Hakemi ihbar edin kesin leşi vardır katil herif.

hakemler artık gol pozisyonuna girmemize bile izin vermiyo.

Hakem tirsak.. Akhisarlilar top cizgiyi gecti diye itiraz ediyor o da zavallim belki gercekten geçmiştir diye ceza sahasi içinde bize faul calmak icin tetikte bekliyor. Kararlarinin arkasında duramadigi icin iki tarafıda idare ediyor işte.. anlayacaginiz bu adamdan bi bok olmaz.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano'nun oynadigi maclarda onunde Rodrigues veya Feghouli oynamali, Yasin ve Sinan ile anlasamiyor.

Anlamıyorsunuz. Mariano problem değil ancak Mariano bu takıma fark yaratması için alınmış bir adam. Daha fazlasını yapmalı. Daha iyi oynamalı. Mariano'da tempo yok. Eboue'nin ilk senesinde aldığımız katkının yarısını alamıyoruz Mariano'dan. Bu katkıyı alamıyorsan da 2,5 milyon Euro maaş verecek gücümüz yok bizim. Sene sonunda kesinlikle satılmalı bu şekilde gidecekse. Yoksa 1-2 seneye hiçbir verim alamazsın bu adamdan. Daha yaşı 30-31 bu adamın. Sorun bu.

Yoksa takımın diğer kalanından bahsetmiyorum. Yarısı çöp şu anda sahadakilerin. Ona hiç girmiyorum.

Fark yaratmadığını nasıl söyleyebilirsin ki Sabri mi oynasın orda ya da kimi almalıyız kim gelecek bu takımın sağ bekine? 2 3 maç düşünce asmak kesmek bir bizim ülkede var galiba. Gidip ofsayt bozup bir hata yapabilir ama 2 3 gollü orta açar pas atar onu zaten telafi eder. Adamda o zeka olduğu için o parayı alıyor. Kaç yıldır Sevillanın sağ bekinde oynayıp Avrupa Kupası kaldırdı. Lato, Tolga, Sinan bu zamana kadar ne yapmış? Bu adamlarla oynarsa bu adamın oyun zekasını nasıl anlayacaklar? Sezon başından bu adamın oyununu ağzımızın suyu aka aka izlemiyor muyduk?

Yasin out Linnes girsin Linnes - Mariano yapalım kanadı.

S*nan out Gomis in.

Devre arası hakem değişikliği yapılmalı.
2 tane doğru karar verdi, adamlar itiraz etti diye 2 tane faul olmayan pozisyonlarda aleyhimize faul verdi.
Kadıköy'de ne yapar bu?

marianonun önünde linnes oynasın ya.lato çıkıp hakan balta girsin bi de oyuna.

“Ulan Akhisarlı oyuncular itiraz ettiler diye Galatasaray aleyhine iki tane saçmasapan faul çaldım. Dur şu korneri attırmayayım da toparlayayım durumu.”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem çok değişik

Lato berbat bi tepici
Marianonun kafa macta degil
Selcuk piyasada yok keza ياسين de oyle

Forvet eksigi de bariz acik

Ben bi Nakhla Şeftali yapayım başka türlü geçmez ikinci yarı

Gördünüz mü beyler Belhanda nasıl etkili kullanıyor duran topları inşallah Selçuk bir daha hiç geçmez topun başına frikikleri de Maicon'a bırakır.

Frikikleri kornelleri belhanda kullansın artık

sinana töleransımız var ama bu yasine sövmekten dilimizde tüy bitti

bu adam anca son 20 dkların adamı

Geri
Üst Alt