17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

beyler bilet fiyatlarındaki soygunu gören varmı? en düşük bilet 400.önceden alınan uçak biletleri direk çöpe yazık oldu bizim gibi şehirdışı taraftarına

Son düzenleme:
Konudan bağımsız lütfen şu başlıktaki fenev lafını değiştir.Gerçekten antu seviyesinde hareketler yapmayı bırakalım artık.Okurken bile itici geliyor

Göreli 2 hafta filan oluyo

3 maçlık fiyat onlar ayrıca bu saate kalırsan en pahalı yerler kalır tabi ki erken davranman gerekirdi

Manisalı ögrenci kardeşiniz gidemeyecek olursanız şerefle bu boşlugu doldurmaya taliptir

güncel fiyatlar resmi sitede mevcut.3 maçlık paket almak istanbul dışı için ne derece makul tartışılır

Malumlara kufurun gunah degilde sevap olan haftaya girdik

ATKILILAR 1905 sur Twitter : "An itibarı ile, Kufurun gunah sayılmadığı haftaya girmiş bulunmaktayız.
Seslendiren taraftarlarımız; @mertgurbuz1905 https://t.co/kfJ3yAYbnT"

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

güncel fiyatlar resmi sitede mevcut.3 maçlık paket almak istanbul dışı için ne derece makul tartışılır

Bence bos kalan yerler yarin , carsamba genel satis olarak cikar, daha iyi fiyatlara. Biz acele ettik, nolur nokmaz diye

Bu 3 maçlık paketi çıkarana çok ağır sövüyorum.Şehir dışından gelmek isteyenleri hiç mi düşünmediniz?:mad:

Gol yemezsek aliriz. Maicon liderlik dersi göstermeli. Adamlarin gol yemedigi maç yok. Bizimde gol atmadigimiz maç yok.

3-0 aliriz 70. itibaren ‚Sen varya Sen‘ tezahüratlari ve cep Telefon isik sov ile maçin sonunu getiririz.

Umarım tribünlerde renk bütünlüğü sağlanır. Giden herkees kirmizi olmaya dikkat ederse guzel görüntüler çıkar. Bir diger beklentimde ultrAslan, aynı besteye takılıp kalmamalari lazim son konya maci felaketti.

Terim dönemindeki gibi domine etmemiz lazım bu maçı.Ezip geçmemiz lazım ki hiçbir umutları kalmasın.Trabzon bizi yenebilir diyordum ama ciddi kaosa girdiler.Umarım tamamen düşerler kafa olarak ve ordan da yenilmeden döneriz.Bu haftaki beşiktaş-başak maçı berabere biterse şu 4 maçta 8 puan bile harika olur

Yurtdışından geleceğim maça. Benim kombinem vardı, tek maçlık bilet çıkmaz diye eşime de 1600 lira verip 3 maçlık bilet aldım. Şimdi aynı yer sadece Fenerbahçe maçı için 800 lira. Ben genel satışa bilet kalmaz derken 6. kategoride bile yer var. Yok yere 800 lira zarara girdik.

Yine oyun olarak içlerinden geçip fenerin bala bi gol atıp 1-0 kazandığı maçlardan olmaz umarım

[FONT=&quot]''Çok yenmişler birbirlerini. Ama birisi 'unutulmazlar' listesinin başında. G.Saray 7 kişiyle tam 7 gol atmış F.Bahçe'ye..''

Halit Kıvanç

[/FONT]
DMQYOJbW0AArU5V.jpg

İçlerinden geçeceğiz. Fener sadece maçı kaybetmeyecek. Dayak yiyerek maçı kaybedecek. Başakşehir maçında kıytırık penaltıyı atarken bile tir tir titreyen Josef Arena'da ağlayarak maçın bitmesini isteyecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt