Durduramayacaklar !! En büyük rakibimiz kendimiz rakiplerin bir önemi yok saha içinde şımarık oynamazsan tam motive olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok

Bu maçta olağan bir puan kaybında feneri parçalarız bir sonraki hafta ama yinede kazaniriz inşallah

DLrTaQ0XcAA2OGn.jpg

DLrThygXkAANpNn.jpg

Gencler birligi maci 3 kasim olmasi lazim , 18 kasimda basaksehir deplasmani var

15 gunluk milli mac arasina tam guc girmek icin tam 4 mac var , konya-fb-ts-gencler

trabzon macinda maglubiyet ya da beraberlige tahammul olabilir , onun disinda kazanilmali ve milli araya 12 , 10 veya en kotu 9 puan ile girilmeli bu sekansta

Ne olur milli maç arası deme :mad:Milli takım ile ilgili bir mesaj okuduğumda şerefsiz,onursuz,gurursuz,primci bir topluluk aklıma geliyor.:mad:

Şu maç saatlerini kim ayarlıyor ya ? 19:30 nedir ? yap şunu 16:00 gündüz maçı izleyelim artık ya. geçen sene şampiyonluktan uzaklaşınca ne güzel gündüz maçlarımız vardı. elin ingilizi yerel saatte 12 de maç oynatıyor. tamam uzak doğuyu falan da düşünüyor onlar ama biz de 16 da oynanmasının sıkıntısı ne? derbiler 8 de olur sıradan maçlar 7 de anlamadım gitti bu saçmalığı

İnşallah güzel bir galibiyet alırız ve fener maçına tam konsantre oluruz. Belhandadan gol bekliyorum bu maç.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biletlerin satışı için daha ne bekleniyor yinemi birilerine peşkeş çekildi bu çile bu sene nedir

Şu maç saatlerini kim ayarlıyor ya ? 19:30 nedir ? yap şunu 16:00 gündüz maçı izleyelim artık ya. geçen sene şampiyonluktan uzaklaşınca ne güzel gündüz maçlarımız vardı. elin ingilizi yerel saatte 12 de maç oynatıyor. tamam uzak doğuyu falan da düşünüyor onlar ama biz de 16 da oynanmasının sıkıntısı ne? derbiler 8 de olur sıradan maçlar 7 de anlamadım gitti bu saçmalığı

Erken oynanırsa izlenim yarı yarıya düşer. Senin iş saatlerin belki uygundur ondan böyle diyorsun. Ben kendimi bildim bileli hiç akşam altıdan önce paydos edipte eve girdiğimi hatırlamıyorum.

Ha pazar günü maçları erken oynanır ona eyvallah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

____________Carrasso____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
_________Ndiaye___Fernando_______
__Feghouli___Belhanda___Rodrigues__
_____________Gomis_______________
-Carrassoyu sıcak tutmak içinde iyi olur Muslerayı zorlamamak içinde
-Serdar sarı görmemeli
-Linnes yerine Latoda olabilir ama Linnes çok yorulmadı

Son düzenleme:
Bu maçı kayıpsız geçmek o kadar önemli ki ...

Lanet olsun ya bir ilkokul arkadaşımın düğünü var maçın oynandığı akşam.

sent via GSC

Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanılan maçlar;

2014 Konyaspor 0-5 Galatasaray
2015 Konyaspor 1-4 Galatasaray
2016 Konyaspor 0-1 Galatasaray

22 maçtır Konyaspor'a kaybetmiyoruz (13 Eylül 2003, 1-0)

6 da başlıyor düğün bir de bizim buralarda değil tee Frankfurt'un orda bir yerde.Sorma ya. Geçen sezon işkence gibi geçen maçlar varken hiç işim falan çıkmıyordu şimdi bu sezon takım düzelince hep birşey giriyor araya.

sent via GSC

Galatasaray sinerjisi senin maçları izlemeni istemiyor demek ki.

Geri
Üst Alt