17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Belhanda 'nın alternatifi yoktu herhalde sene başında.

Devre arası Asamoah i almak şart

FB da Guilano
GS da Belhanda

Iki 10 Numara da elde patladı gibi

kayseri korkmadan oynasın bu fenere rahat 2-3 gol atar tabi kac tane kırmızı yer onu bilemem

oyun kuramazken yap 2 hamle al selcugu ve garyyi hızlandır oyunu puan kaybı olacaksada öyle olsu denedim ama olmadı dersin

dalga gecer gibi ereni aldı adam oyuna

öyle diyorsunda futbol birazda mantik oyunu.
hakem sayesinde 10 kisi kaldik skor böyle kalmasi yine bizim lehimize.
atak oynaycan sansa mansa gol atacaklar birde.
yarin basak bjk berabere kalsa, hem bir mac atlatip hem puan durumunda birsey degismemis olacak.

Yahu tamam kötü oynadik ve oynadigimiz oyuna göre 1 puan çok Iyi. Unutmayin halen nagmalup bir takimiz ve yarin bjk basak maci berabere biterse kredimize bile Dokunmamis olacagiz. Biraz relaks

ne relaksi yahu kendi evimizde son 4 mactir fenere gol bile atamiyoruz neyin relaksi. Son 20 dk sut bile atamayan feneri yenemiyorsan yaziklar olsun

şaka maka uzun süredir derbi kazanamıyoruz

takim atak yapamiyorsa bu tudorun rezilliginden ötürü. malzeme belli herif israrla basit kadroyu yazmak istemiyor

feghouliyi ikinci forvet gibi baslatti kanatsiz oynadik. rodriguesi yazmadi sol taraf hic islemedi.

latovlevicinin girmesinden sonra en azindan kimin nerede oynadigi belliydi sans yüzümüze güldü de serdar cikti

ama serdarin cikmasini pek degerlendiremedik linnesin girmesi lazimdi. tolganin cikip rodriguesin girmesi lazimdi

orta sahayi kalablik tutma sacmaligindan ötürü kanatlar calismiyor gomis'in tek basina 5 kisiye karsi biseyler yapmasi gerekiyor

veya duran toptan biseyler yapmamiz lazim

belhanda bi solda bi ortada bi ara sag taraftaydi nerede oynadi anlamadim. herifi 10 numara oynatsa herkes yerinde oynasa farkli olacak

tudorun kafasi böyle basit seyleri bile basmiyor

eren derdiyok kimdir yav gecen yil ne oynamis en basitinden? adam kazma gibi önde bekliyor öyle, top tutma konusunda zaten hak getire

sen topu gomis'e getirecek oyuncuyu alman gereken yerde gidip gomisi cikariyorsun daha vasat forvet oynatiyorsun

tudorun tüm degisiklikleri cok sacmaydi, dogru yaptigi 1 tane is olmadi !

Lato, Belhanda ve Serdar
Daima saatli bombalar.

Hele Lato, arkadaş sen nesin ya, top ayağına her geldiğinde, acaba nasıl panikleyecek/saçmalayacak diye bekliyorum. Bir de durmadan Mariano’nun arkadına attığı uzun paslar....

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öyle diyorsunda futbol birazda mantik oyunu.
hakem sayesinde 10 kisi kaldik skor böyle kalmasi yine bizim lehimize.
atak oynaycan sansa mansa gol atacaklar birde.
yarin basak bjk berabere kalsa, hem bir mac atlatip hem puan durumunda birsey degismemis olacak.

1 puan bizim icin kötü degil fener icinse cok kötü

yarın bjk macı hayatta beraber kalmaz hakem mete yahu :) show olacak yarın da

futbol mantık oyunu dogruda bana ereni neden aldıgını anlatsın sövmiyecem neden oynayamadıgımız 3lü oynadıgını anlatsın

Önümüzdeki 4-5 maç içinde puan farkı kapanmış olur muhtemelen. Bu Tudor'la bizim ciddi maçları kazanma ihtimalimiz yok. Yol yakınken göndermek lazım bu çapsızı.

1 puan bizim icin kötü degil fener icinse cok kötü

yarın bjk macı hayatta beraber kalmaz hakem mete yahu :) show olacak yarın da

futbol mantık oyunu dogruda bana ereni neden aldıgını anlatsın sövmiyecem neden oynayamadıgımız 3lü oynadıgını anlatsın

basak yenmesin en yakin takim olur, ya bereabere ya bjk.
yine puan durumu ayni olur diger takimlara.
en iyisi beraberlik.

o sahadaki hakem denen şerefsiz avrupada böyle bir mac yönetse nolurdu düsünün

Bjk maçı liderliği bıraktığımız maç olur muhtemelen, hocasız bu kadar puan aldığı için takımda herkese büyük saygım var

Geçen hafta ligin en kötü takımı konyaya karşı 3'lü çıkıp şut çekemeden 45 dalikayı bitirdik ve bu hafta yine 3'lü çıkardı. Hain herif

Geri
Üst Alt