17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Tudor nefreti oyle burumus ki gozlerini
Penaltiyi savunacak insanlar var.
Yusuf, penaltı hakkında yazdıklarım sebebi ile cevap veriyorum. Tudora karşı hiç bir nefretim yok mesela, doğruları ve yanlışları hem Tudor hakkında hem oyuncular hakkımda kendi görüşüm çerçevesinde yazmaya çalışmıyorum. Penaltı olayı mesela, hani böyle yüzde yüz dalıp yapılan penaltı değil ama ceza sahası içinde çok gereksiz bir müdahele. Yani kendi kendimize bedavadan ikram ettiğimiz bir penaltı, orada hiç müdahele etmeyip adamın önünde devam edip perdelese fırsatı vermeyeceğiz zaten.

Allah'ını seven şu takıma solak oyuncu alsın, topu sağına çekecekler diye kaç pozisyon heba oldu. 9 tane atacağımız maçı güç bela alabildik. Minimum 2 tane sol ayaklı adam alıp sol kanadı modifiye etmeliyiz, tek eksik o bölge görünüyor.

Genel olarak bir şeyler söylemek gerekirse de, takımla alakalı en olumlu şey golü 80 küsürde yesek dahi hala atabiliriz inancını aşılamış olması. Geçen maç şampiyonluk fitilini ateşlemişti, bu maç tam da şampiyonluk getiren türde maçlardan. 90+ da alınan her galibiyet sana ekstra motivasyon rakiplere sinir ve moral bozukluğu getirir. Ama bundan sonra erkenden koparmalıyız maçları, bu kadar ceza sahasına girip de atamamazlık olmaz.

Feghouli hücuma nasıl çeşitlilik kattı ama. Bir tanede sola lazım sonra maçları çok daha rahat çözeceğiz.

İkinci yarıda rakibin pili bitmişken maçı bitiremedik. Penaltının bence alakası yoktu ama maçı bitiremeyince bu ihtimal canlı kalıyor her zaman.

İkinci yarıdaki beceriksizlik ve ilk yarıda baskı altındaki pas hataları halletmemiz gereken meseleler. Özellikle baskıda çaresiz kalmamız kötü bir durum. Bu baskıyı maça yayacak bir rakip çıksa dağılırız.

beceriksizlik degil laubalilik. Topa vurmadilar bile cogu pozisyonda

Takim cok laubaliydi bekler disinda. Mariano ve Linnes'i kutluyorum. Cok iyi oynadilar. Feghouli ve Maicon da cok iyiydi. Gerisi eh. N'Diaye de bariz dusus var ama Selcuk oynamaz yerine. N'Diaye'ye mahkumuz. Cok gol kacirdik rakibi hafife almaktan AMA bunlarin hic biri hakemin gelip penalti uydurmasina bahane olamaz. Belli ki talimatli gelmis. Kendince fisimizi cekmisti ama aslanim Maicon susturdu hepsini :)

havuza bile böyle atlanmaz hacı sarhoşmusun penaltıymış)))
maç yaptığımız takımların içinde bize en çok direnmeye çalışan oyununu oynayan karabük oldu . penaltı kararı bence doğruydu . orda oyuncuya o şekil müdahaleyi yaparsan yersin penaltıyı.
takımda ciddiyetsiz bir hava vardı özellikle bazı oyuncular şov için çıkmış gibiydi. gomis'e gol attıralım diye dünya kadar pozisyonu yediler.
atamayana atarlar böyle . ya hakem atar ya da denk gelir yersin . 2-0'dan nerdeyse maç veriyorduk . her sefer bu kadar şanslı olmazsın .

Reiiiiis

Aslan News‏
@Aslanews
Takip ediliyor
Daha fazla
Maicon: "Son golü Mariano'ya yazalım. Bana 'Maicon ileriye çık.' dedi ve golü attım. İçine doğdu herhalde."

Maicon: "Galibiyet golümün yarısını Mariano'ya yazalım. İleri gitmemi söyledi, içine doğdu heralde. Buradan ona teşekkür ediyorum."

DK_j-o5W0AUFIRQ.jpg

adammm

Defanstan cikarken cok gereksiz islere giriyoruz.. bu hatalari bjkye yaparsak affetmezler.. bursa macinin da ilk yarim saati ayni sikintiyi yasadik..
Belhanda zaten saatli bomba her mac yapiyor 1 tane en son yedirdi golu.. tudorun su isi acil cozmesi lazim..
2. Yarilarda bu takimin enerjisiyle bas edecek takim yok herkes bitiyor karsimizda ama giris kismi sikinti

N'Diaye sezon başındaki durumunda olmadığı için 2 maçtır çok çok rahat geliyor rakipler.Yerine koyacak adam olsa 1-2 hafta yedeğe alınsın diyeceğim ama yedeği yok.Kendini toparlayana kadar bu tip şeyleri göreceğiz gibi

Geri
Üst Alt