17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Karabüğün pozisyonu mu? Ben ilk yarıda ki gol dahil iki pozisyondan ve ikinci yarı sağdan yapılan ortada Maiconun müdahelesi ile biten pozisyondan başka pozisyon hatırlamıyorum.

Sacmalık işte macı özetten ızleyen adam 5 pozısyonumuzu görüyor karabügünde o kadar pozisyonu var sonra kötü oynamıs gs karabük yense yenermıs dıyor
Tam olarak böyle zaten. Karabük ün bütün pozisyonlarını koymuş. İlk yarıda seleznov un düştüğünü de koymuş. Bizim tartışmalı pozisyonu koymamış. Zaten yorumcularda karabük süper oynadı diye konuşuyor. Güzel algı yapıyorlar gerçekten.

Hiç bakmayın skor yorumcularına sezonun en iyi maçlarından birisini oynadık he bunda rakibinde etkisi oldu biraz.

2.yarı maçı çok rahat 3 e 4 e götürebilirdik ama olmayınca tartışmalı bir penaltı ile de olsa rakibi maça ve skora ortak ettik.

Hem bursa maçı hem bu maç gösterdi ki takım şampiyon takım reaksiyonu gösteriyor.

Bursa deplasmanında 70 den sonra maçı çevirdik bu maç da 90+ da maçı aldık bunlar şampiyonluk getirir.

Sonuç olarak ligde oynadığı son 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik alan ve an itibariyle namağlup lider bir Galatasaray var bunu keyfini çıkaralım.

Tam olarak böyle zaten. Karabük ün bütün pozisyonlarını koymuş. İlk yarıda seleznov un düştüğünü de koymuş. Bizim tartışmalı pozisyonu koymamış. Zaten yorumcularda karabük süper oynadı diye konuşuyor. Güzel algı yapıyorlar gerçekten.
kendı aralarında eglenmeye devam etsınler bu sezon tudor ve takım sonuna kadar herkesi eze eze gidecek

Dua etsinler rakip karabuk, trabzon'a besiktas'a basaksehir'e bu rahatlikla oynamaya devam edersen pisman ederler, boyle oynanmaz, bu ne rahatlik, her mac aynisini yapiyorlar

Hic mi ozguveniniz yok, musait pozisyonda ikide bir Gomis'e pas verip duruyorlar, vurun iste kaleye

Ben gun gectikce daha iyi gidecegimizi dusunurken tam tersini yapiyorlar, umarim Tudor gereken seyleri soyleyecektir oyunculara

Stoperimiz iki gol attiyor, ofansif oyuncularimiz dunyalari kaciriyor

Bu mac bir ders olmali tum oyunculara

Trabzon beşiktaş başakşehir kimmiş de bizi pişman edicekmiş en boktan halinle gidip vodafon'da soğuk terler döktürdün abartmayalım

Çok tuhaf oldu, adamlar kesicilikte hem çok iyiydiler hem de çok şanslıydılar. Bütün dönen toplar herhalde önlerine düştü bir tek işte en son pozisyonda Maicon'un önüne düştü de gol atabildik. Şu maçta puan kaybetsek acayip cenabetlik olacaktı. Çok yazık olurdu yenemeseydik.

Abi karabük cok kötü bi takım o yüzden bu kadar cok pozisyona gırıp degerlendıremedık oyuncularda şaşırmıştır. Ligde karşımızda böyle düşen takım olmadı sımdıye kadar

Bu maç 3 gol atmamız tamamen futbol şansı ve bugün olan beceriksizliğimiz.

Şu ciddiyetsizlik ve motivasyon sorununu acilen çözmek gerekiyor.
Oyuncular maçlara fizik olarak hazır ama mental olarak hazır degiller.
Bunun ana sebebide Tudor'un oyuncu psikolojisinden anlamamasi.

Gerçek Kaptan NANDO!

FEDÖ'nün cezayir imamları bulundu belhanda ve feghouli bunlar araştırılsın FEDÖ hala daha hakemleri yönetiyor net 3 penaltıyı yedi (!)

Benim ilgimi ceken bu macta cok fazla pas hatasi yapti takim, bu is sirf karabükün presi ile ilgili degil, sanki bu maci nasil olsa rahat aliriz havasi ile girmis takim az kalsin bu hatalar puan kaybina mal olacakti.

Bugün maçı bir kafede izledim. Arkamda bjkli yan masada deli bir Gsli. Bjkli oturmuş bu Gs top oynamıyor yeaaaa bu ne biz sizi 3leriz. 2-2 olunca işte olum ben dedim Gs çok kötü falan diyor. 3-2 olduktan sonra yan masadaki adam döndü bjkliye "noldu lan o.ç girdi mi" diye adama bir bağırdı daha bjkliyi görmedim :)))

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DK_m4fMW4AEJ9ck.jpg

Geri
Üst Alt