17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Fenerin hücum hattına bakıyorum ve içime tarifsiz bir huzur doluyor. Şu hücum hattında bize zorluk çıkaracak tek bir adam bile göremiyorum. Fernando o culyano denen topçu bozuntusunu yer, Mariano valbuenayı paketler, maiconda geriye kim kaldıysa alayını temizler. Yani uzun yıllardır fb de böyle kötü bir hücum hattı görmemiştim.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga ciğercinin dirarı fiziken yıpratması lazım , sağ iç oynamaya başladığından beri düzeldi bizim belhandanın hemşerisi

sol bekte denayer fena olmaz

defansif anlamda linnes ve latodan daha iyi

Hic hafife almaya gerek yok son 2 yilda psikolojik üstünlük sagladilar

Biz daha iyi durumdayiz Ev sahibi avantajini kullanmamiz gerekiyor,fark olur falan hayal bunlar 1-0 olsun bizim olsun

Fenerin hücum hattına bakıyorum ve içime tarifsiz bir huzur doluyor. Şu hücum hattında bize zorluk çıkaracak tek bir adam bile göremiyorum. Fernando o culyano denen topçu bozuntusunu yer, Mariano valbuenayı paketler, maiconda geriye kim kaldıysa alayını temizler. Yani uzun yıllardır fb de böyle kötü bir hücum hattı görmemiştim.

Sorun zaten hücum hattı değil ki. Fener maçlarında hep en beklenmedik adam gol atıyor bize.

Bununla ilgili bir mesaj yazmıştım geçenlerde bulursam atarım buraya.

sent via GSC

valbuena iyi

onun disinda katiliyorum

Emre bol denen hıyar pazartesi günü ekranlara hangi yüzle çıkıcak çok merak ediyorum

ali naci 2de konuşacakmış hürriyet tvde , sakatlar hakkında bilgi alalım

Valbuena'da bir şey yapamayacak. Feneri çok aciz durumlara sokacağımızı düşünüyorum. Fenere önde basan takım zaten tehlike yaratıyor, bu takım bir de bizsek, havadan indirmeden sektire sektire 90 dk boyunca öperiz

Yok bence etkili oynayabilir.

Adamin paslari yerinde, top kontrolü yerinde, sutlari fena degil, kosuyor basiyor vs. vs.

Dikkatli olmak lazim

Lato oynayacak diyolla Fussbal arenada gerçi onlar çok yamuluyor kadro işinde

Tersi durum olsa fener böyle bir kadro ile 8/8 9/8 herneyse gidiyor kadro olarak bizden iyiler ve maç kadıköy de en az 4 lük olurduk şu maçı bu kadro bu moralle 50 bin kişi önünde kazanamıyorsak zaten kimse kusura bakmasın da s.kayım böyle işe hakem makem oyunlar senaryolar ben anlamam koyup geçeceksin...

Kat 2 de iki tane bilet haric komple gitti . Kombineciler bi zahmet gelsin maca

Geçen sene arenada trabzon maçına gitmiştim.1-0 kaybetmiştik.Bu seferde engelli bileti çıkarsa gideceğim.Bilet bedava olacak ama gs storeden telafi edeceğiz artık.Bilet alıp gidebilirdim fakat güvenlik tarafı benim için herşeyden önemli.Bu sefer eze eze yeneriz inşallah.

Tersi durum olsa fener böyle bir kadro ile 8/8 9/8 herneyse gidiyor kadro olarak bizden iyiler ve maç kadıköy de en az 4 lük olurduk şu maçı bu kadro bu moralle 50 bin kişi önünde kazanamıyorsak zaten kimse kusura bakmasın da s.kayım böyle işe hakem makem oyunlar senaryolar ben anlamam koyup geçeceksin...

İki takım da 2009/2010'da serilerle gidiyordu,aynı 10. haftada 3-1 yenmişti bizi Fb.

Geri
Üst Alt