- 30 Mayıs 2017
- 3.639
- 640
- 263
emre günateş koçum neyin hırsını yapıyorsun bir kaç yorumunu begenmedim diye
kuş familyasından mısın?
Aynısını bana da yaptı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuş familyasından mısın?
Zaten hava toplarının %80-90 ını kazanıyoruz , pek fark yaratmayacaktırBİLGİ:
-Bu sezon ligde en az hava topu kazanan takimi Konyaspor
-En çok kazanan ise Galatasaray
Aynısını bana da yaptı![]()
Fikstür avantajımız yoktu diyip komik duruma düşmeye gerek yok.Bariz bir şekilde fikstür avantajımız vardı ve maksimuma yakın bundan faydalandık.Bundan sonraki aşama şu 6-7 haftada herhangi bir takımın önümüze geçmesine engel olmak.Puan farkının azalacağı bir gerçek ama ilk yarıyı lider bitirirsek ikinci yarı yine bu fikstür avantajıyla farkı açıp büyük maçları içerde oynayacağımızı da düşünürsek şampiyonluğun zor olmayacağını söyleyebiliriz
Senin için pozitif olayım dur.Kalan bütün maçlarımızı alacağız.Hiçbir maçı kaybetmeyeceğiz.Her maç en az 3 gol atacağız.Yersek 5-6 maçta 1 belki gol yeriz.Nasıl böyle iyi mi?Önce seninle yaşıt olmayanlarla konuşmasını öğren olur mu?Futbol,maç,fikstür,kazanmak,kaybetmek bunlara sonra sıra gelirNe negatif adamsın yahu
Senin için pozitif olayım dur.Kalan bütün maçlarımızı alacağız.Hiçbir maçı kaybetmeyeceğiz.Her maç en az 3 gol atacağız.Yersek 5-6 maçta 1 belki gol yeriz.Nasıl böyle iyi mi?Önce seninle yaşıt olmayanlarla konuşmasını öğren olur mu?Futbol,maç,fikstür,kazanmak,kaybetmek bunlara sonra sıra gelir
Senin için pozitif olayım dur.Kalan bütün maçlarımızı alacağız.Hiçbir maçı kaybetmeyeceğiz.Her maç en az 3 gol atacağız.Yersek 5-6 maçta 1 belki gol yeriz.Nasıl böyle iyi mi?Önce seninle yaşıt olmayanlarla konuşmasını öğren olur mu?Futbol,maç,fikstür,kazanmak,kaybetmek bunlara sonra sıra gelir
kuş familyasından mısın?
DayanamadımEtli ekmek olsada yesek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feghouli, Belhanda ve Gomis'in golleriyle 3-0 alır geliriz. Sonrasında 55 bin kişiyle ibişleri boğup 9 da 8 yaparız. Hiç kuşku duymuyorum o maçtan.
Oncedende soylemistim tekrarliyayim.Benim için pozitif olmanı istemiyorum , sadece çok negatifsin belirtmek istedim şimdi konuya dönelim fikstür avantajı var yok kim ortaya atıyor bunu medya neden atıyo 10 kişiden 1 i bile etkilenip aslında biz iyi değiliz rakipler kötü desin diye 7 maçta 19 puan aldık en yakın rakibimize 5 puan fark attık yani kafadan 1 m 1 b hakkımız var ama nedense fikstür denen şey ortaya atılıp yaptığımız puan farkının boş olduğu söyleniyo.
Kimlerle oynadık içerde kayseri , sivas , paşa ve karabük kayseri ligde 3.sırada göz dolduran bir futbol oynuyolar kolay rakip diyemeyiz , sivas 11.sıradalar ama daha yukarılara çıkacakları kesin iyi top oynuyolar , paşa 13 . sırada görece kolay maç , karabük 16.sırada ama kaliteli oyuncuları var eski hocaları biraz mal olduğundan 16.sıradalar yukarı çıkacaklar.
Dışarda osmanlı , bursa ve antalya ; osmanlı baya geriye gittiği için kolay maç diyebiliriz , antalya ve bursa ligde ki konumlarından bağımsız olarak kendi sahalarında etkili takımlar başakşehir , fb , ts ve bjk den sonra göztepeyle beraber zor deplasman olarak sayabiliriz bjk nin puan kaybı çok olası maçları bunlar.
Şimdi bizim fikstür çok zor diyen bjk ye bakalım.
İçerde antalya , bursa , konya , ts ; antalya ve bursa bizim dep yaptığımız takımlar yani görece biz daha zor maçlar yapmışız , konya paşa ayarında denk diyelim , ts görece zor maç ama içerde ve oynanan berbat oyun 1 puana sevinç.
Dışarda ; fb , paşa , karabük ; karabük maçı dışarda olduğu için görece bizden zor maç , paşa maçı dışarda beraberlik seyirci baskısı yok zor deplasman sayılmayan bir maç kolay maç diyebiliriz , fb deplasmanı zor maç bizde 0 yapabiliriz orda.
Şimdi görece zor maçları sayalım içerde ts berabere kaldık , dışarda fb ye yenildik diyelim yinede lideriz yani olumsuz , negatif olmaya gerek yok taş gibi top oynuyoruz , eksikleri yanlışları söyleyelim beraber ama medyanın saçmalıklarına gelmiyelim.
Var mı maça gelen ?
Çevirirsen maça girme şansın azalırBen gitmeyi düşünüyorum da pasolig yok. Daha doğrusu Konyaspor pasoligi var ama hiç kullanmadım, 1 yılı geçti şu an aktif değil zaten. Onu Galatasaray'a çevirebiliyor muyum?
Çevirirsen maça girme şansın azalır
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi