Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.882
- 11.981
- 1.163
Tolga ve Garry sorunlu Maestro 11'e dönüyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahalarina bayrak dikip ve kupa kaldirdigimizda nerdeydin?Fener'e en son sağladığımızda daha işsiz ve doktoraya başlamamış bir öğrenciydim. Saraçoğlunda son bandırdığımızda ise UEFA kupası zaferini görmemiş bir velet :/
O yüzden büyük konuşmamak konusunda mütabık olmamız gerekir.
Video hakem uygulamasi olursa Fener gol bile atamaz.
Alper Potuk'un tactan golu, Baros'un 2011'de faul diye kesilip sayilmayan nizami golu vs. hakemler tarafindan bunlar kadar bir Bjk son senelerde yararlaniyor. Ama en cok aglayanlar da hep bunlar.
Teknik taktik yok bam bam bam. Kacari yok yine yerlestirecegiz.
Eskiden Lig TV sitesinde koşu mesaflerinin videoları oluyordu Beinsport olduktan sonra kaldırdılar mı bilmem. Oraya bir bak istersenArkadaslar gomisin mac basina kac km kostugunu öğrenmem gerekiyor varmı bilgisi olan
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen baktim da bulamadım. TeşekkürlerEskiden Lig TV sitesinde koşu mesaflerinin videoları oluyordu Beinsport olduktan sonra kaldırdılar mı bilmem. Oraya bir bak istersen
Youtube'da oynadığımız bütün maçların full videoları var oradan bak belki maç sonunda ekrana verilmiştir. Ben genelde maç bitince hemen kapatıyorum, hiç dikkat etmedim maçlarda veriyorlar mı diye.