17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

FB_IMG_1508699402141.webp

takim söyle böyle yorum yapmaya gerek yok aslinda bugün hakem macin önünde gecti,
ha penaltilari biraktim ilk yari okadar pozisyon kestiki her pozisyon faul takdir haklari hep rakibe.
yani bu yüzden maci yorumlamaya gerek yok.
gecen senenin kadrosu veya ondan önceki sezonun kadrosu olsa yüzde yüz yenilirdi birde.
böyle hakemi yenmek kolay degil !

2 yari kirmizi vercegine 100 de 100 emindim.
birde belhanda kötü mötü ama böyle pozisyonlarda hemen kirmizi calmayan hakemleride gördük.
hatta ayaga temas var gibi.

Son düzenleme:
maçın özeti;
tudor: derbi derbidir fenerin de kaliteli oyuncuları var sonuçta farkı koruduk, cüno tudor, fener el ele verip yenemedi bizi

dikkat edin yönetim kanadından kimse cücüye tek kelimeetmedi

Samsunspor u yendigimiz macla başlayan bi seri galibiyetlerimiz vardi ardına sampiyonluk geldi..

O seri maçlardan önce bizi resmen dogramislardi..

Mehmet Cansun un aciklamalari vardi bi dinleyin adam resmen tarihten sileriz bu saatten sonra hata yapacak hakemi demişti..

Rodrigues olmadan bu takimin tum dinamizmi dusuyor

cok iq yuksek bir adam degil ama asiri tehdit ediyor rakibi cunku suratli

neden en iyi adamlar fernando ve maicon , cunku ya suratli ya da cabuklar

artik futbolda yetenegin cok daha onunde suratli olmak , rodrigues sakat degilse ve oynatilmamissa en buyuk facia o

Tek yapması gereken belhanda rodrigues değişikliğiydi dk 60'da. Şu an burası bayram yeriydi. Tek bir hızlı adam lazımdı o oyuna rakip zaten bitik.

Nefretimsin tudor

bir basın mensubu da sormaz mı eren'i sokarken ne hayal ettiniz diye

Insanlar haftalardir büyük ümitlerle bu maci bekledi sabirsizlikla. Haftamizin icine ettiler yine.

Bu macin en iyi tarafi haftaya muhtemelen belhanda yerine ndiaye oynayacak, tolga, fernando gobekte, garry sol acik, linnes sol bek.

Belhanda buyuk kazik.

Forvet arkasi skora katki vermezse olmaz dedim.

Taliscayi bu yuzden istiyorum. Orda rakibi tehdit eden adam lazim, oyle cok kostu, asisten onceki pasi verdilerle olmaz forvet arkasi.

Ulan burada rodrigues diye otup duranlar 2 hafta oncesine kadar ona bin tane laf ediyordu.

Bi donmeyin kardesim bi omurganiz olsun ya.

Bu macin en iyi tarafi haftaya muhtemelen belhanda yerine ndiaye oynayacak, tolga, fernando gobekte, garry sol acik, linnes sol bek.

Belhanda buyuk kazik.

Forvet arkasi skora katki vermezse olmaz dedim.

Taliscayi bu yuzden istiyorum. Orda rakibi tehdit eden adam lazim, oyle cok kostu, asisten onceki pasi verdilerle olmaz forvet arkasi.
Belhandayı sezon sonu satıp, konoyplankayı almak lazım. Takıma gol uüknü çekecek oyuncular gerekiyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt