17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Şu maç bana 2011-2012'deki 3-1 biten maç gibi geçecekmiş gibi geliyor.

O maçta bir dünya artı bir de mars kadar gol kaçırdık, bu sefer atacaz.
Melo'nun cüküyle attığı gol ve kaçan bir dünya pozizyonun ardından yine bir şekilde şeref golünü atmışlardı fener balı denen bir gerçek var

TapaTalK

Olmadı bence bizi yenmeleri skorlardan bağımsız. Çok iyi motive oluyorlar ve hakem şansı da genelde yanlarında oluyor hep.

Oldu oldu,Fb bizim kazandığımız derbilerden önceki maçını hep kazanır genelde.Seri kayıplarla geldiklerinde de en kötü 1 puan alırlar,o da en kötü.

Cuneyti yeğlerim ben.

Öyle bir mac olacağını sanmıyorum

Aynen Aydınus ile iç sahada Ffener maçlarında daha kötüyüz.

2010-2011 Galatasaray 1-2 Fenerbahçe
2011-2012 Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (Süper Final)

geçen sene kim yönetti hatırlamıyorum bizim sahada ki maçı. Sanırım bir tek 3-1 kazandığımız maçı aldık onunla.

Bunlar feci havalanmış hakem kayırmaz umarım bunları. Yoksa rahat alırız maçı.

Aynen Aydınus ile iç sahada Ffener maçlarında daha kötüyüz.

2010-2011 Galatasaray 1-2 Fenerbahçe
2011-2012 Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (Süper Final)

geçen sene kim yönetti hatırlamıyorum bizim sahada ki maçı. Sanırım bir tek 3-1 kazandığımız maçı aldık onunla.

Geçenkini de o yönetti

Bu özgüven nasıl bişeymiş maç topiğine girdim geliyoruz koyacağız kazanacağız filan hayırdır real madridi filan mı yendi bunlar

TapaTalK

fener bugun puan kaybetseydin derbide cok daha hırslı ve stresli olacaklardı tamamen ölüm kalım macına cıkacaklardı

o yüzden bugun kazanmaları iyi oldu hatta birazda kıcları kalkarsa dahada tatlı olur

lig tarihinin en iyi başlangıcını yaptığımız sezonda taraftar ağlayacaksa gitsin başka forumlarda ağlasınlar ki hepsini kastetmiyorum ama bazılarından şüpheleniyorum açıkcası

Türk Telekom açıldığından beri fenerbahçe sadece futbol olarak bize bir kez üstünlük kurabildi onda da şampiyonluk ettik 2015-2016(0-0), çok üst düzey maçlar oynayıp hatırladığım kadarıyla 3 maç kaybettik 2010-2011(1-2), 2011-2012(Play off, 0-1), 2016-2017(0-1). Bu 3 maçın ortak özelliği maç boyu ezici üstünlüğümüze rağmen topun kaleye girmemesidir fakat şunu da hatırlatmak isterim bu maçlarda kalede volkan vardı ve volkan ciddi anlamda derbi performanslarıyla kendi aldırmıştır bu sefer volkan olmayacaktır kameniyle başlayacaktır bu da bizim için aşırı büyük bir avantaj olacak hatta şu saatten sonra taraftar ve takımın enerjisiyle yerle bir edebilir farklı bir skora doğru koşabiliriz çünkü esktra bir kaleci faktörü olmayacak :D

lig tarihinin en iyi başlangıcını yaptığımız sezonda taraftar ağlayacaksa gitsin başka forumlarda ağlasınlar ki hepsini kastetmiyorum ama bazılarından şüpheleniyorum açıkcası

Raporla hocam şüphelendiğin kim varsa gerekeni yaparız.

Bu sezon iki takimin da henüz macini yönetmemis bir hakem olmasi lazim. Baris Simsek gibi.

Geri
Üst Alt