17/18 Son 16 M:2 | Bucaspor 0-3 Galatasaray | MS | 18 Ocak | A Spor

kodumun comarlari macin irzina gecti yine

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Belhandayı beğenmeyenlerden biriyim ama sizce de baymadı mı bu kıyaslama mevzusu? Herkesin aynı şeyi düşünmesi mümkün değil ne diye savunduğunuz şeyi diğerlerinin kabul etmesini bekliyorsunuz?

Beğenmiyorsanız bunu belirtip geçin beğenenleri de sorgulamayın. Belli ki ortak paydada buluşamıyo iki taraf.

Evet Ercan gibi art niyetli kisiler ne ispat etti?

Fikrim degisti diyor ya hani? Fikrin degisti ama adama yaptigin haksizliklara ragmen geri adim atmadin, özür dilemedin, kabul etmedin.

Bu ne demek oluyor? Zamaninda Sneijderden baska sebeplerden dolayi nefret ediyordun, bunu kusamayip kücük mac, türkiye kupasi diye diye gömme calisiyordun, manipüle ediyordun.

Bu karaktersizlik oluyor iste :)

Tskler.

Kücük maclarda yapilan assist sayilmiyor, kupada sov yapmak kolay diyen adamlarin fikri degismis demek he..

Bunun adi karaktersizlik ve art niyet oluyor iste.

Fikir degistirdiyseniz o halde Sneijdere haksizlik etmisim, aptallik etmisim demek sorun olmamali? Bekliyoruz, mevzu kapanacak ya hani.

doğru birşey yazdığını sanmanın sevinciyle bi sürü msj yazmışsın hd
ama yaptığın kıyas doğru değil
kimse belhandanın iyi oynadığını söylemedi
hatta 2 tane boş kaleye kaçırdı, birkaç pası kötü verdi, top kaybetti fln
ama kimsenin beklemediği bir yere müthiş bir pas verdi
herhalde sen bile pasın kalitesini teyit edersin, sneijderin muhtelif maçlarda korner bayrağının oraya şişirdiği topları oyunu açmak olarak lanse eden blog postlarını sıkça foruma pay eden biri olarak
belhandanın verdiği pas da genel olarak kalitesini ya da performansını yansıtmaz. aynı pası emrah başsan da atabilir, atsa da aynı tepki verilir.
neyse fazla bile yazdım showa devam et

valla bizim toplum böyle hani senin dediğin gibi sadece bizim topraklarda yetişenler de değil

birine taktık mı veya beğenmedik mi ne yapsa sallayası geliyor

sneijder dünya kalitesinde bir topçu ona artniyetle yaklaşmak klübe bunca şey vermişken gerçekten zor iş fakat

bu kadar artniyetli adamın oluşmasında (en azından bu forum için) sen ve senin gibi bazı renktaşlarımın da payı olduğunu düşünüyorum

bu arada selçuk inanı bu maç için savunan var mı görmedim ama varsa ona da yazıklar olsun

Mesele selcuk inan i savunmak degil , ama dun sozlesmesi fesh edilsin diyenler , yarin 2-3 bitse kadikoydeki mac ve selcuk inan 2 si frikikten hat trick yapsa baslarinin uzerinde tasirlar

boyle riyakar boyle cikarci boyle istikrarsiz bir guruhuz kabul edelim , hepimiz ...

Hani sadece gurbetçiler yapıyordu bunu...sadece Almanya / Avusturya'da oluyordu... Yersennn

doğru birşey yazdığını sanmanın sevinciyle bi sürü msj yazmışsın hd
ama yaptığın kıyas doğru değil
kimse belhandanın iyi oynadığını söylemedi
hatta 2 tane boş kaleye kaçırdı, birkaç pası kötü verdi, top kaybetti fln
ama kimsenin beklemediği bir yere müthiş bir pas verdi
herhalde sen bile pasın kalitesini teyit edersin, sneijderin muhtelif maçlarda korner bayrağının oraya şişirdiği topları oyunu açmak olarak lanse eden blog postlarını sıkça foruma pay eden biri olarak
belhandanın verdiği pas da genel olarak kalitesini ya da performansını yansıtmaz. aynı pası emrah başsan da atabilir, atsa da aynı tepki verilir.
neyse fazla bile yazdım showa devam et
Sen önce Belhanda konusunda benim yorumlarima bir göz at, sonra bana Belhandayi anlat HC.

Mevzu Belhanda veya Galatasarayin olmadigini anlattim demin. Mevzu, bazi üyelerin oyuncular üzerinde algi yaratip demagoji yapmasi. Kendiyle tezata düsüyorlar.

Bizim insanımız niye adam gibi maç izleyemiyor

Ogolü kaçıran adam salaktır. Salaksın Yasin.

Mevzu sadece sneijder belhanda , ercan hakan mevzusu degil ki

birlik oldugumuz mevzularda bile hakkaniyetli yorum yapmaktan aciz insanlariz hepimiz

hatirlatayim , amator macta fb li oyuncuyu gomduk , lisansi iptal edilecek , o hakem dudugunu asacak dedik ama tuzla macinda rakibin arkasindan kosup kasten tekme atan fegouli ye SIRF BIZDE OYNUYOR diye adaletsiz hakkaniyetsiz sekilde "kazanmak lazim" , "bir anlik sinirle" gibi kiliflar uydurduk

yalan mi su dediklerim ?

eray yasinin kaçırdığını net atardı
herif topla çok sakin

valla bizim toplum böyle hani senin dediğin gibi sadece bizim topraklarda yetişenler değil yurtdışında olanları da

birine taktık mı veya beğenmedik mi ne yaparsa yapsın sallamaya devam

sneijder dünya kalitesinde bir topçu ona artniyetle yaklaşmak hele klübe bunca şey vermişken gerçekten zor iş fakat

bu kadar artniyetli adamın oluşmasında (en azından bu forum için) sen ve senin gibi bazı renktaşlarımın da payı olduğunu düşünüyorum

bu arada selçuk inanı bu maç için savunan var mı görmedim ama varsa ona da yazıklar olsun
Ben ve benim gibilerin payi var demek yine isin icinden cözüm olmadan cikmak, sucu baskalarina atmak.

Sorun iki yüzlülük iste, cok basit. Bak fikrim degisti diyor ama neden degistigini söyleyemiyor, yersen yani. Ne oldu, Sneijder degil isim Belhanda olunca futbola bakis acin mi degisti, türkyie kupasi mi degerlendi.

Ama buna ragmen zamaninda dalga gectigim ve tartistigim üyelere bu konuda haksizlik etmisim diyemiyor.

Evet Selcuku da savunan var iste, ayni kisiler. Bende onlarindan bahsediyorum sonucta.

Mesele selcuk inan i savunmak degil , ama dun sozlesmesi fesh edilsin diyenler , yarin 2-3 bitse kadikoydeki mac ve selcuk inan 2 si frikikten hat trick yapsa baslarinin uzerinde tasirlar

boyle riyakar boyle cikarci boyle istikrarsiz bir guruhuz kabul edelim , hepimiz ...

sinan bey çok ekstrem bir örnek verdiniz açıkçası

öyle bir durum oluşursa ben bile kendisini baştacı yapabilirim ancak hoca değişikliğinden sonra 2-3 hücum pasını isabetli verdi ve yerlerde sürünmek yerine azıcık mücadele etti diye 3-4 yıldır oynadığı futbolu unutmak(hele kazandığı paraya oranla oyunun kalitesini düşünürsek) pek mümkün değil

Geri
Üst Alt