Mariano ağır çekimde oynuyor yav resmen yemişim oyun zekasını lol bi de bek herif. Böyle bek olmaz. Golde onun hatasından pozisyon başladı tamam ama hatanın daha büyüğü Muğdat şutu atmadan önce topu sağa çekti adamın açısını kapatıp terse yönlendirmesi lazımdı. Ters çalıma yönlendirse muhtemelen iş çıkmayacaktı pozisyondan çünkü açı yoktu zaten terste.
Sormadan yapamiyacam ama Florentino Perez misin?

Eee nolmuş? Bir ofsaytı bozunca kalitesimi gitmiş oldu? Takımda kimler kimler ne hatalar yapıyor Mariano mu göze çarptı şimdi. Asıl problem Mariano falan değil. Asıl problem bu ortasaha bozuntularının takımda oynaması. Bunlar oynadığı sürece geriye Daniel Alvesi koy aynı hataları yapar. Bu takımda bu oyuncularla kim oynarsa oynasın konsantrasyonunu kaybeder.

Anlamıyorsunuz. Mariano problem değil ancak Mariano bu takıma fark yaratması için alınmış bir adam. Daha fazlasını yapmalı. Daha iyi oynamalı. Mariano'da tempo yok. Eboue'nin ilk senesinde aldığımız katkının yarısını alamıyoruz Mariano'dan. Bu katkıyı alamıyorsan da 2,5 milyon Euro maaş verecek gücümüz yok bizim. Sene sonunda kesinlikle satılmalı bu şekilde gidecekse. Yoksa 1-2 seneye hiçbir verim alamazsın bu adamdan. Daha yaşı 30-31 bu adamın. Sorun bu.

Yoksa takımın diğer kalanından bahsetmiyorum. Yarısı çöp şu anda sahadakilerin. Ona hiç girmiyorum.

Ne manyak hakem bu,korneri kullandırtsana

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünyanin en rezil hakem performansini izledik

yumlu kadar şerefsiz bir adam görmedim.

Ne oluyor lan bunlara..

Sırf bu şerefsizler yüzünden hakem resmen bizim alehimize çalışıyor.

okan buruk denen şerefsiz seni fener maçındada görücez..

Çıkmayan toplara itraz edildi diye 2 tane alakasız faul çaldı leş beyinsiz herif

bu kadar rezil hakem görmedim diyecem de mhknin elemanları sayesinde her hafta daha rezillerini görüyoruz

Yan hakem iki pozisyonda da doğru karar verdi ancak orta hakem itirazlardan sonra kontrolü kaybetti.

Çok çok kötü ezik oğlu ezik bir hakem. Yeter yahu Akhisarlı oyuncuların ve Okan'ın itirazından. At Okan'ı tribüne.

Hakem facia yalnız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şota yönetiyor maçı.

Bu kadar kötü hakemlik yapmak özel bir yetenek ister herhalde.

Geri
Üst Alt