- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
Ne takıntısı yaw.Bursa maçı dışında buyuk mac aldigimiz yok.Yalan mı?
Bu sezon oynadık mı büyük maç ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne takıntısı yaw.Bursa maçı dışında buyuk mac aldigimiz yok.Yalan mı?
Bu sezon oynadık mı büyük maç ?
Stoch attiktan sonra bile 3 net gol kacirmistik.Böyle bi sahne olacak yine, var olan tüm dinlerin tanrılarının onlarla birlikte olması lazım. Başka türlü hiçbir şansları yok
![]()
Gecen sene oynadık onu diyorum.
Geçen sezon ki çöp kadroya göre kıyaslama yapamazsın , bekle fb maçında oyuna bak sonra eleştir
Arena da 3-1 kazandığımız o ortam var şu anBenim beklentim ve talebim su sekilde
oncelikle hafta ici maci kucumseyen , aradaki puan farkini surekli dile getiren bir tutum sergilemek
maca laubali ve rahat cikarak rakibe saygisizligi had safhaya cikarmak
nasilsa yeneriz seklinde topuk paslarina basvurmak, varyeteler yapmak, kaptirilan toplarda siritmak
yere dusen veya pozisyon kaciran rakibe kibirli bakislar atarak siz burada figuransiniz hissi vermek
mactan sonra orn. forma degisimlerinde kenardan kalem bulup formalari imzalayarak vererek "alin saklarsiniz" dercesine ciddiyetsiz ve rekabetin ruhuna aykiri davranmak
Gecen seneki kadro çöptü ama 4 buyuk macta 8 gol yiyip hic gol atamayacak kadar da kotu değildi.
Ben de sana fb maçındaki oyuna bak sonra öv derim o zaman.