Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Ne olursa olsun saplarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolla ilgili fikir ortaya koyamayınca mı :asd22: seni üst üste koyar katlarım futbol hususunda tartışabileceğim siklette bile değilsin sen, ne karın ağrın varsa haybeye olmayan şeyin hesabına düştün yarım saattir burada.. yukarıda farazi konuşmalar yapmayın uyarısını yaptım zaten az evvel bakabilirsin olmayan şeyinde tartışmasını yapmam ben bu kadar basit.. akıl ve izan diye şeyler var sende olmayabilir belki. O salakça haberi yapan şahsıda azarladım az evvel senide aradan çıkardık böylece
Islandım. Muhteşem.
Galatasaray SK sur Twitter : " [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=BugunGunlerdenGalatasaray]#BugunGunlerdenGalatasaray #ŞampiyonlukYolunda #Hedef21 #GSvFBhttps://t.co/HvWYtvi4pr"[/URL]
Şu maç için takımın basında ftor hocam olsa 4-0 basar geçeriz derdim de tudor olunca güvenemiyorum. Kadroyu bir görelim bakalım.Üstad senin hislerin kuvvetli Fenere basarız diyor musun,Yoksa nahoş bir skorumu olası görüyorsun
Farazi konuşmayacaksan ne işin var forumda? Vahiy ile mi yazıyorsun her halta? Tabiki farazi konuşacağız. Şöyle olursa böyle olur, böyle olursa şöyle olur diyeceğiz. Forum bunun için yok mu?
Karın ağrım filan yok. Asıl senin ne karın ağrın var ki saçma sapan böyle mesajlar yazıyorsun. Algı yaratıyormuşum. Yahu 3'lü oynarsa kötü olur diye bu akşamdan önce de defalarca yamzışım. Çünkü akıl var mantıkv ar. Yalayıcılık yok. Gerçekçilik var. Yanlış çıkar doğru çıkar ama ortada bir fikir var. Üstelik ilk 8 hafta gibi oynarsak yeneriz demişim ve garip ve saçma koruma güdünüzün harekete geçtiği Tudor'u övmüşüm. Algı yaratmayın diye alakasız bir mesaj yok. Algıyı da kime yaratıyorum ama acaba sanki elimde medyam var, kanallarım var .
Komik olmayın.
Şu maç için takımın basında ftor hocam olsa 4-0 basar geçeriz derdim de tudor olunca güvenemiyorum. Kadroyu bir görelim bakalım.
la kablama bir yazılanı anla evvelce. bu yalama ayaklarını da geç bende yemiyor kıt beyninle laf soktuğunu sanıyorsun da çapının yeteceği işler değil pek boşver bunları.
11 haberi üstünden bir yorum yaparsın evet ama ondan sonra hocanın konusu dahil o yüzde 99 yalan (akıl izan sahibiysen o kadronun çıkmayacağını bilirsin) bir haber üzerinden ağız ishali olmuşcasına saniye başına 5 post atmazsın. ha atıyorsan ben sana algıcı da derim art niyetli de derim ağlamayacaksın.
Ya zaten onemli olan oyun. Çıksın catir catir oynasin skor gelir gelmez yapacak bir şey yok.Yalnız süper finalde 1-2 kaybetmişti Fatih Hoca da. Hatta belki de 3-1 kazandığımız maçtan bile iyiydik maç içinde.
la kablama bir yazılanı anla evvelce. bu yalama ayaklarını da geç bende yemiyor kıt beyninle laf soktuğunu sanıyorsun da çapının yeteceği işler değil pek boşver bunları.
11 haberi üstünden bir yorum yaparsın evet ama ondan sonra hocanın konusu dahil o yüzde 99 yalan (akıl izan sahibiysen o kadronun çıkmayacağını bilirsin) bir haber üzerinden ağız ishali olmuşcasına saniye başına 5 post atmazsın. ha atıyorsan ben sana algıcı da derim art niyetli de derim ağlamayacaksın.