17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Yendiğimiz an fenev lige havlu atar 11 sevsen yine kapanmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim için en tehlikeli durumlar Belhanda ve Ndiaye'nin anlamsız ve tehlikeli top kayıpları. O laubalilik derbilerde cezalandırılır. Evet rakip çok iyi değil şu an ama bence kötü kadroları yok. Üstelik derbi konsantrasyonları her zaman üst düzey.

Dominant oynayalım, oyunumuzdan taviz vermeyelim. Tudor geçen sene yaptığı gibi büyük maçlarda korkmasın. Ama dikkati de elden bırakmayalım.

Belhanda takımın zorlandığı maçlarda sazı eline alır takımın rahat kazanacağı maçlarda ortaya çıkmaz mesela bursa maçında sazı eline aldı, karabük maçında aldı ama diğer maçlarda çok zorlanmadığımız için ön plana çıkmadı şunu da söyliyeyim geçtiğimiz senelerden beri büyük maçlarda ciddi sorumluluk alıp takımı level atlatıyor o gün onun günü olacaktır hırsını, ateşini, gücünü tamamen gösterebileceği bir maç olarak görüyorum bakmayın sakin durduğuna içinde fırtınalar kopan bir aslan gücü var :D

Son düzenleme:
Bizim için en tehlikeli durumlar Belhanda ve Ndiaye'nin anlamsız ve tehlikeli top kayıpları. O laubalilik derbilerde cezalandırılır. Evet rakip çok iyi değil şu an ama bence kötü kadroları yok. Üstelik derbi konsantrasyonları her zaman üst düzey.

Dominant oynayalım, oyunumuzdan taviz vermeyelim. Tudor geçen sene yaptığı gibi büyük maçlarda korkmasın. Ama dikkati de elden bırakmayalım.
Büyük mac hangisi korkmuş
Geçen sezon yenildigimiz fener maçında feneri bu derece sahadan sildiğimizi hatırlamıyorum

Son düzenleme:
bjk maçında rakibe pozisyon vermeyelim derken yeterince etkili olamadık hücumda. Tudor iç saha maçlarında nasıl oynatıyorsa aynı şekil oynatsın yeter.

Ezbere yorum olmuş bu

2-0 veya 3-1 gibi temiz bir galibiyet bekliyorum ....

Hafiften moda girelim.

4G09yQ.gif

Geçen sezon yenildigimiz fener maçında feneri bu derece sahadan sildiğimizi hatırlamıyorum

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir gibi maçların hepsinde. Takım rakip yarı alanda 3-4 kişiden fazlasını göremiyordu.

şaka maka sneijderin füzelerinden beri içerde bile yenemiyoruz kupada yendik o ayrı tabi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda takla atar bu maçta ama fenerin içimizden geçeceğini düşünüyorum

Ezbere yorum olmuş bu

Alakası yok. Siz bu senenin gazıyla unutmuşsunuz. Takım rakip yarı alana takım halinde gidemiyordu bile. BJK maçında mesela sadece rakibi durdurmaya odaklanmıştık. Başakşehir keza öyle. Fener maçı ise iki takımında öylesine oynadığı maçlardı. Orda bile hücumda çoğalamadık.

Taraftara da büyük iş düşüyor ceza almamalıyız hatta en ufak ceza olmadan atlatmak gerekiyor fenerle arada 8 puan var küfür ve benzer durumlara fazla gerek yok eğer bu olaylar uzun olursa takım gerilmeye başlar ve ters etkiler ama takım lehine 90 dakika inanılmaz bir destek gerekiyor taraftar her zaman ateşleyici bir güç olmuştur takımın açlığını zirveye çıkaracaktır açıkçası bu maç rakibimiz fener değil kendimiz olacak o yüzden sakin kalmakta fayda var ama baskılı, ateşli ve vurucu oynamalıyız

Sen fener macini izledin mi izlemediysen
Aç tekrarını izle
Tek kale maç oldu
Şu ezbere yorumlariniz kanser eder adamı

Ne tek kalesi yahu. Top bizde fazla kaldı desen neyse de doğru düzgün gol pozisyonu bulamadan maç bitti. Gidin maç konularına bakın. Durduk yere ezbere yorumu siz yapıyorsunuz. Feneri sürkalese ettiğimiz maç görmemiş o maça kadar. Dünyaya gözünüzü 2017'de açtınız herhalde.

Konular duruyordur gidin tek tek bakın insanlar neler yazmış. 3 mesajdan ikisi korkma korkma idi.

Nasipse, şu maç günü gelsinde, yenelim bunları..

Sen fener macini izledin mi izlemediysen
Aç tekrarını izle
Tek kale maç oldu
Şu ezbere yorumlariniz kanser eder adamı

Sahadan sildiğimiz başka maç hatırlamıyorum gerçekten talihsiz olmuş, hemde çok talihsiz.

Ne tek kalesi yahu. Top bizde fazla kaldı desen neyse de doğru düzgün gol pozisyonu bulamadan maç bitti. Gidin maç konularına bakın. Durduk yere ezbere yorumu siz yapıyorsunuz. Feneri sürkalese ettiğimiz maç görmemiş o maça kadar. Dünyaya gözünüzü 2017'de açtınız herhalde.

Konular duruyordur gidin tek tek bakın insanlar neler yazmış. 3 mesajdan ikisi korkma korkma idi.
Konuya bakma ne alaka sen maçı konuda mı izliyorsun
Tuhaf tuhaf yorum yapmayın
Izlediysen yaz izlemediysen hiç kafa açma

Geri
Üst Alt