17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Marinao__________________Asamoah
Feghouli__________________Transfer

Olmalı...etkili (kanat) oyun için.

Cüneyt müneyt de bahane renkdaslar kusura bakmayin. Gomisin ilk yaridaki pozisyonu ve tolganin Kafa vurusu disinda kaleyi bulan sutumuz Mu vardi da ben görmedim? 2-3 tane atsan cüneytlik isi mi kalacakti maçin Allah askina yapmayin tamamen kendi malligimiz

Tudorluk bir şey yok. Farkın açılmaması kararlaştırıldı Cüneyt de üstüne düşeni yaptı.

Bu maçı Belhanda yüzünden kaybettik. Evet onun yüzünden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nah yok. Tudor td falan değil savunmayı bırakın. Takımı geriye yaslayıp oyuna eren'i sokan adam Galatasaray'ı rüyasında görememeli

Gomis vurdu girmedi Kameni kurtardı yapacak bişey yok 1-0'lık maçtı.

Cüneyt zaten içine etti maçın bu sezon bu stadyumda maç yönetemez.

1 maçın içinde boğulmayalım.

Biz bu sene sampiyon oluruz onda sikinti yok ancak bu takimin derbi fakiri olmasi kabul edilebilir bir durum degil. bu takim 2015 ten beri derbi kazanamiyor son 4 macta arenada fenere gol dahi atamiyor. Bu Dursunun laneti midir nedir. Su mac kadikoyde olsaydi ve bizim oyuncular fener formasi giyen taraf olsaydi fenerbahce en az 3 gollu bir galibiyet alirdi. Butun takimi yabanci yapiyoruz yine bir mallik cokuyor takima fener maclarinda

Simdiye kadar fena isler yapmayan Adam bir Macta bu kadar hata yapamaz yapmaz,ben yukarlardan emir geldigine inaniyorum,yenmeyin dediler.Cüneyt Cakir bizi oynamasin diye herseyi yapti,bizi resmen oyundan düsürdü.Galatasarayimiz yenmesin diye hersey yapildi.Tamam Belhanda Tolga kötüydü hadi,Feghouli,Gomis,Lato bunlar cok mu iyiydi.Denayer,Mariano,Fernando,gerisi lesti.Birde su var,Linnes ve Rodríguez banko oynamalilar

oyunu iyi olmayabilir filan falan ama be hakem bukadarmi belli edilir.
tam skandal.

Instagram taraftarını da gördük bugün alayı snap atmak için orda.

Ulan 1 hafta bekledik bir de. Biz ne izledik baba bugün, biri anlatsın.

Taraftarı ayağa kaldıracak bir takım yoktu burdan boş boş sallamayın
Tudor daha ilk dakika dan sıçtı
Fenerin kontrolünde geçti ilk yarı taraftar ne yapsın hep ıslıklamak zorunda kaldı

İkinci yarı takım iyi olunca taraftar da iyi oldu. Burda taraftarlık bişey yok

1 - tudor

2 - eyyamcı hur cocugu cüneyt maçın içine etmiştir

Bi bakıma 8 puanlık farkı korumus olduk 10 kişi
Diğer yandan bakıcak olursak trabzon başakşehir beşiktaş bizi bu halde yener

TapaTalK

fenerliler basta da iblis rıdvan neye seviniyor ? rezalet oyunlarınamı bitik fiziklerinemi

Tvde deliriyordum zayıf rakipler diyenlere ama abi yani adamlar haklı. Eğer böyle giderse 4 hafta sonra puan puana bile gelebiliriz bjk ya da fb ile . fb zayıf rakiplerle oynayacak bu yüzden bjk nin önüne bile geçebilir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su andan itibaren kadromuzun oynayacagi sistem budur.

----------------------------Muslera---------------------------------
----------Maicon----------Denayer---------------Serdar---------
Mariano------Ndiaye----Fernando----Tolga----------Feghouli
---------------Sinan Gumus veya Rodriguez(Orta saha gomis arasi baglanti olup onu acildiginda kaleye vurmali. Her ikiside sutor ve bu oyun anlayisina elverisli)
-----------------------------Gomis---------------------------------

Sinan Gümüş mü arkadas gidin bi yatın Allahını severseniz ya

Takim olarak kötüydük bügün muslera bile sacma isler yapti okadar yani. Iki takimda bir birinin oynuni bozmaya cikmis o arada bir gol atarsak iyidir hesabi ile oynandi mac. UA ne demeli o neydi öyle ilk defa cok alakasiz buldum yaptiklarini Rocky ne alaka

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Beraberlik çok umrumda değil de oynanan futbol çok rahatsız etti beni. İddia ediyorum fener herhangi bir deplasmanı gol yemeden tamamlayamaz. Takım da bazı oyuncular maalesef yetersiz. Özellikle lato ve belhanda bu takımın futbolcuları değil.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt