17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Böyle bi sahne olacak yine, var olan tüm dinlerin tanrılarının onlarla birlikte olması lazım. Başka türlü hiçbir şansları yok

DMIOtvRW0AIrVVZ.jpg

Benim beklentim ve talebim su sekilde

oncelikle hafta ici maci kucumseyen , aradaki puan farkini surekli dile getiren bir tutum sergilemek

maca laubali ve rahat cikarak rakibe saygisizligi had safhaya cikarmak

nasilsa yeneriz seklinde topuk paslarina basvurmak, varyeteler yapmak, kaptirilan toplarda siritmak

yere dusen veya pozisyon kaciran rakibe kibirli bakislar atarak siz burada figuransiniz hissi vermek

mactan sonra orn. forma degisimlerinde kenardan kalem bulup formalari imzalayarak vererek "alin saklarsiniz" dercesine ciddiyetsiz ve rekabetin ruhuna aykiri davranmak

Ne cins adamsın yav :D

sent via GSC

Yeni takımlar için derbi kazanmak kolay değil sanıldığı kadar. Atmosferi bilen oyuncular her zaman avantaj sağlar bu maçlarda.

Haftaya önemli bir eşik var geçmemiz gereken. Lige bu kadar iyi giriş yapmışken rakiplere geri dönüş için umut vermemek adına çok sağlam ve dengeli oynayıp maçı almalıyız.

Oynarlarsa Volkan, Alper, Josef ve Ekici bizim için en tehlikeli adamlar olacak. Skrtel üzerine oynamamız lazım. Baskıyı kaldıramıyor mesela mental olarak bu tip maçlarda. Aynı şekilde Serdar, Maicon ve Ndiaye çok dikkatli olmalı.Bu tarz maçların psikolojik yönü önemlidir. Üstlerine oynayacak Josef, Alper, Ekici gibi çirkef oyuncuları var.

Tahmini 11'ler

Galatasaray

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Linnes
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

Fenerbahçe

Volkan
Isla
Skrtel
Neto
Şener (orada deneyecekler bu hafta)
Josef
Ozan
M.Ekici
Alper
Valbuena
Janssen

Her hücresine kadar o coşkuyu hisseden ve hissettiren ve sonunda da kazanan takım olmak dileği ile.

Geçen sezon ki çöp kadroya göre kıyaslama yapamazsın , bekle fb maçında oyuna bak sonra eleştir

Gecen seneki kadro çöptü ama 4 buyuk macta 8 gol yiyip hic gol atamayacak kadar da kotu değildi.

Ben de sana fb maçındaki oyuna bak sonra öv derim o zaman.

Benim beklentim ve talebim su sekilde

oncelikle hafta ici maci kucumseyen , aradaki puan farkini surekli dile getiren bir tutum sergilemek

maca laubali ve rahat cikarak rakibe saygisizligi had safhaya cikarmak

nasilsa yeneriz seklinde topuk paslarina basvurmak, varyeteler yapmak, kaptirilan toplarda siritmak

yere dusen veya pozisyon kaciran rakibe kibirli bakislar atarak siz burada figuransiniz hissi vermek

mactan sonra orn. forma degisimlerinde kenardan kalem bulup formalari imzalayarak vererek "alin saklarsiniz" dercesine ciddiyetsiz ve rekabetin ruhuna aykiri davranmak
Arena da 3-1 kazandığımız o ortam var şu an

Fener dağılmış geliyo
Sağlı sollu geleceğimiz bir maç olacak muhtemelen

TapaTalK

Geçen sezon Garry ve Sneijder'in pozisyonları hariç gol pozisyonumuz yoktu. Top bizdeydi ama onlar bizim ayağımıza veriyorlardı. O yüzden çok üzülmedim ama hakkı 0-1 değildi tabii. En kötü beraberlikti. Ama o Süper Final'deki maç dillere destan cidden. Yıllardır futbol izliyorum adaletten bu kadar yoksun bir maç görmemiştim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-0 olsun bizim olsun

Son yillarda farkli bir sonucla biten derbi yok olmazda zaten

Kazanalim skor hic önemli degil,hatta oyun bile önemli degil

Gecen seneki kadro çöptü ama 4 buyuk macta 8 gol yiyip hic gol atamayacak kadar da kotu değildi.

Ben de sana fb maçındaki oyuna bak sonra öv derim o zaman.

Fb maçı önemli ama derbi kazanıp anadolu maçlarında yenileceksek kalsın almıyalım şampiyonluk önemli benim için derbiler değil takımda gayet iyi gidiyor o konuda.

O konuda katılırım geçen sezon sonuç alamadık ama bjk ve fb maçlarında o kadrolara rağmen oyun olarak üstündük gol atamıyorduk.

Tamam Sinan dediklerini yaparız. Yahu rica ediyorum şu maçı hafife almayın. Derbi bu, sağı solu belli olmaz.

Fener bu maça banko Josef-Ozan-Ekici ile çıkar aksini düşünmüyorum açıkçası Yataykut hocam şaşırtmaz

Taraftar da marşı bırakıp direk fenerli oyuncuları baskı altına almaya yönelik bilinçli olarak stada gelirse iyi olur.

Her haraketlerinde ovv yuhhhh gibi sesler daha sert haraketler yapmalarına ve kırmızı kart görme olasılıklarını arttırır

Güzel bi kareografi de yapılabilir

TapaTalK

____________Muslera__________________________Kameni___________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes____İsla____Skrtel___Neto___Hasan
____________Fernando___________________Ozan___Josef___Ekici____
Feghouli__Ndiaye___Tolga__Belhanda_____Giuliano_________Valbuena__
_____________Gomis__________________________Jannsen___________
Fener belki Alperi oynatabilir onun haricinde bu kadroları bekliyorum açıkçası

Bu maci yorumlarken sunu sakin unutmayin...
artik büyük maclarda eli ayagi birbirine dolasacak oyuncu yok bizde...
bu maclarda dahada saglam oyniyacak oyuncu toplulugu var
o yüzden Konya macindan daha cok tirsiyordum hafife alirlar diye
anormal bir durum bal falan olmazsa cok rahat koyar geceriz

Tüh kadıköy de zannediyordum maçı bizim evdeymis

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt