17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Takimi cok özledik umarim takim da taraftari özlemistir ve bizlere güzel bir galibiyet hediye ederler

Valla ben çok rahatım. Uçurumun kenarında olan biz değiliz.
3.5 atması gereken biz değiliz :asd22:

Playoff senesinde de bu derece ezici ustunduk mac oncesi. Ama hatirlayin o zavalli ziegler ilk dakikalarda sok bir gol atmisti tabi semihin hatasi buyuktu o golde.
Yarin aykut o sekilde bir reaksiyon gostermeye calisabilir.
Ama tabi o seneki fener cok daha iyiydi bu seneki takimdan.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

22708759_184157758820998_9176110629046452224_n.jpg

Keller iyi eller diyorsun yani

Cok gaza gelmemek ile birlikte en az iki farkli kazanacagimizi biliyorum. Gol yiyecegimizi hic sanmam

Yahu 4-1-4-1 çıkıp döve döve oynamalıyız. Meslee fiziken sindirmek oluyor çoğu zaman derbilerde. Başka atraksiyonlara girmeye gerek yok. 3'lü filan saçmalık olur. İntihar olur. Denayer konusunda da gereksiz risk olur.

Yahu koy Linnes veya Latodan birini illa sol tarafı kabızmı edecez Tolga veya Belhanda olacak zaten sol önde birde oraya Denayer konursa iyice tıkanırız

tudor bursa maçı da dahil türlü salaklıklar yapmasına rağmen şansı hep yaver gitti

geçen hafta serdar azizi oyuna alması yaptığı son salaklık olur umarım demiştim ama taktiği değiştirir denayer sol bek falan oynarsa yensek de küfür ederim

Neyseki Naci gavatı baya yamuluyor son zamanlarda Futbol Arena maç gününde bile 50 kere kadro değiştiriyor bence kesin değil bu iş

Geri
Üst Alt