17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Cüneytttttt Galatasaray *********************************** mı belledi ulan?

Fenerbahce denen kulüp ayrı rezalet
10 kişi atak yapamadılar
Fener de aykut a sövüyo

TapaTalK

takim güclü pozisyon filan vermiyor ama oyun kurmakta zorlaniyor bu apacik ortada.
tolgayla nere kadar sol tarafta ilaki bir sol acik lazim birde sol bek asamoah.

Tvde deliriyordum zayıf rakipler diyenlere ama abi yani adamlar haklı. Eğer böyle giderse 4 hafta sonra puan puana bile gelebiliriz bjk ya da fb ile . fb zayıf rakiplerle oynayacak bu yüzden bjk nin önüne bile geçebilir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
trabzona yenilirsek darmadağın oluruz pusuda bekleyen galatasaray balondu söndü diye bekleyen çakallara fırsat veririz !! hayati önem kazandı trabzon maçı bugünkü maçın bir kaza olduğunu ispatlamak için bulunmaz fırsat !! yalnız burak oynarsa bize karşı her şeyini ortaya koyacaktır çok dikkat etmemiz gereken bir maç !! bugünden kafamızı resetleyip trabzon maçına bakmalıyız hala çok büyük avantajımız var

takim güclü pozisyon filan vermiyor ama oyun kurmakta zorlaniyor bu apacik ortada.
tolgayla nere kadar sol tarafta ilaki bir sol acik lazim birde sol bek asamoah.

oyun kuramazken yap 2 hamle al selcugu ve garyyi hızlandır oyunu puan kaybı olacaksada öyle olsu denedim ama olmadı dersin

dalga gecer gibi ereni aldı adam oyuna

____________Muslera
Mariano__Maicon_Serdar__Linnes
________Fernando__Badou
Belhanda________________Rodrigues
___________Feghouli
_______________Gomis

Denemek lazım.

3 degisiklik yapip bir tanesini bile dogru yapamamak inanilir gibi degil.

Ya bari bir tanesini kazayla dogru yap ama onu bile yapamadi capsiz tudor.

fenerliler basta da iblis rıdvan neye seviniyor ? rezalet oyunlarınamı bitik fiziklerinemi

Sezonun 2. yarısında 3 puan garanti onların, averaj da da üstte olacakları için 4 puan demek. Sekiz puan fark 4 e indi diye bakıyorlar. Bizde önümüzdeki haftalarda ts, bjk, Bş maçlarında puan kaybedeceğimizi varsayarsak (hepsi deplasman ve başımızda Tudor var) adamlar sevinmekte haklı. Bizi yakalama ihtimalleri var halen

Su sartlarda bence bu 1 puan feneri iceride yenememis olsak da kazanctir , kaybedebilirdik

hakemi hesaba katamadik . Hakem fb aleyhine de bazi hatalar yapti ama maci akisina biraksa lehimize donerdi oyun

belhanda buyuk bir problem olmaya basladi

Bugün sulu derbiyi paylaştım forum da, bizim taraftar hakeme su attı ? Taraftardan utandım resmen, doldurmuşlar karı kızı sonra insan konsantre olamıyor. Kendim bile maçtan daha çok tribündeki bayanlara baktım

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni transferler genellikle iyi çıktı.

Soru işareti / elde patlama potensyal

- Belhanda
- Badou

:/

Umarım daha iyi olurlar. Badou yine defansif açıdan iyi katkı veriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener'in kadrosu rezalet. Küçük maçlarda çok zorlanırlar. Asıl rakip Beşiktaş.

trabzona yenilirsek darmadağın oluruz pusuda bekleyen galatasaray balondu söndü diye bekleyen çakallara fırsat veririz !! hayati önem kazandı trabzon maçı bugünkü maçın bir kaza olduğunu ispatlamak için bulunmaz fırsat !! yalnız burak oynarsa bize karşı her şeyini ortaya koyacaktır çok dikkat etmemiz gereken bir maç !! bugünden kafamızı resetleyip trabzon maçına bakmalıyız hala çok büyük avantajımız var
Avantajımız tabi ki var namağlup lideriz ama sıkıntı olan bu oyunun geleceği korkutması. Bu maçtaki gibi oynarsak yine beraberliğe seviniriz trabzonda

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt