Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.279
- 11.314
- 1.103
Çift kanat başlayıp yardırmalıyız Tolga maçı tutmak için girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehiri deplasmandan saymıyorum ve bu sezon şimdiye kadar ortaya çıkan tabloda daha üstün olduğumuzu ve kazanacağımızı düşünüyorum.
Çift kanat başlayıp yardırmalıyız Tolga maçı tutmak için girer
Çok çok önemli maç.Bu maçta puan kaybetmemizi sağlayabilirler.
Konya'nın oyuncu grubu belli. Rahat yeneriz, bak gör.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avrupa maçlarımız olsa fikstürü konuşuruz avantajlımı diye fakat zaten haftada 1 maç yapıyoruz ne fikstür avantajımız var nede dezavantajımız.Bu sezon bizi UEFA da temsil eden iki takım olan Başakşehir ve Konya.
Galatasaray bu iki takımla da milli maç arası sonrası deplasmanda oynayacak.
Hani nerde kaldı fikstür avantajı?
Bizim açımızdan demiyorum sadece.avrupa maçlarımız olsa fikstürü konuşuruz avantajlımı diye fakat zaten haftada 1 maç yapıyoruz ne fikstür avantajımız var nede dezavantajımız.
Bizim açımızdan demiyorum sadece.
Perşembe UEFA da maç yapmış bi Konya ile pazar günü oynamak ile milli maç dönüşü oynamak arasında ciddi fark var.
Aynen öyle 3 tane milli maç arası var be bunların dönüşlerin de sırası ile Antalya Konya ve Başakşehir deplasmanları oynuyoruz.başakla da play offlar için verilecek olan aradan sonra mı oynuyoruz
vay babam şansımızı seveyim
Şu ana kadar kayseri hariç oynadığımız tüm takımlar ligin alt yarısındaki takımlardı.. Oynayacağımız konya da dahil..Yani KOnyadan sonraki tüm rakipler ligin üst yarısındaki takımlar..Fenerle o seriye baişlıyacaz. Asıl fener maçı ve sonrasındaki maçlar çok kritik şanslıydık bu sürede alışma sürecini tamamlayıp kazasız atlattık.Eğer ligin üst yarısındaki takımlara karşıda böyle oynarsak mayıstan önce şampiyonluğu ilan ederiz..YOk üstüste 2 3 maç kaybedersek lig çok zor hale gelebilir.. Şmapiyonluk için 20 maç kazanmalıyız konya fener i alırsak kalı 18 maç kalır. Kİmle oynadığımızın kimden aldığımızın önemi yok bejekeye kaybedip antalyadan alsak da olur..
Yani zor takımlarla mücadelemiz konya dönüşü başlıyor.. VE kaldı kazanmamız gereken 20 maç