17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

bu maçta muhtemelen federasyon, yayıncı kuruluş ve hakem desteğinide yanında hissedecektir fb. tüm bunlara karşı bir savaş vereceğiz, o yüzden oyuncuların bu bilinçle sahaya çıkmaları lazım. bu maçı aldığımız takdirde diğer takımlara göre ligin tadı tuzu kaçacak fener ve bjk yarıştan kopacak. diğer yandan aziz için varolma mücadelesi gibi bir maç bu maç. fb yenildiği takdirde koltuğundan olacak. aklınıza gelebilecek bütün hazırlıkları yapacağından emin olabilirsin hatta galibiyet için futbolcu başına inanılmaz yüksek bir prim vaadetmiştir o şikeci şeref yoksunu. işte bunları üst üste koyup öyle almamız gereken bir maça çıkacağız

Birde düşünüyorum Feghouli-Mariano 'nun karşısında Hasan Ali*İsmail filan oynayacak :asd22:

Bu maçta pislik yapabilecek oyunucları var. Jozef Alper Valbuena oynarsa Ayı bizde bunlara kapılabilecek oyuncular Belhanda ve Ndiaye olur dikkat etmek lazım..Gerginlik onların işine yarar çünkü sakin havada zaten koyar geçeriz..
Biz ilk yarının kolay maçlarını bitirdik zor seriye girdik onlar ligin zor maçlarını bitirdiler kolay seriye girdiler.. Bu maçtan alacağımız 3 puan trabzon maçını çok kolaylatır..Sakin kalıp eski baskılı oyunumuzu oynamalıyız sıradanlaştırıp maçı.. Hele öne geçtiğimizde üstümüze gelirlerse yandılar..Gerçi bizim de biraz kontra yapmayı öğrenmemiz lazım öne geçitiğimiz farka gideceğimiz maçlar tek farkla zor bitityo

Bu 3 maçlık kombine dışın da bu maç için ayrıca bilet satışa çıkar mı ?

DMPOE6PW0AAFtOu.jpg

sakin oynarsak bu maçta 3 ve üstü fark gelebilir. Uzun zamandır bu kadar güvendiğim bir derbi hatırlamıyorum. Tek sorun gergin olmak.

Bu maçta pislik yapabilecek oyunucları var. Jozef Alper Valbuena oynarsa Ayı bizde bunlara kapılabilecek oyuncular Belhanda ve Ndiaye olur dikkat etmek lazım..Gerginlik onların işine yarar çünkü sakin havada zaten koyar geçeriz..
Biz ilk yarının kolay maçlarını bitirdik zor seriye girdik onlar ligin zor maçlarını bitirdiler kolay seriye girdiler.. Bu maçtan alacağımız 3 puan trabzon maçını çok kolaylatır..Sakin kalıp eski baskılı oyunumuzu oynamalıyız sıradanlaştırıp maçı.. Hele öne geçtiğimizde üstümüze gelirlerse yandılar..Gerçi bizim de biraz kontra yapmayı öğrenmemiz lazım öne geçitiğimiz farka gideceğimiz maçlar tek farkla zor bitityo

Kolay seriye daha girmediler en zoruyla oynayacaklar.

Bütün stadın maçın sonlarına doğru yedi yedi diye bağıracağı maç olsun ve bitiş düdüğüyle de o yedinci gol gelsin.

Bizim bu serimizi tam bir zincir olarak görüyorum. Kazandığımız her maç bir sonraki maçı kolaylaştıracak bizim için. Konya maçı bu yüzden çok mühimdi. Adım adım ve uç uca ekleyerek gitmemiz lazım. Ve sonra bir bakacağız zor dedikleri seri bitmiş, Galatasarayımız puan farkını daha da arttırarak liderliğini sürdürüyor, rakiplerimizin özgüveni kalmamış. Sakin kalmak, tahriklere kapılmamak çok önemli bu süreçte. Tudor ve ekibinin rakip analizlerine ve kadromuza güveniyorum. Yürüyedur Galatasaray !

Geri
Üst Alt