17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Su andan itibaren kadromuzun oynayacagi sistem budur.

----------------------------Muslera---------------------------------
----------Maicon----------Denayer---------------Serdar---------
Mariano------Ndiaye----Fernando----Tolga----------Feghouli
---------------Sinan Gumus veya Rodriguez(Orta saha gomis arasi baglanti olup onu acildiginda kaleye vurmali. Her ikiside sutor ve bu oyun anlayisina elverisli)
-----------------------------Gomis---------------------------------

Üçlü savunmayı icat edenin, yeniden başımıza bela edenin (Conte) mezarına su dökeni Gomis öpsün.

Son yıllarda dörtlü oynayan takımlar Avrupa kupalarında da ligde de diğerlerini tokatlıyor. Geçen sene Juve bile devam edemedi döndü. Dünyanın en gerizakalıca sistemi.

DMw9VucX4AAh9nH
Melo gittiğinden beri diyebilirmiyiz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu maçı kazanmamıza net bi şekilde cüneyt çakır engel olmuştur.tudor daha sonra geliyo...2 penaltıyı üst üste vermedi köpek oglu köpek.bunlar acısı çıkar bi yerden.

tudor için de şunu söyleyelim.tecrübe kazanacak git gide.ama umarım mariano ve feghouliyi arkalı önlü kullanır artık.takımın içine diyo resmen 3-5-2 ,feghouli merkeze yakın falan filan.ölüm gibi.yeter.

Farkın açılmasını önlemek için karar daha önceden verilmiş.Biz kötüyüz derken verilmeyen penaltımız var.Eziklerden kaleye tek şut yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Oyun büyük..
Psikolojik üstünlük falan yok adamlar her.macta 14 kisiyle oynuyor FB_IMG_1508700483076.webp

Belhandayı sezon sonu satıp, konoyplankayı almak lazım. Takıma gol uüknü çekecek oyuncular gerekiyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandanin degeri 3-4 u gecmez. 4 yillik 3.6 milyon verildi. Bi yere gitmez.

Net olarak bize girdi.

Sol kanada ve forvet arkasina golcu bulmak lazim.

Karalar baglanacak durum yok. Malesef olabiyor 1-2 hata.

Bana gore bu sezon sadece bu 2 adamda hata yaptik, belhanda ve ndiaye.

Digerleri iyi transfer.

Serdar , belhanda olmayacak haftaya. Bence ideal kadro ile cikicaz. Tabi tudor bir sacmalik yapmazsa.

N diaye bi muddet belhandanin yerinde oynamali. Skor katki verirse hep orda oynamali belhanda da oturmali.

Onun yerine de seneye CL geliri ile Talisca alinmali. Belhanda o zaman kalirmi kendi mi gitmek ister bilemem.

derbilerin sonucu belli olmuyor kadar bos lafta yok. Su fenerbahceyi yenememek gercekten buyuk ayip.

Bu maçtan sonra puan kayıpları bekliyorum ben. Konya maçında da kötüydük. İnşallah yanılırım.

Maçta iki takım oyuncuları arasında en çok Jannsen'i beğendim bugün. Çok yıprattı savunmayı.

Gomis de iyiydi.

Hakemden sonra en berbat sey taraftardi oda normal kombineciler bir maclik devir icin 800 veya 1000 tl talep etmisler buda demek oluyorki bunu alabilen cekirdekci tayfa buna bir engel koyulmali adam bir macta kombine parasini cikariyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ulan hâlâ sinirim geçmedi.Günlerce bu günü bekledik.Saatleri saydık.Ancak Cüneyt denilen it yine tetikçiliğini yaptı.:mad:

Tepki gorebilirim ama ne gorduysem onu soyleyim

birincisi fb nin attigi gol bence temiz demistim fakat fikrim degisti , ofsayt yok cunku top bizim oyuncudan geliyor , faul olup olmadigi tam anlasilmiyor , fakat benim gorusume gore serdar her zamanki sacmalamalarindan birini yapti ve ayaklari birbirine dolasti , yalniz yine de topu serdar durtecekken araya ayagini sokuyor ve topu durtmeden serdara faul yapiyor

fb nin ve bizim penalti bekledigimiz iki top var , serdar ve onlarda bir oyuncu , ikisi de yakin mesafe ve carpma

bence macta en kritik iki pozisyon , denayer atilabilirmis , o sekilde bir girisim izahi yok , tam infaza gelmis

ikincisi de hak in pozisyonu , topun uzerine mi dusuyor , duserken sakinabilir mi yoksa dustukten sonra oynuyor mu emin olamiyorum

cuneyt cakir rezil rusva eyyam bir yonetim gosterdi ama pozisyonlar da hakkaten baya karisik ve yoruma acik

Maç sonrası hiçbir yöneticimiz çıkıp açıklama yapmadı mı ya katledildik önümüz kesildi diye? Çok çok iyi oynamadık ama verilmeyen penaltılarımız aşikar.

Geri
Üst Alt