- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Tolga yetisirse çok guzel olur. Son mac Garry kafayi yedirtti iyice
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gitmeyi düşünüyorum da pasolig yok. Daha doğrusu Konyaspor pasoligi var ama hiç kullanmadım, 1 yılı geçti şu an aktif değil zaten. Onu Galatasaray'a çevirebiliyor muyum?
Derbi için miTT Arena da kale arkasi mi daha iyi yada dogu üst taraf mi?
Bi tane doğu üst var bendeYa Arkadaslar ben Galatasaray-Fener maci icin Bilet almak istiyorum, passolig lazigm mi?
Almanya dan gelcem kiz ile, ona da mi alinmali, ve en iyisi internetten nerden bilet alabilirim (Galatasaray maci icin)?
Hayırlı olsun 8de7miz o zaman.Futbol Arena @futbolarena
ÖZEL - Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz: "Galatasaray'ın mağlup olma zamanı geldi. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum."
![]()
maiconSerdarla mı çıksak daha iyi olur yoksa Denayer le mi,bu maçla ilgili aklımı kurcalayan tek şey bu.
konya taraftarı yok bizim renktaşlar olacakMaç seyircisiz değil mi?
Sizle ne zaman oynayacağız ?Gencler birligi maci 3 kasim olmasi lazim , 18 kasimda basaksehir deplasmani var
15 gunluk milli mac arasina tam guc girmek icin tam 4 mac var , konya-fb-ts-gencler
trabzon macinda maglubiyet ya da beraberlige tahammul olabilir , onun disinda kazanilmali ve milli araya 12 , 10 veya en kotu 9 puan ile girilmeli bu sekansta