17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

futbolla ilgili fikir ortaya koyamayınca mı :asd22: seni üst üste koyar katlarım futbol hususunda tartışabileceğim siklette bile değilsin sen, ne karın ağrın varsa haybeye olmayan şeyin hesabına düştün yarım saattir burada.. yukarıda farazi konuşmalar yapmayın uyarısını yaptım zaten az evvel bakabilirsin olmayan şeyinde tartışmasını yapmam ben bu kadar basit.. akıl ve izan diye şeyler var sende olmayabilir belki. O salakça haberi yapan şahsıda azarladım az evvel senide aradan çıkardık böylece

Farazi konuşmayacaksan ne işin var forumda? Vahiy ile mi yazıyorsun her halta? Tabiki farazi konuşacağız. Şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur diyeceğiz. Forum bunun için yok mu?

Karın ağrım filan yok. Asıl senin ne karın ağrın var ki saçma sapan böyle mesajlar yazıyorsun. Algı yaratıyormuşum. Yahu 3'lü oynarsa kötü olur diye bu akşamdan önce de defalarca yamzışım. Çünkü akıl var mantıkv ar. Yalayıcılık yok. Gerçekçilik var. Yanlış çıkar doğru çıkar ama ortada bir fikir var. Üstelik ilk 8 hafta gibi oynarsak yeneriz demişim ve garip ve saçma koruma güdünüzün harekete geçtiği Tudor'u övmüşüm. Algı yaratmayın diye alakasız bir mesaj yok. Algıyı da kime yaratıyorum ama acaba sanki elimde medyam var, kanallarım var .

Komik olmayın.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Biz Galatasaray'iz. Kadro budur, baslarim dengesine filan. Kendi sahamizda her maci kazanmak zorundayiz.

Rakipler bize göre kadro kursun. Herkes haddini bilecek, Tudor dahil!

​

Türk Hava Yolları'nın açtığı hashtag ve emoji;

#ŞampiyonlukYolunda

DMr6nIfWsAAt6zZ.jpg

Üstad senin hislerin kuvvetli Fenere basarız diyor musun,Yoksa nahoş bir skorumu olası görüyorsun
Şu maç için takımın basında ftor hocam olsa 4-0 basar geçeriz derdim de tudor olunca güvenemiyorum. Kadroyu bir görelim bakalım.

Farazi konuşmayacaksan ne işin var forumda? Vahiy ile mi yazıyorsun her halta? Tabiki farazi konuşacağız. Şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur diyeceğiz. Forum bunun için yok mu?

Karın ağrım filan yok. Asıl senin ne karın ağrın var ki saçma sapan böyle mesajlar yazıyorsun. Algı yaratıyormuşum. Yahu 3'lü oynarsa kötü olur diye bu akşamdan önce de defalarca yamzışım. Çünkü akıl var mantıkv ar. Yalayıcılık yok. Gerçekçilik var. Yanlış çıkar doğru çıkar ama ortada bir fikir var. Üstelik ilk 8 hafta gibi oynarsak yeneriz demişim ve garip ve saçma koruma güdünüzün harekete geçtiği Tudor'u övmüşüm. Algı yaratmayın diye alakasız bir mesaj yok. Algıyı da kime yaratıyorum ama acaba sanki elimde medyam var, kanallarım var .

Komik olmayın.

la kablama bir yazılanı anla evvelce. bu yalama ayaklarını da geç bende yemiyor kıt beyninle laf soktuğunu sanıyorsun da çapının yeteceği işler değil pek boşver bunları.

11 haberi üstünden bir yorum yaparsın evet ama ondan sonra hocanın konusu dahil o yüzde 99 yalan (akıl izan sahibiysen o kadronun çıkmayacağını bilirsin) bir haber üzerinden ağız ishali olmuşcasına saniye başına 5 post atmazsın. ha atıyorsan ben sana algıcı da derim art niyetli de derim ağlamayacaksın.

sol tarafta denayere ne dersiniz ?

savunma olarak tamamda hücumda napabilecek ki jason

la kablama bir yazılanı anla evvelce. bu yalama ayaklarını da geç bende yemiyor kıt beyninle laf soktuğunu sanıyorsun da çapının yeteceği işler değil pek boşver bunları.

11 haberi üstünden bir yorum yaparsın evet ama ondan sonra hocanın konusu dahil o yüzde 99 yalan (akıl izan sahibiysen o kadronun çıkmayacağını bilirsin) bir haber üzerinden ağız ishali olmuşcasına saniye başına 5 post atmazsın. ha atıyorsan ben sana algıcı da derim art niyetli de derim ağlamayacaksın.

Birbirinize karşı böyle kırıcı olmayın

Yarın kazanınca hepimiz sevinicez.

Yıllar sonra Şampiyonluk öyküsünde bu maçı gördüğümüzde tebessüm edicez.

İkiniz de Galatasaraylısınız, hiç gerek yok kalp kırmaya

ovv bizimkiler müthis video paylasmis gercekten

Galatasaray EN sayfası da harika bir video paylaştı twitter'da.

Allah aşkına koyun şu şikecilere

Türkçe anlamıyor musun sen? "O kadro çıkarsa" diye konuşuyoruz. Şart cümlesi yani. Ne laf çarpacağım yahu. Açıkça söylemişim zaten. İnsanların yaptığı futbol yorumuna 3 cümle futbolla ilgili birşey yazmadan algı yaratma, o kadro çıkmaz gibi komik korumacı refleksle yazıyorsan yalıyorsun demektir. O akdro çıkmazsa bizim yazdıkalrımız da olmaz diyoruz zaten neyini anlamıyorsun garip. Üstelik hocayla ilgili de kötü birşey yazmamışız. Sadece geçen seneki gibi yapma, bu sene iyi yoldayız aynen devamyazmışız. Ne diyelim geçen seneki gibi mal mal kadrolar mı çıkar diyelim.

Uzun uzun tartışma durumuna düşmeyelim, forumun akışını bozmayalım. Zira aramızda ortak dil sorunu varmış bir kere onu anladım.

İşte BİPSPOR farkıyla G.Saray'ın yarınki derbi 11'i:
Muslera - Maicon, Serdar Aziz, Denayer - Mariano, Fernando, NDiaye, Tolga - Belhanda, Feghouli, Gomis..
Garry Rogrigues ilk 18'de yok..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu 11 çıkarsa maçı izlemiyorum

beinconnetimi de bir renktaşa hediye edeceğim 1 maçlık tvdeki yayınım kilitlensin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt