Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçe anlamıyor musun sen? "O kadro çıkarsa" diye konuşuyoruz. Şart cümlesi yani. Ne laf çarpacağım yahu. Açıkça söylemişim zaten. İnsanların yaptığı futbol yorumuna 3 cümle futbolla ilgili birşey yazmadan algı yaratma, o kadro çıkmaz gibi komik korumacı refleksle yazıyorsan yalıyorsun demektir. O akdro çıkmazsa bizim yazdıkalrımız da olmaz diyoruz zaten neyini anlamıyorsun garip. Üstelik hocayla ilgili de kötü birşey yazmamışız. Sadece geçen seneki gibi yapma, bu sene iyi yoldayız aynen devamyazmışız. Ne diyelim geçen seneki gibi mal mal kadrolar mı çıkar diyelim.
Uzun uzun tartışma durumuna düşmeyelim, forumun akışını bozmayalım. Zira aramızda ortak dil sorunu varmış bir kere onu anladım.
Bunun için Aykut olmana gerek yok, adamın oyun felsefesi tüm oyunu kilitlemek, oyun oynamak değil ki.Aykut Kocaman olsam bizim sağ kanadı kilitlerim sol kanattan zaten gelemeyiz Tolga ve Denayer ile
gecen sene arenada fenerin şans golüyle bizi yendigi macta iyi oynamadıgımızı söyleyen tinerciler vardı gecen gün buralarda
üsenmedim macı actım 90 dk tekrar izledim berbat ,kosamayan kadromuzla herifleri ezmisiz resmen