17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Rahat maç olur diyince sürekli zorlanıyor takım. En son örneği Karabük. Sakin olup oyunumuzu oynamalıyız, taraftar olarak farklı beklentiye girmemekte fayda var.

Aksi halde oyuncular stres yapar ve bu oyuna yansıyabilir. Bırakın Fenerbahçe 4-5 atarız desin, yıllardır hayal yaşıyorlar zaten.

Ayrıca Tudor yine 11 ve sistem değistirecekmiş. Bugüne kadar her derbi öncesi kadro ve sistem değiştirdik yıllardır. Ve yıllardır bu değişimler oyunumuzun içine etmiştir. Bir kere olsun kadro korunsa keşke.

Her yil oldugu gibi kadro ve sistem bozan agir idiottur..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

cool-question-marks-Question-mark-scratch-head.jpg

fb ortasahada basmaya calisarak, surpriz top kazanmaya calisarak baslayacak, ozellikle de fernandonun pas baglantisini kesmeye calisacak, topu kaptiginda da cok hizli cikmaya calisacak. malatya macinda bunun provasini yapti aklinca yanaykut ve erken buldugu 2 gol onu cok sevindirmistir, evet tamam bu ise yariyor dedi

Ayrica macin baslarinda sogutmak ve ilk baskiyi atlatmak icin bolca faul ve zaman gecirme hareketleri yapacak

Bunun disinda gol icin yaptiklari belki de yegane sey, bolca paslasarak sahaya yerlesmek, topu kanatlara aktamak, beklerle destekleyerek kanat varyasyonu yapmak, ortalayip veya pas atip surpriz ortasaha adamiyla gol aramak, donen topu da sut olarak kullanmak

Bence biz ne yapmaliyiz, klasik kalabalik ortasahali kadroyla cikmali ama ortasahada hic gevelemeden ortasaha topu aldigi anda ok gibi kaleye gitmeliyiz, tipki ilk 2-3 macta yaptigimiz gibi
Cunku tek hateketi yaptiginda aninda dusecek bir ortasahalari var
Boyle olsun istemiyorsa kapanmak ve topu kaparsa 3 pasta cikmak zorunda, hizli cikisi icin kaptirildigi anda hizli tepki gosterirsek onu da yapamaz

Bizim icin tek hata gol buldugumuzda koruma dusuncesine girmek olur, alin siz oynayin demememiz lazim, bunu yapmazsak zaten 70’ten sonra duserler, mac boyunca yormaliyiz ki bir an evvel oyundan dussunler

Rahat maç olur diyince sürekli zorlanıyor takım. En son örneği Karabük. Sakin olup oyunumuzu oynamalıyız, taraftar olarak farklı beklentiye girmemekte fayda var.

Aksi halde oyuncular stres yapar ve bu oyuna yansıyabilir. Bırakın Fenerbahçe 4-5 atarız desin, yıllardır hayal yaşıyorlar zaten.

Ayrıca Tudor yine 11 ve sistem değistirecekmiş. Bugüne kadar her derbi öncesi kadro ve sistem değiştirdik yıllardır. Ve yıllardır bu değişimler oyunumuzun içine etmiştir. Bir kere olsun kadro korunsa keşke.

Hakan nabıon la

Ozan,Hasan Ali vs gibi kazmalar hayat memat meselesiymiş gibi oynasa nolacak ya bu maçtan çekinilecek hiçbir şey yok,aksine maçtan önceki Fenerli yorumlarına bakıp güleceğimiz bir maç olacak 4-5 atarız diyor bazı gerzek kuşlarda ondan
Işte o saydığın adamlar derbilerde gol atıyor genelde son senelerde. Hiç beklemediğin birinden gol yiyoruz.

