17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Türkçe anlamıyor musun sen? "O kadro çıkarsa" diye konuşuyoruz. Şart cümlesi yani. Ne laf çarpacağım yahu. Açıkça söylemişim zaten. İnsanların yaptığı futbol yorumuna 3 cümle futbolla ilgili birşey yazmadan algı yaratma, o kadro çıkmaz gibi komik korumacı refleksle yazıyorsan yalıyorsun demektir. O akdro çıkmazsa bizim yazdıkalrımız da olmaz diyoruz zaten neyini anlamıyorsun garip. Üstelik hocayla ilgili de kötü birşey yazmamışız. Sadece geçen seneki gibi yapma, bu sene iyi yoldayız aynen devamyazmışız. Ne diyelim geçen seneki gibi mal mal kadrolar mı çıkar diyelim.

Uzun uzun tartışma durumuna düşmeyelim, forumun akışını bozmayalım. Zira aramızda ortak dil sorunu varmış bir kere onu anladım.

katılıyorum iyi günler.

DMsOxZnXkAAg_Ov.jpg

Ndiaye'nin Ozan'a top aldığında yapacağı baskı çok kritik. Oyunu orada çözeriz. Ozan bir ekre dağılınca toparlanamıyor. Eli ayağına dolaşıyor.

feneri ileri tasıyabilecek tek adam valbuena geri kalanların kıcı 2 dkda anca dönüyor o yüzden denayer hamlesi mantıklı olabilir aslında

Sol bek denayer oynuyabilir diye mi dert yapıyorsunuz ya rahat olun dağıtıp geçicez spoiler vermek gibi olmasın maç sonucu 3-0

Denayer sol bek o kadar da sorun edilecek bir durum değil bence. Bu adamın bek oynama kabiliyeti var, nasıl linnes sol da oynaya biliyor ise denayer de oynaya bilir.

Aykut Kocaman olsam bizim sağ kanadı kilitlerim sol kanattan zaten gelemeyiz Tolga ve Denayer ile

gecen sene arenada fenerin şans golüyle bizi yendigi macta iyi oynamadıgımızı söyleyen tinerciler vardı gecen gün buralarda

üsenmedim macı actım 90 dk tekrar izledim berbat ,kosamayan kadromuzla herifleri ezmisiz resmen

Resmi site ve ingilizce hesabın paylaştığı 2 videoda feci gaza getirici gece gece iyi geldi. :DD

gecen sene arenada fenerin şans golüyle bizi yendigi macta iyi oynamadıgımızı söyleyen tinerciler vardı gecen gün buralarda

üsenmedim macı actım 90 dk tekrar izledim berbat ,kosamayan kadromuzla herifleri ezmisiz resmen

zaten hep biz oynadık o ballı ezmeler yendi artık tutmayacaktır bu

Geri
Üst Alt