- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Eren Derdivar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren Derdivar
Ibretlik degil , ben burada sneijdersporlulari savunmuyorum
ama adamlar bir dusunce ortaya koydugunda (dogru ya da yanlis) , o dusunceye laf edip (orn musap ya da hakana , cana) , sonra orn selcuk yasin sinan icin kendi ettikleri onca laf terimle beraber kesilirse otomatikman bu hakanlar , canlar , musaplar hakli cikti anlamina gelir
malesef dogru olmak ve hakkaniyet bunu gerektirir
yoksa mevzu sneijder ya da belhanda degil
arap show basladi bu arada 0-3
Adam her yere yazmış sneijderi kupada şunu yaptı niye söylemiyorsunuz diyeYapacaz az kalsin. Yeter be insan artik Sneijder Sneijder diye kusar mi surekli ya. Bitti gitti herif.
Sneijder fani olursun olmazsin her turlu amena ama surekli her konuda Sneijder Sneijder diye diye sevdigim bir oyuncuyu artik iyi ki gitti dedirtiyor ya. Sirf antipati yaratiyor kendine karsi.Adam her yere yazmış sneijderi kupada şunu yaptı niye söylemiyorsunuz diye
Benide art niyetli olduğumu söylemiş ben belhandayi beğeniyorum ve Galatasaray da oynuyor kimine göre doğru kimine göre yanlış
Hagiyi izledik bu kadar konuşulmadı gittikten sonra fanlik da biryere kadar
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kısaca fikri değişmeyen sadece ahmaklardirSneijder fani olursun olmazsin her turlu amena ama surekli her konuda Sneijder Sneijder diye diye sevdigim bir oyuncuyu artik iyi ki gitti dedirtiyor ya. Sirf antipati yaratiyor kendine karsi.
Ha sonra iste bir ay once birinin fikri degisebilir, Selcuk bugun bok yarin iyi, bu boyledir bu cok normaldir. Sonra erkek sozun arkadasinda durur diyo allahim. O lafi anlamamis demek ki. O cumledeki soz bu sozlerle ayni mi![]()
Bizde az kaldı bırakacağız forumu kendi oyuncumuzu konuşmaya korkar oldukWes Belhanda kıyaslamalarından bıktığım için foruma girmez olmuştum hala amansız bir savaş var anlaşılan geleceğe bakın kıyaslamayı bırakın artık
E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi