Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hislerim gunden gune kotulesmekte ne yapmaliyimFenerbahce - Galatasaray (08.03.2006) Mac Detayı - Turkiye Kupa Ceyrek Final 2005/2006 @ Mackolik.com
Fenerbahce - Galatasaray (08.12.2007) Mac Detayı - Turkiye Turkcell Super Ligi 2007/2008 @ Mackolik.com
Galatasaray - Fenerbahce (18.10.2014) Mac Detayı - Turkiye Spor **************************** Super Lig 2014/2015 @ Mackolik.com
Derbilerde hep 1.85 kazanmış.Neye göre dedin bunu?

Bilet bulamazsan maci izleyelim mi birlikte bi cafede.
Bekle ve gör SarperFenerbahce - Galatasaray (08.03.2006) Mac Detayı - Turkiye Kupa Ceyrek Final 2005/2006 @ Mackolik.com
Fenerbahce - Galatasaray (08.12.2007) Mac Detayı - Turkiye Turkcell Super Ligi 2007/2008 @ Mackolik.com
Galatasaray - Fenerbahce (18.10.2014) Mac Detayı - Turkiye Spor **************************** Super Lig 2014/2015 @ Mackolik.com
Derbilerde hep 1.85 kazanmış.Neye göre dedin bunu?
Hislerim gunden gune kotulesmekte ne yapmaliyim![]()
Senin ilacın yaprak sarması.Onu ye iyi gelir.
Sevdigim 1 besinSenin ilacın yaprak sarması.Onu ye iyi gelir.
Sarper ile kankaliginiz son mu buldu keroDaha önce tatmış olmalısın, tavsiye ettiğine göre...
Sende daha once hic yememis gibi konusuyorsun?Daha önce tatmış olmalısın, tavsiye ettiğine göre...
Sarper ile kankaliginiz son mu buldu kero
Geçen gün bana dislike attı ve kalbimi kırdı açıkçası. Kankalığımı sonlandırdım.
Ekibimize yuklu girdim sana guvenerek mac sonu zengin olmak umidi ileSen de bana atmıştın dislike,ödeştik.
Ekibimize yuklu girdim sana guvenerek mac sonu zengin olmak umidi ile
Sulh arefesindeyken, su tavrin beni uzduBoku yedin,Göztepe kesin puan kaybeder şimdi.
Ekibimize yuklu girdim sana guvenerek mac sonu zengin olmak umidi ile
renktaş gidemezsem zaten arkilerle izlicez mköydeBilet bulamazsan maci izleyelim mi birlikte bi cafede.
Benle tanisma firsatin olmus olur boylece.
Harbiden bize oynadın mı
Normalde derbilerde fenere basarim da ,Sarperin muhim ve pozitif yorumlarini okuyunca gaza geldim ve 50 lira attim ekibimizeHarbiden bize oynadın mı