17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Sistem degisikligi olmaz o paylasilan kadroda

Oyuncu profili degisikligi var sadece,linnes veya lato yerine daha atletik bir denayer

Ben hucumu daha iyi olan lato veya linnes'in oynamasi gerektigini düsünüyorum

Fenerbahçe´de gözler Galatasaray derbisine çevrildi... Lige istediği gibi başlayamayan sarı lacivertliler Türk Telekom Stadı´ndaki dev mücadeleye patlama ve çıkış maçı gözüyle bakıyor...

Fenerbahçe ise bu maça tarihi bir taktikle hazırlanıyor... Yani‚ Kanlı Biftek ile...*

Aykut Kocaman‚ öğrencilerini dev maça çift kahvaltı ile hazırlayacak. İlk kahvaltıda kanlı biftek var! İsmail Kartalın tavsiyesi olan mönüyü ilk hazırlatan 80li yıllarda Fenerbahçeyi çalıştıran Branko Stankovic... Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman‚ futbolcularından derbide maksimum verimi alabilmek için büyük özen gösteriyor. Kafasındaki taktiği en ince ayrıntısına kadar öğrencilerinin kafasına sokmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı‚ bir yandan da mental yüklemeler yapıyor.*

Paylasilan kadro 3-4-3 degil bu kesin

Denayer 4'lunun solunda olur o kadroda cünkü tolga solda 100 metrede ileri geri gidemez ve ayrica tolga'yi bu sezon solda kullanmadik hucumda iceri giriyor merkezde oynuyor,top rakipteyken rakibin sag bekini karsiliyor.

Ben sahsen solda linnes veya lato ile baslardim fenerin sag tarafina yani isla'ya önlem almazdim acikcasi

Hücumda Tolga içeri girince Latovlevici ya da Linnes çizgiye açılıyorlar. Böylece tek taraflı hücum etmek zorunda kalmıyoruz. Maicon da mesela o çizgiye çok fazla diyagonal pas atıyor. Denayer ile bu olmaz.

Denayer oynarsa sol bek olarak o zaman önde gerçek bir kanat oyuncusu olmalı ki hücumda genişlik yaratabilelim. Aksi takdirde sağ tarafımız tıkanırsa zorlanabiliriz. Ortadan pek delemiyoruz biz.

biz-ailecek-mhpliyiz-solcuyuz-abi-biz_1349381.jpg

Hücumda Tolga içeri girince Latovlevici ya da Linnes çizgiye açılıyorlar. Böylece tek taraflı hücum etmek zorunda kalmıyoruz. Maicon da mesela o çizgiye çok fazla diyagonal pas atıyor. Denayer ile bu olmaz.

Denayer oynarsa sol bek olarak o zaman önde gerçek bir kanat oyuncusu olmalı ki hücumda genişlik yaratabilelim. Aksi takdirde sağ tarafımız tıkanırsa zorlanabiliriz. Ortadan pek delemiyoruz biz.

Aynen denayer sirf isla'ya önlem olur bence buna gerek yok lato veya linnes daha iyi olur

Denayer'in sag bekte hucum performansi iyiydi atletico ve gaziantep(asist yapmisti) maclarini hatirliyorum ama ters ayakta durum farkli olabilir

Risk almaya gerek yok lato veya linnes baslasin

Asamoah baslasa daha bir 10 numara olurdu tabi ama vermedi serefsiz juve

sakin kalalım kendi oyunumuzu oynayalım şımarıkça değil garanti iş bitirelim çok rahat kazanırız onun haricin olacak herşey şikecilere yarar gerginlik bizde ki son paslarda ki şımarıklık vs vs

bugün günlerden galatasaray ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ulan uykum kaçtı, sosyal medyanın o son paylaşımını izlemeyecektim.

3 lü savunma ve serdarı birarda düşününce gerek var mıydı buna bilmiyorum açıkçası. inşallah tutar bu hamle aksi durumu düşünmek bile istemiyorum

Fenerden korkan fenerli olsun. ASY veya kadikoy farketmez. Pozisyon veya sartlar ne olursa olsun Galatasaray fenerle oynuyorsa her zaman kazanmak amaciyla oynamalidir. Beraberlige yatiyim, fark yemiyeyim gibi abuk subuk dusuncelerle sahaya cikacaklarsa hic gitmesinler stada. Otursunlar evde. Galatasaray fenere gore degil fener Galatasaray'a tedbir alsin.

SM-G920V cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım Tudor hocam düzgün kadro çıkarır ben böyle bir işe kalkışacağını sanmıyorum

:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:

Fenere 100 lira attım. Ters totem yapıyorum. Allah korusun yenilirsek falan hiç olmazsa uçak paramız çıkmış olur :)

1326325_8c408884125f72fef80a1c290da5973f.jpg

güzel bol sucuklu bir gün olacak ins

3’lü savunmayla çıkarda yenilebiliriz. Niye böyle bir şeye gerek duyuyor hiç anlamadım. Halbuki eski sistem gayet güzel işliyordu, garip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3’lü savunmayla çıkarda yenilebiliriz. Niye böyle bir şeye gerek duyuyor hiç anlamadım. Halbuki eski sistem gayet güzel işliyordu, garip.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3'lu savunma degil o mehmet

Eger olurda denayer oynarsa mesela,sol bek oynar.

O yazilan kadroda 3-4-3 teki 4'lunun solunda oynayabilecek tek bir oyuncu yok,basin tolga'yi yazmis ki bu imkansiz bana göre

Daha önceki sistemle oynariz sadece sol bekte oyuncu profili degisecek rakibe önlem olarak

Buna gerek varmi,bence yok.

Geri
Üst Alt