17/18 Son 16 M:2 | Bucaspor 0-3 Galatasaray | MS | 18 Ocak | A Spor

Kupa macinda sergilenen performanslar sayiliyormuydu?

Gecen sene Sneijder kupada sov yapinca dalga geciliyordu da..
Gecen sene Sneijder ligte takimlara karsi sov yapinca kücük takimlara yapar ancak diye dalga geciliyordu da..

acik acik söylüyorum. Gitsinler. 3-4 sacma sapan islerden sonra 1 iyi pas yüzünden begeniyorlarsa begensinler. al selcuk'da assistin assistini yapti. ayni kisilerden cit yok simdi
yakısmıyor bu tur soylemler senın gıbı kaliteli bi üyeye reys.

Gecen sene Sneijder ligte takimlara karsi sov yapinca kücük takimlara yapar ancak diye dalga geciliyordu da..
Bıkmayacak mısın tetikçilik yapmaktan. ... davası olmaz diye bi laf hiç duymadın mı?
İnsanlar şurda 2 dk güzel vakit geçirmeye geliyor, ne diye yine eski defterleri açıp açıp duruyorsun yahu?

Bıkmayacak mısın tetikçilik yapmaktan. ... davası olmaz diye bi laf hiç duymadın mı?
İnsanlar şurda 2 dk güzel vakit geçirmeye geliyor, ne diye yine eski defterleri açıp açıp duruyorsun yahu?
Gercekleri söylemekten bikmak mi? Hayir, niye?

Tam tersi, kisiliksiz ve karaktersiz insanlari ortaya cikaralim ki, gercek Galatasaray taraftari yarin bir gün diger oyunculara ayni muamele yapilirsa aldanmasin.

Ayrica cevap veremeyerek zaten hakli oldugumu vurgulamissin :)

Mesela ne oldu da kupa maclari ve kücük takimlara karsi performans ciddiye aliniyor soruma mantikli cevap verilip mevzu uzatilmayabilir. Ama cevap veremiyorlar :)

Musap a laf ediyorsunuz da , butun forum selcuk dusmaniydi , 3 gunde selcuk a da laflar kesildi

hani sutlanmaliydi (ben dahil hepimiz dedik) , hani takim yuzu gormemeliydi ..

belhanda hakkinda negatif konusanlara tepki gosterenlerin once selcuk-yasin-sinan 3 lusuyle ilgili gecmis performanslarina geri donmelerini bekliyoruz

Gercekleri söylemekten bikmak mi? Hayir, niye?

Tam tersi, kisiliksiz ve karaktersiz insanlari ortaya cikaralim ki, gercek Galatasaray taraftari yarin bir gün diger oyunculara ayni muamele yapilirsa aldanmasin.

Ayrica cevap veremeyerek zaten hakli oldugumu vurgulamissin :)

Mesela ne oldu da kupa maclari ve kücük takimlara karsi performans ciddiye aliniyor soruma mantikli cevap verilip mevzu uzatilmayabilir. Ama cevap veremiyorlar :)
Belhanda'yı beğenmiyorum. En çok eleştiren insanlardan biriyim. Bugün de beğenmedim. Ne dememi istiyorsun daha mesela?

Selcuktan bir yol olmaz yerinde stabil bekleyerek tempo yapamazsın
Ayağına gelecek bakacak pas verecek ölme eşeğim ölme

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle bir rakibe karsi fazla kaliteli bir ilk 11 oldugu gercegini göz ardi etmeyelim.

11'in degismez oyuncularindan gomis, feghouli ve belhanda'nin bu macta oynamasi gereksiz.

maicon kayseri macinda cezali oldugu icin oynamasi normal, mariano da sakatliktan ciktigi icin oynamasi dogru.

yasin de kendini gösteriyor iste, rodrigues ile onu 45'er dakika oynatmak yeterli.

bu macta bile oynamayacaklarsa diger elemanlara ne diye para ödüyoruz ki?

İkinci yarıyı izleyeceğim için Belhandayı aldı canım hocam be tşkler ❤️

selcuk için hala aynı düşüncedeyim yası 33 olacak.şimdillik kalabilir,ama sözleşme uzatılmamalı.

Badu hariç as kadro sahada.Yorum yaparken buna göre yapalım.

Ama bazı oyuncular hakkında yapılan yorumlar inanılmaz. Şu yorumları görünce uğur çiftçi gibi adamların transfer edilmesini normal karşılıyorum.

Şu an Galatasarayda oynayan oyuncuların kapasiteleri bellidir. Fatih terim adam eder lafları falan boş işlerdir.Evet Fatih terim iyi motive eder, sahada daha hırslı olmalarını sağlar.Fakat sadece bu. Lato Fatih terimle Galatasarayda oynayacak kapasitede bir futbolcuya evrilecek diye zannedenler hayal kurmasın. Buca karşısında iki ileriye çıkıp pas attı diye yıldız yaptılar.

şu 11 de Mariona, gomis,feg hariç diğer oyuncuların hepsi soru işaretleriyle doludur.Bu durum kesinlikle değişmeyecek.

Belhandanın bende yetenekli olduğunu düşünüyorum. Fakat inanılmaz bir vurdum duymaz tavrı var.Sahada futbol zekanı kullanamıyorsan istediğin kadar yetenekli ol hiçbirşey olmaz. Bunuda değiştirmek mümkün değill.
Sırf bu karakter yapısından dolayı transfer edilmemeliydi.Ama başımızdaki çapsızlar hiç düşünmeden milyonları verdiler.

Bana zorla forumda hic haz etmedigim adamlarin dusuncesini savundurtuyorsunuz

sneijder konularinda at sahibine gore kisner diyen bu malum kisilerin dedikleriyle dalga geciyordunuz

simdi selcuk sinan yasin 3 lusune laf soyleyen kalmadi , demek ki terim gelince ona gore kisniyorlar

Belhanda'yı beğenmiyorum. En çok eleştiren insanlardan biriyim. Bugün de beğenmedim. Ne dememi istiyorsun daha mesela?
Mevzu Belhanda degil ki..

Forumda bazi üyelerin ciddi derece karakter sorunu yasayip asil hedefi ortaligi karistirmak olmasi.

Ne demeni istiyorum diye sordun, soruyla cevap vereyim. Ne oldu birden ayni üyelerin kücük mac veya kupa mac görüsü degisti? Hayirdir, hani ciddi almiyorlardi ya, sayilmazdi fln.

Selcuk Inan konusuna giriyorum senin Sneijder yorumu geliyor, sonra buraya giriyorum yine sacma sapan Sneijder yorumlari. Yeter be artik pesini birak su isin ya neyi elde etmek istiyorsun anlamis degilim.

keşke şu maçta tolga oynasaydı selçuk defol git tolga kral derdiniz

Geri
Üst Alt