17/18 Son 16 M:2 | Bucaspor 0-3 Galatasaray | MS | 18 Ocak | A Spor

O7A_dhbS.jpg

Ibretlik degil , ben burada sneijdersporlulari savunmuyorum

ama adamlar bir dusunce ortaya koydugunda (dogru ya da yanlis) , o dusunceye laf edip (orn musap ya da hakana , cana) , sonra orn selcuk yasin sinan icin kendi ettikleri onca laf terimle beraber kesilirse otomatikman bu hakanlar , canlar , musaplar hakli cikti anlamina gelir

malesef dogru olmak ve hakkaniyet bunu gerektirir

yoksa mevzu sneijder ya da belhanda degil

arap show basladi bu arada 0-3

Oysa ki o kisiler ne oldu da birden dünyaya bakis acilarini degistirdiklerini mantikli sekilde aciklayabilir, mevzu kapanabilir.

Anlatmadiklari sürece, konuyu degistirme cabalari oldugu sürece bana hak verip karaktersizlik yapmis oluyorlar. Sokakta sorsan, erkek adam sözünün arkasinda durar derler.

Yapacaz az kalsin. Yeter be insan artik Sneijder Sneijder diye kusar mi surekli ya. Bitti gitti herif.
Adam her yere yazmış sneijderi kupada şunu yaptı niye söylemiyorsunuz diye
Benide art niyetli olduğumu söylemiş ben belhandayi beğeniyorum ve Galatasaray da oynuyor kimine göre doğru kimine göre yanlış
Hagiyi izledik bu kadar konuşulmadı gittikten sonra fanlik da biryere kadar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin-Feghouli-Rodrigues üçlüsünden hangisi yedek beklemeli?

Adam her yere yazmış sneijderi kupada şunu yaptı niye söylemiyorsunuz diye
Benide art niyetli olduğumu söylemiş ben belhandayi beğeniyorum ve Galatasaray da oynuyor kimine göre doğru kimine göre yanlış
Hagiyi izledik bu kadar konuşulmadı gittikten sonra fanlik da biryere kadar

Sneijder fani olursun olmazsin her turlu amena ama surekli her konuda Sneijder Sneijder diye diye sevdigim bir oyuncuyu artik iyi ki gitti dedirtiyor ya. Sirf antipati yaratiyor kendine karsi.
Ha sonra iste bir ay once birinin fikri degisebilir, Selcuk bugun bok yarin iyi, bu boyledir bu cok normaldir. Sonra erkek sozun arkadasinda durur diyo allahim. O lafi anlamamis demek ki. O cumledeki soz bu sozlerle ayni mi :D

Sneijder gitti bitti, bidahada gelmiyecek. Nice'de basarilli olamadi zaten, adamin kariyeri bitti dogal olarak. Konusu kapansin artik yani yetti.

Bu eren çöpün önde gideni.
Şu kupa maçları bu işe yaramazlara maç başı milyarlar kkandırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Gün yüzü görme DURSUN!

levent tuzemen muthıs tespitlerde bulundu necati ateş ile ilgili

Sneijder fani olursun olmazsin her turlu amena ama surekli her konuda Sneijder Sneijder diye diye sevdigim bir oyuncuyu artik iyi ki gitti dedirtiyor ya. Sirf antipati yaratiyor kendine karsi.
Ha sonra iste bir ay once birinin fikri degisebilir, Selcuk bugun bok yarin iyi, bu boyledir bu cok normaldir. Sonra erkek sozun arkadasinda durur diyo allahim. O lafi anlamamis demek ki. O cumledeki soz bu sozlerle ayni mi :D
Kısaca fikri değişmeyen sadece ahmaklardir :)

Çok net bir şey var; aga bize forvet lazım.

gk. erayı topla dövüyorlar şuan

Yine mi açtınız Sneijder konusunu. Bi zahmet Bülent Uygunsuz un takımını izlemeye, KATAR a alalım sizi...

Egri oturup dogru konusalim , burada sneijder in gitmesini herhalde en cok ve en uzun savunan benimdir , 2015 in ilk haftalarindan itibaren ...

ama ben cikip sneijder kucuk takimlara sov yapiyor dersem , surekli selcuk sinan yasin tukaka edersem

simdi bucaya belhanda gol atinca tepkilerimi elbette karsi cephe olcecek ve cevap hakkini kullanacaktir

keza selcuk a sinan a onca laf ederken simdi susarsam , elbette "sneijder kotu antrenorlerle oynayamadi" tezini dogrulamis olurum

o zaman da elbet can , hakan ve musap gibiler hakli olarak dusuncelerini savunacaklardir

ama ornegin onlarin da hatasi , adam ta 2010 da zirve yapmis , tr ye gelerek zaten dususe girmis , nice te kadroda bile tutunamamis ve katara yolu dusmus adami hala "eski" ibaresini kullanmadan sanki 2010 daki adammis gibi lanse etmeleri , burada da o grup hatali

Geri
Üst Alt