Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.393
- 95.722
- 5.263
Cüneytttttt Galatasaray *********************************** mı belledi ulan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda haklısın . 10 kişi kalınca adamlar resmen gelemedi . Başakşehir ya da bjk olsa bu akşam mağlup olmuştuk kesinfenerliler basta da iblis rıdvan neye seviniyor ? rezalet oyunlarınamı bitik fiziklerinemi
Fenerbahce denen kulüp ayrı rezalet
10 kişi atak yapamadılar
Fener de aykut a sövüyo
TapaTalK
trabzona yenilirsek darmadağın oluruz pusuda bekleyen galatasaray balondu söndü diye bekleyen çakallara fırsat veririz !! hayati önem kazandı trabzon maçı bugünkü maçın bir kaza olduğunu ispatlamak için bulunmaz fırsat !! yalnız burak oynarsa bize karşı her şeyini ortaya koyacaktır çok dikkat etmemiz gereken bir maç !! bugünden kafamızı resetleyip trabzon maçına bakmalıyız hala çok büyük avantajımız varTvde deliriyordum zayıf rakipler diyenlere ama abi yani adamlar haklı. Eğer böyle giderse 4 hafta sonra puan puana bile gelebiliriz bjk ya da fb ile . fb zayıf rakiplerle oynayacak bu yüzden bjk nin önüne bile geçebilir
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
takim güclü pozisyon filan vermiyor ama oyun kurmakta zorlaniyor bu apacik ortada.
tolgayla nere kadar sol tarafta ilaki bir sol acik lazim birde sol bek asamoah.
fenerliler basta da iblis rıdvan neye seviniyor ? rezalet oyunlarınamı bitik fiziklerinemi
Pozisyon vermiyor mu? Müthiş serdar 2 tane verdi ve jansen balonu 2 tane de net kaçırdı ilk yarı . Bu mu yok hali .takim güclü pozisyon filan vermiyor ama oyun kurmakta zorlaniyor bu apacik ortada.
tolgayla nere kadar sol tarafta ilaki bir sol acik lazim birde sol bek asamoah.
.....Bugün sulu derbiyi paylaştım forum da, bizim taraftar hakeme su attıTaraftardan utandım resmen, doldurmuşlar karı kızı sonra insan konsantre olamıyor. Kendim bile maçtan daha çok tribündeki bayanlara baktım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avantajımız tabi ki var namağlup lideriz ama sıkıntı olan bu oyunun geleceği korkutması. Bu maçtaki gibi oynarsak yine beraberliğe seviniriz trabzondatrabzona yenilirsek darmadağın oluruz pusuda bekleyen galatasaray balondu söndü diye bekleyen çakallara fırsat veririz !! hayati önem kazandı trabzon maçı bugünkü maçın bir kaza olduğunu ispatlamak için bulunmaz fırsat !! yalnız burak oynarsa bize karşı her şeyini ortaya koyacaktır çok dikkat etmemiz gereken bir maç !! bugünden kafamızı resetleyip trabzon maçına bakmalıyız hala çok büyük avantajımız var