17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Şikecilerde bize en ters gelecek adam alper ne valbuena ne jansen bu alper şerefsizi defansımızı çok zorluyor.En ufak şeyde kendini yere atıp penaltı alma ihtimali var çok sahtekar bir futbolcu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben kazanacağımızı düşünmüyorum . tinerspor CL ve uefa derken yarışta tutunamaz . yayıncı kuruluş ve odak güçler ligin iki büyüğünün de aralarında bu derece kopmanın olmasına müsade etmez. inşallah haksız çıkarım .

Takim icin oynadinlar birbirleri icin oynasinlar rahat aliriz
Cunku boyle oldugu zaman cakili oynamiyorlar, birbirlerine yardim etmek icin surekli hareket ediyorlar, bu da karsi tarafi hem yoruyor hem basini donduruyor
fbnin kondusyonu bariz bizden cok geride, bu yuzden daha ilk dakikadan itibaren bol bol oyunu sogutma cabalari gorecegiz, aykutun baska sansi yok, burada taraftar devreye girmeli
Bir de germeye calisacaklar burada da sakin olmak ama kendimizi ezdirmemek onemli
Hakem dengelemeye calisacak, buna da guclu taraftar baskisi ve oyuncularin gerekli yerlerde itirazi gerekiyor

Tolga oynamali, o zaman ortasahada daha guclu oluyoruz, hatta ilk yari feg degil garry de olabilir ama cok kosacak
Solbek bence linnes oynamali, latodan bence daha iyi
Lato gelisiguze orta yapiyor ve cogu isabetaiz oluyor, linnes ise gerekirse adamin ustune gidip cal deniyor, pas olarak atmaya calisiyor
3’lu defans olmaz bu macta standart tek kanatli sistem oynanmali

ben kazanacağımızı düşünmüyorum . tinerspor CL ve uefa derken yarışta tutunamaz . yayıncı kuruluş ve odak güçler ligin iki büyüğünün de aralarında bu derece kopmanın olmasına müsade etmez. inşallah haksız çıkarım .

Maçı kazanacağımızdan emin oldum sayende teşekkürler renktaş

ndiaye hafta ici carsaf carsaf röportaj verdi ben su anda osmanlıdaki gibi hücumcu sekilde oynamıyorum görevim daha farklı 6 numara gibi oynuyorum vs diye acıkladı

ama bizim taraftar hala yok efendim ndiaye söyle yok gol atmıyor yok oydu buydu yagmurdan sonra cıkan semsiyeciler gibisiniz arkadas

Aklımda deli sorular. Düşünüyorumda maç 4-0 5-0 olursa allahın ezikleri 5 kırmızı görüp sahadan çekilirler. Göze alamazlar 6-0 muhabbetinin kapanmasını. Sırf bu muhabbet bitmesin diye çirkeflik yapıp sahadan çekilirler

Geeellllll kanaryam geellll gellll kusummm geelll
Bisey deneyecez geeeelllll

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

1 hafta nasıl geçecek, tüm haftaiçi bu kuşları nasıl kucağa alacagımızı hayal edip işlerimi aksatacagım

konya maçındaki 11 i bozmadan aynen fener maçına çıkmak lazım.

savunma arkasına koşu yapamazlar bir tek o konuda alper sıkıntı çıkarır. ceza alanı dışından dirar etkili şut çekebilir hem onu hemde valbuenayı kapatmak gerekiyor. duran toplar fenerin en büyük kozu olur bu maçta.

ne yapıp ne edip orta sahalarında pas yapmalarına engel olmak gerekiyor. eğer top çoğunlukla bizde olursa öyle yada böyle golü bulur maçı kazanırız. yeter ki fenerin pas yapmasına izin vermeyelim.

Son düzenleme:
Vasat oyun veya ezici üstünlük; derbileri önceden kestirmek çok zor, bol keseden atmak istemiyorum ama kazanacağımıza inanıyorum.

⭐⭐⭐⭐

Kırmızı kart ve penaltı gibi talihsizlikler olmazsa normal şartlarda kazanacağımız bir maç olacaktır. Herşey bizim lehimize.

ndiaye hafta ici carsaf carsaf röportaj verdi ben su anda osmanlıdaki gibi hücumcu sekilde oynamıyorum görevim daha farklı 6 numara gibi oynuyorum vs diye acıkladı

ama bizim taraftar hala yok efendim ndiaye söyle yok gol atmıyor yok oydu buydu yagmurdan sonra cıkan semsiyeciler gibisiniz arkadas

Ndiaye nin ne soylediği değil, benim ve benim gibi düşünen taraftarın sahada gördüğü daha önemli..

NDiaye Osmanlıda tek başına basına adeta bir takımdı.. Ozellikle Fener'e karsı oynadıkları bir maçta kendisine hayran kalmıştım.. Bize transfer olunca da en cok sevinenlerden biriydim..

Ama şimdi bakıyoruz, çok sıradan bir oyuncu gibi oynuyor. Eski driplingleri de yok.. Belhanda ile beraber kritik pas hataları yapıyorlar. Kaptırdıgı topu tekrar kazanmak için mucadele etmiyor.. Dunku oyunda boyle bir pozisyon oldu, inanamadım, adam umurunda değil, koşmuyor..

Tudor Belhanda ve NDiaye ile konusmalı, onları uyarmalı ve en ıyı randıman alacagı yerlerde oynatmalı.. NDiaye Osmanlı da oynadığı gibi oynarsa bizi tutan olamaz zaten..

Metin albayrak adlı it bjk rezil oluyor diye yabancı kuralı kademeli olarak düşmeli demiş ve aynı adam 7 ay önce bjk iyi şeyler yaptığı için önü kesilemez yabancı sınırı değişemez demiş. Gs ne büyük siz düşünün. Umarım iyi yerliler alırız da çeneleri kapanır. Çöp oğuzhan a güvenin siz . Gökhan emekli olacak zaten . Caner ve cenke güvenin siz köpekler. 3. Ezikler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

An itibariyle 11 puan fark var fner rakibimiz ki ligi bitirmesinler geçelim bunları eze eze koyup geçeceğiz.. iş bizde bitiyor süper finaldeki gibi 9-2 bitecek maç 1-2 bitmez yeterki buldukduklarımızın yarısını atalım..

İnşallah 2*0 gibi temiz bir galibiyet ile koyar geçeriz ...

Geri
Üst Alt