17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

acıkcası lato dan daha iyi olur denayer ama linnese göre iyi olmaz linnes enazından hücum yapıyor tolgaya cok sövsemde bence dogru tercih

fernando cok geriye cekilince badu orta sahada tek kalıyor iste o cok tehlikeli

muhtemelen daha önceden sıkca gördügümüz gibi tolga ve feghouli iceri kat edip sut arıyacaklar

Benim futbol gorusume gore denayer sol koridor emanet edilecek bir oyuncu degil. Cabuk olmasi ve stoperde yerinde mudahale yapiyor olmasi sol bektede defansif anlamda basarili olacagi anlamina gelmez. Benim kuracagim kadro su olurdu

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-Ndiaye
Feghouli-BElhanda-Rodriguez
Gomis

Nereden izledim bu asporu sinirim bozuldu vallahi . Olcay çakır hamsisi serdar ve denayeri düşünüyorum fbde de valbuenayi ve bana fb ağır geliyor diyor . Ezik biz fbye yenilsek hatta 5 maç yenilelim üst üste yine bizi geçemezsiniz. Fbli yorumcuları anlarım da bu hamsiye ne oluyor. Neto hasan ali oynuyor karşıda ve gomis feghuli var bizde bunu söyleyemiyor. Neyse gece gece asabım bozuldu yanlı köpekler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim futbol gorusume gore denayer sol koridor emanet edilecek bir oyuncu degil. Cabuk olmasi ve stoperde yerinde mudahale yapiyor olmasi sol bektede defansif anlamda basarili olacagi anlamina gelmez. Benim kuracagim kadro su olurdu

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-Ndiaye
Feghouli-BElhanda-Rodriguez
Gomis

solda bencede linnes oynamalı,aslında eski lato olsa o olabilirdi

fakat garry oynatmam cünkü dedigm gibi sezon basından beri biz aslında klasik cizgiye inen kanat oyunu degil iceriye girerek oynuyoruz

bu yüzden tolga cok pozisyona giriyor,tolgayı cok sevmesemde fernando geriye gömülüne anında ndiayeyi rahatlatıyor

fakat garry eger saglamsa 2.yarı mutlaka girmeli

bu macın sifresi ise erken gol golü bulursak bu mallar sacmalayacak cünkü tek planları var oyunu pisliklerle sogutup araya bir tane gol sıkıstırmak

Antu da maça ilgi az ..
23 sayfa olmuş henüz Antu Cep Versiyon da

Müthiş olmuş
https://mobile.twitter.com/Galatasaray/status/921845873902006273

Sondaki görselde harikulade
uX2JBP.jpg

Asporda Gökmen çıktı 2-0 diyor
Emre Bol efendiyi götünün üstüne oturtucak bu takım yarın izleyin ve görün.Yarın havlu atacaklar.
Kubat Tokmakçı dediydi dersiniz.

rüya gördüm maçla ilgili bu öğlen uyurken.maçın ortasında uyandım ama maç kötü gidiyordu :( ilk 15 dakika içerisinde golü yiyorduk ikinci da 60. dakika gibi jansen karşı karşıya musleraya vuruyordu muslera kurtarıp sakatlanıyordu sonra uyandım.

Son düzenleme:
solda bencede linnes oynamalı,aslında eski lato olsa o olabilirdi

fakat garry oynatmam cünkü dedigm gibi sezon basından beri biz aslında klasik cizgiye inen kanat oyunu degil iceriye girerek oynuyoruz

bu yüzden tolga cok pozisyona giriyor,tolgayı cok sevmesemde fernando geriye gömülüne anında ndiayeyi rahatlatıyor

fakat garry eger saglamsa 2.yarı mutlaka girmeli

bu macın sifresi ise erken gol golü bulursak bu mallar sacmalayacak cünkü tek planları var oyunu pisliklerle sogutup araya bir tane gol sıkıstırmak

fenerbahcenin bu sezon iki macini izledim biri basak digeride besiktas. Kapandiklari zaman cok kotu degiller onu soyleyeyim. Hucum anlaminda gole ihtiyaclari oldugu vakit gercekten defolari ortaya cikiyor ozellikle savunmada. Ben tolganin falan bu macta ise yarayacagini pek dusunmuyorum. pres yapip top kazanabilir ancak hucumsal anlamda etkili olmaz. Tolga - Linnes yada Lato yine bir derece. Linnes savunma cizgisi arkasina kosu yapan bir bek. Lato orta acan bir bek. Yani bu ikili varyasyonlarin birsekilde silahlari var. Denayer - Tolga ikilisinin bana gore sol koridor icin hicbir silahi yok. Benim gorusum soldan gelemeyince onlar butun kaydirmalari bizim sag kanada yapar mac orada kitlenir. Eger duran toptan bir takim gol atmazsa golsuz berabere diyorum ben.

Tabii bu konusmalarin hepsi farazi. Ali naci ayakta yapiyor olabilir. Ben dogru oldugunu dusunuyorum ama yinede erken.

fenerbahcenin bu sezon iki macini izledim biri basak digeride besiktas. Kapandiklari zaman cok kotu degiller onu soyleyeyim. Hucum anlaminda gole ihtiyaclari oldugu vakit gercekten defolari ortaya cikiyor ozellikle savunmada. Ben tolganin falan bu macta ise yarayacagini pek dusunmuyorum. pres yapip top kazanabilir ancak hucumsal anlamda etkili olmaz. Tolga - Linnes yada Lato yine bir derece. Linnes savunma cizgisi arkasina kosu yapan bir bek. Lato orta acan bir bek. Yani bu ikili varyasyonlarin birsekilde silahlari var. Denayer - Tolga ikilisinin bana gore sol koridor icin hicbir silahi yok. Benim gorusum soldan gelemeyince onlar butun kaydirmalari bizim sag kanada yapar mac orada kitlenir. Eger duran toptan bir takim gol atmazsa golsuz berabere diyorum ben.

Tabii bu konusmalarin hepsi farazi. Ali naci ayakta yapiyor olabilir. Ben dogru oldugunu dusunuyorum ama yinede erken.

aynen bende benzer düsünüyorm bakalım nasıl kadro ile cıkacaz kontrollümü oynuyacaz yoksa klasik hırslı baskılımı

fenerin ben cok macını izledim takım icinde defoları olmayan tek bir bölgeleri bile yok her bölge defolu,oyunu yavas oynatmak istiyor aykut cünkü fizik olarak cabuk tükeniyorlar

malatya macında baktım adem büyük bunları tek basına maymun etti,yani bunların ölümüne kapanmasını kırmak icin erken gol şart oglu şart

benim gördüğüm rüyada 3-2 kaybediyorduk ama zerre ihtimal vermiyorum koyacağız

Paylasilan kadro 3-4-3 degil bu kesin

Denayer 4'lunun solunda olur o kadroda cünkü tolga solda 100 metrede ileri geri gidemez ve ayrica tolga'yi bu sezon solda kullanmadik hucumda iceri giriyor merkezde oynuyor,top rakipteyken rakibin sag bekini karsiliyor.

Ben sahsen solda linnes veya lato ile baslardim fenerin sag tarafina yani isla'ya önlem almazdim acikcasi

Fenerbahçenin kalecileri uzaktan şut konusunda zayıf. Hangisi oynarsa oynasın Belhanda, Ndiaye, Feghouli ve hatta Fernando bol bol şut atmalı müsait olduğunda.

Geri
Üst Alt