daha iyi gidecegimizi dusunurken tam tersini yapiyorlar, umarim Tudor gereken seyleri soyleyecektir oyunculara

Stoperimiz iki gol attiyor, ofansif oyuncularimiz dunyalari kaciriyor

Bu mac bir ders olmali tum oyunculara

f161bb3657e4f7734f6813c2855fe78e.jpg

Valla iyi maç oldu gerçekten ama pozisyon bitirme noktasında amatöre yakındı tabii neyse ders olur en azından kazanarak ders çıkarmış oluruz bugün neleri düzeltmemiz gerektiği konusunda iyi bir analiz elde etmiştir hoca umarım dikkat ederiz sonraki maçlar için. Berabere kalsak kahırdan kendimi duvarlara vurabilirdim hiç hak etmedik çünkü beraberliği tüm vurdumduymazlığa rağmen bu maç özelinde kimseyi eleştirmeyeceğim çünkü bipolar gibi gözükebilirim bazı oyuncular hakkında yorum yaparsamç

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
Jermain77 - 30.09.2017 21:23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Gerekirse hakemide yenecen işte‚ helal olsun.

[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
BuZ.1907 - 30.09.2017 21:25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

6s sampiyon olur.

ok.gif
biGbeN - 30.09.2017 21:24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Bunlar bu sene götürür..
ALLAH belanızı versin aziz ve yataykut..

ok.gif
81srkn - 30.09.2017 21:17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Adamlar oynuyor arkadaş

Oyunun bitimine 2 dakika bile kalsa‚ adamlar gol atar diyorsun [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok rahat geçmesi gereken maç buralara geldi,neyse yine de bir şekilde 3 puanı aldık.

Cok pozisyon yedik. Yani son yillarda ben boyle cok gol kacirdigimizi hatirlamiyorum.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu sene takımın en iyi yönü; dakika kaç olursa olsun, insana "biz bu maçı kazanırız" dedirtmesi. İkinci golü yedikten sonra bile bitmedi galibiyete olan inancım.

Sadece rakip ceza sahasına girince daha net olmamız lazım. Topu çok dolaştırıyoruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tansiyonum çıktı bu çökelekler yüzünden.
Gideyim sakinleşeyim biraz.

Alnitak Alnilam Mintaka

Şeytan rıdvan yok 3. Golden bir müdahale filan olabilirmiş.
Korkak yavşak me diyosan çık smule vasıfsız soytarı

Geri
Üst Alt