Çift kanat başlayıp yardırmalıyız Tolga maçı tutmak için girer

Başakşehiri deplasmandan saymıyorum ve bu sezon şimdiye kadar ortaya çıkan tabloda daha üstün olduğumuzu ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Diğer büyük maçları bilmem de Başakşehir'i ağır tokatlayacağız. Adebayor'u bizim stoperler bozabilirse ağır bir yenilgiye uğratırız adamları.

ezik cimnastikçilere göre riva parasının hepsini transfere maaşlara gömmüşüz :D nerden saldıracaklarını şaşırmışlar

Konya kırılgan takım. Çok zorlanacağımızı sanmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı alırsak fb yi duman ederiz, sonra ts deplasmanında 2 puan bırakma lüksümüz var. Ardından içerde gençleri hoşaf edip dışarda başşakşehire kobrayı salmamız lazım. Çok fazla büyüttüler gözlerinde milletin. Tatava yapmaya gerek yok vurucan kırbacı. Yani 5 maçlık periyotta 13 puan fevkaladenin fevkinde

Oyuncularımızın milli takımlardan sağlıklı bir şekilde dönmesi en önemli konu şu an bizim için. Ondan sonra maça odaklanıp galibiyet serimizi devam ettireceğiz inşallah.

Milli takım dönüşü olması canımı sıkıyor biraz ama takıma güveniyorum.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etli ekmek olsada yesek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon bizi UEFA da temsil eden iki takım olan Başakşehir ve Konya.

Galatasaray bu iki takımla da milli maç arası sonrası deplasmanda oynayacak.

Hani nerde kaldı fikstür avantajı?

Bu sezon bizi UEFA da temsil eden iki takım olan Başakşehir ve Konya.

Galatasaray bu iki takımla da milli maç arası sonrası deplasmanda oynayacak.

Hani nerde kaldı fikstür avantajı?
avrupa maçlarımız olsa fikstürü konuşuruz avantajlımı diye fakat zaten haftada 1 maç yapıyoruz ne fikstür avantajımız var nede dezavantajımız.

avrupa maçlarımız olsa fikstürü konuşuruz avantajlımı diye fakat zaten haftada 1 maç yapıyoruz ne fikstür avantajımız var nede dezavantajımız.
Bizim açımızdan demiyorum sadece.

Perşembe UEFA da maç yapmış bi Konya ile pazar günü oynamak ile milli maç dönüşü oynamak arasında ciddi fark var.

Şu ana kadar kayseri hariç oynadığımız tüm takımlar ligin alt yarısındaki takımlardı.. Oynayacağımız konya da dahil..Yani KOnyadan sonraki tüm rakipler ligin üst yarısındaki takımlar..Fenerle o seriye baişlıyacaz. Asıl fener maçı ve sonrasındaki maçlar çok kritik şanslıydık bu sürede alışma sürecini tamamlayıp kazasız atlattık.Eğer ligin üst yarısındaki takımlara karşıda böyle oynarsak mayıstan önce şampiyonluğu ilan ederiz..YOk üstüste 2 3 maç kaybedersek lig çok zor hale gelebilir.. Şmapiyonluk için 20 maç kazanmalıyız konya fener i alırsak kalı 18 maç kalır. Kİmle oynadığımızın kimden aldığımızın önemi yok bejekeye kaybedip antalyadan alsak da olur..

Yani zor takımlarla mücadelemiz konya dönüşü başlıyor.. VE kaldı kazanmamız gereken 20 maç

Şu ana kadar kayseri hariç oynadığımız tüm takımlar ligin alt yarısındaki takımlardı.. Oynayacağımız konya da dahil..Yani KOnyadan sonraki tüm rakipler ligin üst yarısındaki takımlar..Fenerle o seriye baişlıyacaz. Asıl fener maçı ve sonrasındaki maçlar çok kritik şanslıydık bu sürede alışma sürecini tamamlayıp kazasız atlattık.Eğer ligin üst yarısındaki takımlara karşıda böyle oynarsak mayıstan önce şampiyonluğu ilan ederiz..YOk üstüste 2 3 maç kaybedersek lig çok zor hale gelebilir.. Şmapiyonluk için 20 maç kazanmalıyız konya fener i alırsak kalı 18 maç kalır. Kİmle oynadığımızın kimden aldığımızın önemi yok bejekeye kaybedip antalyadan alsak da olur..

Yani zor takımlarla mücadelemiz konya dönüşü başlıyor.. VE kaldı kazanmamız gereken 20 maç

27 mac var, 20 galibiyet alirsak +60 puan eder.

su an 19 dayiz, toplam 79 eder, kesinlikle yeter, o 7 macin 2-3'ünde berabere kalsak 81-82 eder, muhtemelen 20 galibiyete gerek kalmaz, 18-19 her türlü yeter bence. Tahminen sampiyon 75-76 puanlarda bitirir.

1. Galatasaray 26G 3B 5M 81Puan

21. Sampiyonluk h.o.

Geri
Üst Alt