Umit itici değil yaw geçen gün Beyaz Tv de yaptığı açıklamayla gönülleri fethetti:D
"Şenol Güneş GALATASARAYLI Fubolcular sayesinde Dünya üçüncüsü oldu..
Şu Okan, Ümit Özat'dan bile itici geliyor artık gözüme. O kadar nefret ettirdi kendinden.

Hakem ne kadar kötü ya. Şu maçın altında bile eziliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakemler kötü eyvallahda..Bu şerefsiz, sahtekar futbolcuların hiçmi suçu yok.
Ulan biz bile televizyondan çıkıp çıkmadığını anlayamıyorsak bu kadar bağırmanın anlamı ne..Şerefsiz, sahtekar yumlunun nasıl kendisini yerlere atıp sahtekarlık yaptığınıda biliyoruz.Ufacık darbe alan futbolcular yerlerde kıvranıyorlar.

Bizim hakemler ne kadar yetersizse bu ülkedeki futbolcularda o kadar sahtekardır.Hakemlere söz söyleme hakları yoktur.

Ulan sanki maçta net penaltıları verilmemiş, golleri sayılmamış gibi tepki veriyorlar.
Ulan okan buruk hadi Galatasaraya saygın yok senin yanı başında hocan var arkadaşların var onlara biraz saygın olsun.

Bu şerefsize arenada tepki verilsin.

Yasin-Sinan-Lato-Tolga-Selçuk filan aynı anda sahada olunca Akhisar 'a karşı bile adam akıllı top oynuyamıyoruz anasını satayım

Ne kadar leş bir kadro mühendisliğimiz var ...

Seleznov şerosundan hafta sonu da gol bekliyoruz.

Rahmi, ben sana verdiğim her iki cevapta böyle bir dil kullandım mı?
Vermedin.
Muslera bos bir adam yahu, cizgi kalecisinden baska bisey degil, su hareketlere bak bide nonchalant nonchalant davraniyor cildirmamak elde degil ama dogru ya 2 sene once bi mac vardi onu bize kazandirdi. JFC!

Okan neden bizim maçlarda böyle artistleşiyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan sarı, çıkar hocam şunu.

Pis gerzek herif kaldığı yerden devam ediyor

Karta bak yazıklar olsun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vermedin.
Muslera bos bir adam yahu, cizgi kalecisinden baska bisey degil, su hareketlere bak bide nonchalant nonchalant davraniyor cildirmamak elde degil ama dogru ya 2 sene once bi mac vardi onu bize kazandirdi. JFC!

Reis çizgi kalecisi olmak kötü bir şey değil bence. Evet Neuer gibi libero kaleciler stoper gibi oyuna katılan kaleciler artık avrupa piyasasında tercih ediliyor

Ama Muslera kendi performansıyla oynasa hiçbir sıkıntı yok bana göre ama gerçekten çok kötü Muslera kalemizde olunca kalemize gelen ilk atak gol oluyor

Cünup mudur nedir en olmayacak pozisyonlarda golü yiyoruz ...

Vermedin.
Eleştirisin buna kimse bir şey demez ama senin yaptığın artık o noktayı geçmiş.

Buna da diyecek bir şeyim yok, herkes kendi bilir neyi nasıl yapacağını.

Ancak, forumda bir çok kez verilen cevaplar hoşa gitmeyince tuhaf reaksiyonlar oluyor. Bunlara ben de aynı telden cevap vermesini bilirim ama bir çok kez değmez demeye çalışıp geçiyorum.

Geri
Üst Alt