Ben gitmeyi düşünüyorum da pasolig yok. Daha doğrusu Konyaspor pasoligi var ama hiç kullanmadım, 1 yılı geçti şu an aktif değil zaten. Onu Galatasaray'a çevirebiliyor muyum?

Valla dostum Passoligin inceliklerinden çok çakmıyorum. İlk çıktığı zamanlar çıkarmıştım Galatasaray Konyaya gelince girerim diye her sene aktivite ediyorum öle duruyor. Logo bile hala 3 yıldızlı gerisini sen düşün.

Ama mantık olarak aktif değilse çevirebilmen gerekir

DLbzYjNW0AAJuSv.jpg

Kolay olmayacak ama kazaniriz büyük ihtimal

Derbi öncesi oyuncular motivasyonu yüksek bir sekilde cikar bu maca

Futbol Arena @futbolarena

ÖZEL - Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz: "Galatasaray'ın mağlup olma zamanı geldi. Kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum."

:D

Serdarla mı çıksak daha iyi olur yoksa Denayer le mi,bu maçla ilgili aklımı kurcalayan tek şey bu.

Bu maç için referans maç: https://www.whoscored.com/Matches/1107261/Live/Turkey-Super-Lig-2016-2017-Osmanlispor-FK-Karabukspor

İlk haftalarda sistemini oturtamayacak gibi görünüyordu ama son maçlarda geçen seneki Osmanlıspor'un sisteminin nerdeyse aynısını oynatabildi Reşit Akçay. Uçan zencileri koydu yine forvete, tehlikeli top oynuyor. Bi de Ömer Ali'yi sol beke aldı, orda cidden ekstra çaba sarf ediyor Ömer Ali. Ne kadar çabalasa da orjinal pozisyonu olmadığı için Feghouli'nin Ömer Ali'yi darmaduman etmeme gibi bi ihtimali olduğunu sanmıyorum.

Kolay maç değil.

Gencler birligi maci 3 kasim olmasi lazim , 18 kasimda basaksehir deplasmani var

15 gunluk milli mac arasina tam guc girmek icin tam 4 mac var , konya-fb-ts-gencler

trabzon macinda maglubiyet ya da beraberlige tahammul olabilir , onun disinda kazanilmali ve milli araya 12 , 10 veya en kotu 9 puan ile girilmeli bu sekansta

Gencler birligi maci 3 kasim olmasi lazim , 18 kasimda basaksehir deplasmani var

15 gunluk milli mac arasina tam guc girmek icin tam 4 mac var , konya-fb-ts-gencler

trabzon macinda maglubiyet ya da beraberlige tahammul olabilir , onun disinda kazanilmali ve milli araya 12 , 10 veya en kotu 9 puan ile girilmeli bu sekansta
Sizle ne zaman oynayacağız ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt