Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Karabüğün pozisyonu mu? Ben ilk yarıda ki gol dahil iki pozisyondan ve ikinci yarı sağdan yapılan ortada Maiconun müdahelesi ile biten pozisyondan başka pozisyon hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak böyle zaten. Karabük ün bütün pozisyonlarını koymuş. İlk yarıda seleznov un düştüğünü de koymuş. Bizim tartışmalı pozisyonu koymamış. Zaten yorumcularda karabük süper oynadı diye konuşuyor. Güzel algı yapıyorlar gerçekten.Sacmalık işte macı özetten ızleyen adam 5 pozısyonumuzu görüyor karabügünde o kadar pozisyonu var sonra kötü oynamıs gs karabük yense yenermıs dıyor
İt oğlu it hafif kalır bu gavatlara
kendı aralarında eglenmeye devam etsınler bu sezon tudor ve takım sonuna kadar herkesi eze eze gidecekTam olarak böyle zaten. Karabük ün bütün pozisyonlarını koymuş. İlk yarıda seleznov un düştüğünü de koymuş. Bizim tartışmalı pozisyonu koymamış. Zaten yorumcularda karabük süper oynadı diye konuşuyor. Güzel algı yapıyorlar gerçekten.
Dua etsinler rakip karabuk, trabzon'a besiktas'a basaksehir'e bu rahatlikla oynamaya devam edersen pisman ederler, boyle oynanmaz, bu ne rahatlik, her mac aynisini yapiyorlar
Hic mi ozguveniniz yok, musait pozisyonda ikide bir Gomis'e pas verip duruyorlar, vurun iste kaleye
Ben gun gectikce daha iyi gidecegimizi dusunurken tam tersini yapiyorlar, umarim Tudor gereken seyleri soyleyecektir oyunculara
Stoperimiz iki gol attiyor, ofansif oyuncularimiz dunyalari kaciriyor
Bu mac bir ders olmali tum oyunculara
Gidiyoruz zaten, bu maçın bu hale gelmesi bile kendi kabahatimiz ama yinede sonunda takımın reaksiyon göstermesi çok iyi.kendı aralarında eglenmeye devam etsınler bu sezon tudor ve takım sonuna kadar herkesi eze eze gidecek
Kaç seyirci varmış KenanGidiyoruz zaten, bu maçın bu hale gelmesi bile kendi kabahatimiz ama yinede sonunda takımın reaksiyon göstermesi çok iyi.
Bu nasıl yorum