17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Hakem Fırat Aydınus diyolar rezalet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başlıkta yapılan zurna kokan yorumlar beni ziyadesi ile yıprattı.

Zurna kokan yorumlara karşı bir kısıtlama gelmeli.

Bunun için @Zurnazen Efendi'yi çağırmalıyız.

9fa292ea-e978-46a4-9812-798e85b376e3_zurna_festivali_08.08.2017.jpg

antudaki mallar Galatasarayın defansı çok kötü, fark atarız falan diyorlar hahahahaha. Ligin en az gol yiyen takımıyız adamlar 2 katımız gol yemiş biz hiç atamayacaz ama onlar bize fark atacak. Bunlar tinercilere döndü iyice aziz yüzünden kafayı sıyırdılar :asd22:

Fark atıp hadlerini bildirip gönderelim çomarları

Link alalım

Gündüz yazmıştım 1,85 olur 2-1 biter diye buyrunuz buda başka bir tyo:) berkay isabetli kardeşimizin yerini dolduramıyız lakin buda burada dursun..

1f24611ec76267ab05d54c3a95f4acff.jpg

Buda wesleyin ayıyı öptüğü maç..

Antuya girdim de fenerlilere bi özgüven gelmiş, yenerizler havada uçuşuyor. Mallar ya.

Fener'e en son sağladığımızda daha işsiz ve doktoraya başlamamış bir öğrenciydim. Saraçoğlunda son bandırdığımızda ise UEFA kupası zaferini görmemiş bir velet :/

O yüzden büyük konuşmamak konusunda mütabık olmamız gerekir.

Fener'e en son sağladığımızda daha işsiz ve doktoraya başlamamış bir öğrenciydim. Saraçoğlunda son bandırdığımızda ise UEFA kupası zaferini görmemiş bir velet :/

O yüzden büyük konuşmamak konusunda mütabık olmamız gerekir.

Bunun büyügü küçüğü kalmadı. Hakemler engellemezse minimum 3 farklı skor gelicek. Gelmeli. Çok büyük hırs var içimde. Tudor da da vardır eminim. Oyuncularada aşılarsa bu iş tamam.

Bunun büyügü küçüğü kalmadı. Hakemler engellemezse minimum 3 farklı skor gelicek. Gelmeli. Çok büyük hırs var içimde. Tudor da da vardır eminim. Oyuncularada aşılarsa bu iş tamam.

Bizi hep o hırs bitirdi zaten. Sakin sakin yeniyorlar tek pozisyona girip.

Antuda ki yorumlara baktım da biraz. Defansımız leşmiş. Ligin en az gol yiyen takımına defansları leş diyorlar. Neyin kafasını yaşıyor bunlar :D
Malatya da iyi bir bitirici olsa o maçı bile kazanamayacaklardı :D

Geri
Üst Alt