17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

en az 4luk olacak diyorum ya ne beraberliginden bahsediyorsunuz arkadaslar

Derbi atmosferi farklı olur. 8 maçlık periyotta en iyi maçımız hangisi olduysa ondan bile iyi halde olucaz. Fenerbahçe şansı tutmazsa rahat maç olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fark su an 21 sanırım ikili maçlarda. aslında 2000lerin ortasına kadar kafa kafaya gidiyorduk yani 10-11 g fark falan vardı yanlıs hatırlamıyorsam 2006 2011 arası haddinden fazla kaybettk fenere.

İki takım da kurulduğundan beri oynanan toplam 386 maçta Fb 147,biz 122 kez kazandık.25 fark var arada yani.117 maç da berabere bitti.Profesyonelliğin resmen başladığı 1958-1959 sezonundan itibaren ise durum şöyle:

Lig:Toplam 120 maç;

Galatasaray:33
Beraberlik:37
Fenerbahçe:50

Türkiye Kupası:Toplam 26 maç;

Galatasaray:13
Beraberlik:10
Fenerbahçe:3

Türkiye Süper Kupası (Cumhurbaşkanlığı Kupası da dahil.):Toplam 6 maç;

Galatasaray:3
Beraberlik:2
Fenerbahçe:1

Başbakanlık Kupası:Toplam 3 maç;

Galatasaray:0
Beraberlik:1
Fenerbahçe:2

TSYD Kupası:Toplam 33 maç;

Galatasaray:11
Fenerbahçe:12

Diğer maçlar (Özel kupalar,hazırlık maçları vb. tümü.):Toplam 34 maç;

Galatasaray:4
Beraberlik:14
Fenerbahçe:16

Hepsini toplarsak,1959'dan beri toplam 222 maçta;

Galatasaray:64
Beraberlik:74
Fenerbahçe:84

İki takım da kurulduğundan beri oynanan toplam 386 maçta Fb 147,biz 122 kez kazandık.25 fark var arada yani.117 maç da berabere bitti.Profesyonelliğin resmen başladığı 1958-1959 sezonundan itibaren ise durum şöyle:

Lig:Toplam 120 maç;

Galatasaray:33
Beraberlik:37
Fenerbahçe:50

Türkiye Kupası:Toplam 26 maç;

Galatasaray:13
Fenerbahçe:3

Türkiye Süper Kupası (Cumhurbaşkanlığı Kupası da dahil.):Toplam 6 maç;

Galatasaray:3
Beraberlik:2
Fenerbahçe:1

Başbakanlık Kupası:Toplam 3 maç;

Galatasaray:0
Beraberlik:1
Fenerbahçe:2

TSYD Kupası:Toplam 33 maç;

Galatasaray:11
Fenerbahçe:12

Diğer maçlar (Özel kupalar,hazırlık maçları vb. tümü.):Toplam 34 maç;

Galatasaray:4
Beraberlik:14
Fenerbahçe:16

Hepsini toplarsak,1959'dan beri toplam 222 maçta;

Galatasaray:64
Beraberlik:74
Fenerbahçe:84

Resmi maclarda(lig,kupa ve super kupa) 5 galibiyet ondelermis.Ilginc

Aykut Kocaman: Mehmet Ekici dünkü antrenmanda çalışırken ağrısı olduğunu söylemiş. Kas yırtığı var, kadroda yok.

Resmi maclarda(lig,kupa ve super kupa) 5 galibiyet ondelermis.Ilginc

Ligde kötü olduğumuz kadar kupada ve süper kupada iyiyiz çünkü.Ligde bu kötü istatistiği yapan takım Fb'ye karşı 5 kupa finalini de kazanmış misal.Aynı şekil 15 kupa eşleşmesinin 11'inde de safdışı bırakmış.

Ekici'nin olmaması bizim adımıza iyi oldu. Hem çirkef hem de şutu olan biriydi.

Futbol Arena SON DAKİKA - Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'de 2. derece yırtık olduğundan Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecek. (ÖZEL)

Ligde kötü olduğumuz kadar kupada ve süper kupada iyiyiz çünkü.Ligde bu kötü istatistiği yapan takım Fb'ye karşı 5 kupa finalini de kazanmış misal.Aynı şekil 15 kupa eşleşmesinin 11'inde de safdışı bırakmış.

Yalnız kupa ve Super kupada 00-01 ve 13-14 deki karsilasmalarimiz saniyorum ki beraberlik olarak yansiyor istatistiğe.Bana göre ikisi de mağlubiyet.Bu detaylar da onemli.

Yalnız kupa ve Super kupada 00-01 ve 13-14 deki karsilasmalarimiz saniyorum ki beraberlik olarak yansiyor istatistiğe.Bana göre ikisi de mağlubiyet.Bu detaylar da onemli.

Katılmıyorum.Oynanan maç berabere bitti.Eşitlik bozulmadığı için kupanın sahibi penaltıyla belirlendi.Maç olarak alırsak beraberlik alacağız tabii ki.

Josef-Ozan ile çıkıp madara olurlar Ekicinin olmadığı iyi oldu

Yalnız bu Ekici de ellerinde patlayacak gibi habire sakatlanıyor bize de yazılıyordu bir ara bu herif iyi ki gelmemiş

Haha

159d3badb91b82b3a443d2dd29348de7.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt