17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Kırk yılda bir taş gibi takım kurduk. Onda da hocamız korkak çıktı.

Taraftarda rezaletti utandim resmen maci izlerken ,Arenada tamamen kayboldu Sami yendeki o muazzam atmosfer.

Sinan, tepki değil futbol içinden yorum, Serdarın pozisyonu faul. Rakip ayağını serdar ile topun arasına koyuyor, Serdarın topu uzaklaştırma şansı kalmıyor. Rakip araya ayağını sokmayıp ilk hamlesinde topa müdahele edip alsa faul olmazdı.

sinan gümüş, yasin falan bir yolunu bulup bu çöp oğlu çöplerden verim almaliyiz

fener maclarına şu kadroyla hocasız cıksak emin olun bundan kötü olmayız hatta bence daha iyi oluruz.

korku tünelinin en kolay maçında sınıfta kaldık. Ts bjk basak deplasmanlarından 2 puan bile büyük başarı

Bir bok oynamadik kabul.
Ama hakemlerin kendi sahamizda bile boyle dogramasi cok can sıkici.

Herşeyden öte takım kötü oynadı Tudor oyunu iyi okuyamadı falan ama Bu Cüneyt Çakır denen pstun Allah gani gani belasını versin.Onun bunun evladı öyle kritik yerlerde faul olmayan pozizyonlarda fener lehine düdük çaldıki bütün oyunu soğuttu.5 metre gözünün önündeki peni gördüğü halde bilerek çalmadı eyyamcı deyus.Selçuku 3 senedir yerden yere vuruyoruz bunların başındada ben varım.Fakat bundan sonra Belhanda kesik yemeli.Selçuk oynamalı yerine.İkinci lafımda Tudora.Sen kendi sahandaki derbide bu kadar korkak oynatırsan takımı deplasmandaki derbileri düşünemiyorum.Son olarakta şuan samandırada sevinen şikeci salaklar bunu iyi okuyun.Bu skorla koptunuz şampiyonluktan mal oglu mallar.Siz bu deplasmandaki silik oyunuzla ilk 3 bile giremezsiniz.Fener ve ts maçlarından en kötü 4 puan çıkarmalıyız diyordum.Hadi bakalım Tudor git şimdi hamsileri yen.

Ula Engin keşke öldürseydin şu puştu

Ekli dosyalar

• images (10).webp
    images (10).webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Kaybedilen 2 puanın sorumlusu % 50 Tudor, % 50 Cüneyt Çakır. 90 dakika boyunca sadece sağdan gelebildik ciddi olarak. Sol kanat hiç yok. Koysana Garry'i. Gomis/Eren neden değiştirdi sanki 100 tane orta geldi de Gomis dünyaları kaçırdı. Kırmızıdan sonra sahamıza hapsolduk, o zaman da Garry çok etkili olurdu kontalarda. Belhanda çıkıp Eren/Gomis çift forvet yapabilirdi. Belhanda çıkıp Tolga merkeze, Garry sola, Ndiaye 8 numaraya geçebilirdi. Hiçbirini yapmadı. 3-5-2 saçmalığıyla başladı o da ayrı bir facia. Yine de şu kadronun kurulmasındaki emeklerinden dolayı kredisi olmalı bizde.

Geri
Üst Alt