Ya öyle konuşan gerizekalıları kim ciddiye alır ki zaten. Tamamen hayal dünyasında yaşıyorlar. En son ne zaman deplasmanda derbide 4 attılar diye sorsan bilmezler.

sent via GSC

Abi sizi parayla mi gönderiyorlar diyecektim ama bu yorumu gördükten sonra kendimden şüphe ettim diyebilirim.
Şaka bir yana, bunu düşünen tek ben değilim yani Uğur kardeş, ararsak buluruz daha fazla kişiyi çünkü yıllardır böyle oldu.

Hakan olayına gelince, bu kadar kişinin bu konuda üstüme gelmesinden sonra emin olun kabul ederim öyle olsaydı zaten. Boşuna vakit harcıyorsunuz ciddi manada. Hakanı tanımam, necidir bilmem.

Bir de hakem, tff, tupcu faktoru var tabi
Hakem cucu olursa ne yapar eder beraberlige kitler, cok tecrubeli adam bu konuda
Biz fark 8 diye bozulmayiz fazla, fb deplasmanda derbide puan aldim hem de en iyi donemlerinde der, bjkye puan farkini dusurme olasiligi olur, herkes mutlu
Bu yuzden gerekirse hakemi de yenmeliyiz

Abi sizi parayla mi gönderiyorlar diyecektim ama bu yorumu gördükten sonra kendimden şüphe ettim diyebilirim.
Şaka bir yana, bunu düşünen tek ben değilim yani Uğur kardeş, ararsak buluruz daha fazla kişiyi çünkü yıllardır böyle oldu.

Hakan olayına gelince, bu kadar kişinin bu konuda üstüme gelmesinden sonra emin olun kabul ederim öyle olsaydı zaten. Boşuna vakit harcıyorsunuz ciddi manada. Hakanı tanımam, necidir bilmem.

f16b9ed4913e42a49de2ee307b4bcead.gif

bu ilginçmiş

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
bozcaadali - 17.10.2017 08:43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

4-1 alırız diyorum...

İlk yarı 2-0 biter. Devre arası değişiklikler ile ****** 1 gol bulur. Bütün taraftar 2-2 olsun diye beklerken 4-1 basar gideriz..

Herkes Tudor´u konuşur..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bunlarda bir tuhaflar 2 hafta önce öldük biz bittik biz diyorlardı ligin en kıytırık takımlarından malatya'yı evlerinde yendiler diye götleri kalkmış. İşte bu yüzden bu malların burnu boktan kurtulmuyor işler kötü gidince bir derbi galibiyeti, bir gollü galibiyet yetiyor adamlara hemen havalara çıkıyorlar. Ezik olmak böyle bir şey sanırım.

Bunlarda bir tuhaflar 2 hafta önce öldük biz bittik biz diyorlardı ligin en kıytırık takımlarından malatya'yı evlerinde yendiler diye götleri kalkmış. İşte bu yüzden bu malların burnu boktan kurtulmuyor işler kötü gidince bir derbi galibiyeti, bir gollü galibiyet yetiyor adamlara hemen havalara çıkıyorlar. Ezik olmak böyle bir şey sanırım.

bunların ezikliğini tinerci görgüsüzlüğüne değişmem ama :)

bunların ezikliğini tinerci görgüsüzlüğüne değişmem ama :)

Onlar ayrı komedi zaten ama bunlarda ağır beyinsiz takip ediyorum antudan yorumları aykut malı ortaya bir "suni fark" kelimesini attı. Hemen aşka geldiler mallar

Akhisar'a yenildiler, Göztepe'nin elinden zor kurtuldular. Trabzon mallığına bunlarla berabere kaldı. Bunlar hep suni fark işte. Ama bizim ilk hafta şamar oğlanına çevirdiğimiz Kayseri banko küme düşerdi öyle diyordu bu sığırlar :D

Herhangi bir Anadolu takımı ile oynuyormuş gibi oynamamız lazım. Hızlı filan oynayamıyorlar Barcelona muamelesi yapılmamalı

Umarım tolga oynar

Skertel kkart cezasindan dolayi mi oynamadi malatya macinda yoksa sakat falan mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt